İçeriğe atla

Long-Term Evolution Time-Division Duplex: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
MaDMaxiBo (mesaj | katkılar)
Yeni sayfa: "Long-Term Evolution Time-Division Duplex ('''LTE-TDD'''), kısaca Çinli 4G denebilir. China Mobile, Datang Telecom, Huawei, Nokia Solutions and Networks, Qualcomm, Samsung, ve ST-E..."
 
k Ulam eklendi
1. satır: 1. satır:
Long-Term Evolution Time-Division Duplex ('''LTE-TDD'''), kısaca Çinli 4G denebilir. China Mobile, Datang Telecom, Huawei, Nokia Solutions and Networks, Qualcomm, Samsung, ve ST-Ericsson firmaları tarafından birlikte geliştirilmiş bir telekomünikasyon teknolojisidir.
'''Long-Term Evolution Time-Division Duplex''' ('''LTE-TDD'''); [[China Mobile]], [[Datang Telecom]], [[Huawei]], [[Nokia Solutions and Networks]], [[Qualcomm]], [[Samsung]] ve [[ST-Ericsson]] firmaları tarafından birlikte geliştirilmiş bir [[telekomünikasyon]] teknolojisidir.


Türkiye ve Avrupada kullanılacak olan 4G teknolojisi ise '''LTE-FDD''' yani Long-Term Evolution Frequency Division Duplexing teknolojisidir.
Avrupa'da kullanılacak olan 4G teknolojisi ise [[Long-Term Evolution Frequency Division Duplexing]] (LTE-FDD) teknolojisidir.

{{telekomünikasyon-taslak}}

[[Kategori:3GPP standartları]]

Sayfanın 14.33, 19 Mayıs 2015 tarihindeki hâli

Long-Term Evolution Time-Division Duplex (LTE-TDD); China Mobile, Datang Telecom, Huawei, Nokia Solutions and Networks, Qualcomm, Samsung ve ST-Ericsson firmaları tarafından birlikte geliştirilmiş bir telekomünikasyon teknolojisidir.

Avrupa'da kullanılacak olan 4G teknolojisi ise Long-Term Evolution Frequency Division Duplexing (LTE-FDD) teknolojisidir.