İçeriğe atla

Derin paket inceleme: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Nanahuatl (mesaj | katkılar)
Düzenleme
1. satır: 1. satır:
{{kaynaksız}}
{{kaynaksız}}
'''Derin paket muayenesi''', [[İnternet servis sağlayıcısı|internet servis sağlayıcılarının]] kendi sistemlerine entegre ettikleri bir teknolojidir. Normal analizden farklı olarak 4. katmana kadar değil, bütün katmanlarda inceleme yapılır. Deep packet inspection mantığıyla çalışan programlar sayesinde, [[bant genişliği]] yönetimi yapılarak paket önceliklendirme ile [[network]] iyi bir şekilde yönetilebilir.
{{düzenle|Mayıs 2015}}

'''Derin paket muayenesi''', internet servis sağlayıcılarının kendi sistemlerine entegre ettikleri bir teknolojidir. Normal analizden farklı olarak 4. katmana kadar değil, bütün katmanlarda inceleme yapılır. Deep packet inspection mantığıyla çalışan programlar sayesinde, paket önceliklendirme bant genişliği yönetimi yapılarak [[network]] iyi bir şekilde yönetilebilir.
{{İnternet-taslak}}


[[Kategori:Ağ güvenliği]]
[[Kategori:Ağ güvenliği]]
[[Kategori:İnternet sansürü]]
[[Kategori:İnternet sansürü]]
[[Kategori:Ağ tarafsızlığı]]

Sayfanın 16.42, 23 Haziran 2015 tarihindeki hâli

Derin paket muayenesi, internet servis sağlayıcılarının kendi sistemlerine entegre ettikleri bir teknolojidir. Normal analizden farklı olarak 4. katmana kadar değil, bütün katmanlarda inceleme yapılır. Deep packet inspection mantığıyla çalışan programlar sayesinde, bant genişliği yönetimi yapılarak paket önceliklendirme ile network iyi bir şekilde yönetilebilir.