Tartışma:Dış borca göre ülkeler listesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Ekonomi (Liste-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ekonomi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ekonomi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Liste  Bu madde Liste-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Listeler (Liste-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Listeler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Listeler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Liste  Bu madde Liste-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Borç-GSYİH oranı sütunu[kaynağı değiştir]

  • Borç-GSYİH oranı sütununda başlığa tıklayarak sütun sıralaması yapılırken Borç-GSYİH oranı sütunundaki değerlerde (ilginçtir artan değil sadece azalan sıralama yaptırırken) hata vardı, örneğin azalan sıralamada 7% 68%'den daha büyük kabul ediliyordu. Ararken Köy Çeşmesi'nde benzer bir başlık buldum. Orada yazılan "-" sorunu baktım düzeltilmiş, buradaki sorunu da ekledim, belki bu da düzeltilir. (Son sütundaki % işaretlerini kaldırarak başlığa taşıdım, zaten yanlış olarak sayıdan sonra konmuştu, Amerikan usülü. Ama kodu düzenleyecek kişinin sorunu görmesi için birkaç satırda kasten bıraktım.)
  • {{flag|... / {{bayrak|... meselesi var
  • Sayılardaki üçer basamak arasındaki "," de sıralamada sorun çıkarıyordu. Zaten bu da Amerikan usülü kalmıştı, düzeltilecekti. Önce boşluk yaptım, olmadı, sıralama gene bozuktu. Şimdi aralara "nokta" koyuyorum (sabah olacak nerdeyse, keşke girmeseydim bu sayfaya:)
-Ş.94.54.234.162 01:11, 10 Kasım 2010 (UTC)