İçeriğe atla

Supercell (şirket): Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
E-OS (mesaj | katkılar)
Genel düzenleme
Düzenleme
1. satır: 1. satır:
'''Supercell'''; [[Helsinki]], [[Finlandiya]] merkezli bir video oyunu şirketidir. 2012 yılında kurulmuştur. Bugüne kadarki en çok bilinen oyunları [[Clash of Clans]], [[Hay Day]] ve [[Boom Beach]]'tir. 2012 yılının sonlarına doğru Clash of Clans oyunundan günlük 2,4 milyon dolar gelir elde etmeye başlayarak yılın en çok kazanan şirketleri listesine girmiştir.
{{Düzenle|Ocak 2015}}

{{Kategorisiz}}
{{şirket-taslak}}
[[Helsinki]], [[Finlandiya]] merkezli video oyun şirketi Supercell 2012 yılında kurulmuştur. Bugüne kadarki en çok bilinen oyunu [[Clash of Clans]], [[Hay Day]] ve [[Boom Beach]]'tir.

Supercell 2012 yılın sonlarına doğru Clash of Clans oyunundan günlük 2.4 milyon dolar gelir elde etmeye başlayınca 2013 yılının en çok kazanan oyun listesine girmiştir.
[[Kategori:Fin video oyunu şirketleri]]
[[Kategori:2010'da kurulan şirketler]]
[[Kategori:Helsinki merkezli şirketler]]

Sayfanın 19.48, 12 Ocak 2015 tarihindeki hâli

Supercell; Helsinki, Finlandiya merkezli bir video oyunu şirketidir. 2012 yılında kurulmuştur. Bugüne kadarki en çok bilinen oyunları Clash of Clans, Hay Day ve Boom Beach'tir. 2012 yılının sonlarına doğru Clash of Clans oyunundan günlük 2,4 milyon dolar gelir elde etmeye başlayarak yılın en çok kazanan şirketleri listesine girmiştir.