İçeriğe atla

Atom (çizgi roman): Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Etiket
k Ulam eklendi
1. satır: 1. satır:
{{Diğer anlamı2|Atom}}
The Atom [[DC Comics]]'in [[Justice League]] adlı çizgi romannında [[Justice League]] (Adalet Birliği) ekibinin üyelerinden biridir.Gerçek adı Ray Palmer olan Atom İlk olarak bir Justice League üyesi olan okçunun dizisi [[Arrow]]'da görüldü ardından ise Arrow ile bağlantılı olan Justice League'nin kurucu üyelerinden [[The Flash (dizi)]]'ın The Flash adlı dizisinde rol aldı.Ray Palmer'in takma adını Atom yapması ise satın aldığı laboratuvarda yaptığı kostümden kaynaklanıyor.Palmer'in kız arkadaşı ise Arrow'dan [[Felicity Smoak]].
'''The Atom''', [[DC Comics]]'in [[Justice League]] adlı çizgi romannında [[Justice League]] (Adalet Birliği) ekibinin üyelerinden biridir. Gerçek adı '''Ray Palmer''' olan Atom İlk olarak bir Justice League üyesi olan okçunun dizisi ''[[Arrow (dizi)|Arrow]]''{{'}}da görüldü. Ardından, Arrow ile bağlantılı olan Justice League'in kurucu üyelerinden [[The Flush]]'ın ''[[The Flash (dizi)|aynı adlı dizisinde]]'' rol aldı. Ray Palmer'in takma adını Atom yapması ise satın aldığı laboratuvarda yaptığı [[kostüm]]den kaynaklanmaktadır. Palmer'in kız arkadaşı Arrow'dan [[Felicity Smoak]]'tur.

{{kurgusal-taslak}}

[[Kategori:DC Comics karakterleri]]
[[Kategori:Kurgusal Çin asıllı ABD'liler]]
[[Kategori:Kurgusal öğretmenler]]
[[Kategori:Kurgusal profesörler]]

Sayfanın 16.30, 23 Mayıs 2015 tarihindeki hâli

The Atom, DC Comics'in Justice League adlı çizgi romannında Justice League (Adalet Birliği) ekibinin üyelerinden biridir. Gerçek adı Ray Palmer olan Atom İlk olarak bir Justice League üyesi olan okçunun dizisi Arrow'da görüldü. Ardından, Arrow ile bağlantılı olan Justice League'in kurucu üyelerinden The Flush'ın aynı adlı dizisinde rol aldı. Ray Palmer'in takma adını Atom yapması ise satın aldığı laboratuvarda yaptığı kostümden kaynaklanmaktadır. Palmer'in kız arkadaşı Arrow'dan Felicity Smoak'tur.