Kullanıcı mesaj:Kamuran otukenli

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: MediaWiki message delivery tarafından 1 ay önce Sevgili Kamuran otukenli, yardımına ihtiyacımız var! başlığına
Arşiv
İleti Arşivi
2008

Eylül · Ekim · Kasım

2009

Ocak · Ağustos · Eylül · Ekim · Kasım

2008 Arşivi
2009 Arşivi
2010 Arşivi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Hoş geldiniz Kamuran otukenli!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 285 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Bu ansiklopedi beş temel taş üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Denemelerinizi deneme tahtasında yapabilirsiniz.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları oldukça basittir ve ansiklopedik bir madde yaratmanın altın kuralları biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanmaktadır.
  • Yeni bir madde yaratmanızda madde sihirbazı büyük kolaylık sağlayacaktır.
  • Vikipedi'ye başka bir site ya da yazılı materyalde daha önce yayınlanmış herhangi bir içeriğin eklenmesinin, telif politikası ihlali doğurduğu ve bu eklemelerin farkedildiğinde geri alındığı ve/veya silindiğini unutmayın.
  • Deneyimli kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarında iletilerinizin sonuna, imza atmayı "~~~~" ihmal etmeyin.
  • 18 yaşından küçükseniz çocuk koruma politikasını okumanız tavsiye edilir.
Bizi daha yakından tanımak istiyorsanız
Hakkımızda
Danışmak için
Danışma masası
İletişim için
Köy çeşmesi
Herhangi bir sorunda
Yardım sayfası
İş birliğinde bulunmak istiyorsanız
İş Birliği Projesi
Vikipedi'de neler mi var?
Göz at
En çok sorulanlar Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (yorum yaparken katılımcıya değil konuya odaklanın) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin. --Vikipedist 10:31, 22 Eylül 2008 (UTC)




Çeviri isteği[kaynağı değiştir]

  • Merhaba, acaba alttaki maddeyi çevirebilirmisiniz.
    • Министерство внутренних дел Российской Федерации (МВД России) — федеральное министерство, осуществляющее в пределах своих полномочий государственное управление в сфере защиты прав и свобод человека и гражданина, охраны правопорядка, обеспечения общественной безопасности и непосредственно реализующим основные направления деятельности органов внутренних дел Российской Федерации и внутренних войск Министерства внутренних дел Российской Федерации.
  • Birde Министерство на вътрешните работи maddesini çevirebilirseniz iyi olacak. Şimdiden teşekkürler, iyi vikiler.-- BeşiktaşlıM 14:10, 22 Ekim 2010 (UTC)
  • Arnavutluk maddesi de SM olacak. Bazı İngilizce yazan yerleri çevirebilirseniz iyi olacak.-- BeşiktaşlıM 11:27, 30 Ekim 2010 (UTC)

Selamlar. Nasılsınız? Göktürk kitabelerini rünik harfler ile okuyabileceğim bir internet sitesi biliyormusunuz acaba?

--Balabanpasa 17:06, 16 Aralık 2010 (UTC)

teşekkürler sağolun.[kaynağı değiştir]

Göktürk alfabesini kendi imkanlarımla öğrendim. Üzerinde pratik yapmak amacıyla istemiştim. Önerebileceğiniz başka şeyler var mı acaba? Bu konuda kendimi geliştirmek için.

--Balabanpasa 11:51, 17 Aralık 2010 (UTC)

Teşekkürler. Acaba yazıtlardaki Türkçe ilgili bir online sözlük varmı bildiğiniz. O dilin Türkçesini şimdiki Türkçe ile anlamak zor çünkü. Kelimeler bayağı farklı. Yoksa bu konuda da kitaplara mı başvurmak gerekiyor?

--Balabanpasa 14:00, 17 Aralık 2010 (UTC)

Birde font olarak ne kullanıyorsunuz acaba ? Unicode olarak çıkmı galiba ama indirip kullanamadım. Sizin bir tavsiyeniz varmı?

Anladım. Başınızı ağrıtıyorum ama Türk tamgaları ile ilgili benzer kaynaklar var mı acaba?

--Balabanpasa 14:30, 17 Aralık 2010 (UTC)

Edito deviro[kaynağı değiştir]

Merhaba Kamuran,

Editörlük ve devriyelik haklarını verdim, editörlük için Vikipedi:Sürüm kontrolü sayfasında bir şeyler bulmak mümkün şimdilik, en olmadı SD'de gördüğün herhangi bir kullanıcı gerekli yardımı sunacaktır herhangi bir yerde takılman konusunda.

Sevgiler

Vito Genovese 13:16, 9 Şubat 2011 (UTC)

Vito halletmiş. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:38, 9 Şubat 2011 (UTC)

Teknik bir şey değildir umarım, çünkü o zaman yanlış insanla konuşuyorsun demektir, o konuda bende çok zayıfım :) --Ollios 14:55, 9 Şubat 2011 (UTC)

Merhaba Kamuran,

Evet, etnik kökenin en azından girişte verilmemesi gerektiğini belirten bir biçem yönergesi var mesela İngilizce Vikipedi'de. Şuradan görebilirsin. Daha birçok yönerge gibi, bu da bir eksiğimiz Türkçe Vikipedi olarak. Gerçi Mevlana ile ilgili İngilizce madde de yapıyor aynı işi ama en azından elimizde böyle bir yönerge hazır bulunsaydı, o zaman Selahattin Eyyübi'dir, Mevlana'dır, bu tür polemiklerle uğraşmıyor olurduk bu kadar. İş biraz da gurur meselesine dönebiliyor büyük vikilerde farklı ülkelerden insanlar arasında, en azından biz de o ölçüde olmuyor bu sorunlar.

Etnik köken girişte olmasa bile maddenin bir noktasında mutlaka geçen bir bilgi, kayda değer bir bilgi sonuçta. Ama şahsen giriş bölümünden bu bilgiyi çıkarır, maddenin iç bölümlerine yerleştirirsek senin de istediğin sonucu elde edebiliriz sanıyorum.

Bu nedenle bu tür yönergeleri uyarlamamız gerektiği düşüncesindeyim.

Sevgiler

Vito Genovese 14:26, 10 Şubat 2011 (UTC)


Sağolasın Kamuran, teveccühündür, teşekkür ederim.

İngilizce Vikipedi'de cidden çıngarsız iş zor görülüyor. Hepimize huzurlu, dingin günler bol bol!

Sevgiler

Vito Genovese 12:24, 11 Şubat 2011 (UTC)


Selam Kamuran, iş birliği projesinde bu halledilebilir. Bunun için Kullanıcı:Emperyan'a daha detaylı bir mesaj atabilirsin, önümüzdeki iş birliği projesinde halledilir diye düşünüyorum. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 17:39, 11 Şubat 2011 (UTC)

Cevap:Merhaba[kaynağı değiştir]

Merhaba Kamuran.Muhammed Celaleddin-i Rumi İran'da doğmasından kaynaklandığından olabilir yalnız Tam Türkde değil diyebiliriz. Yani anlıyacağınız Moğollar gibi sonradan Türkleşmiş bir Fars olarak kabul edilebilir ki zaten bazı tarihçiler Tacik Türk'ü olduğunu da ileri sürmektedir. Etnik kimliğine vurgu yapması belki saygısızlık olabilir ama tarafsızlıktan dolayı onları kaldırırsakta bu sefer "Taraflı madde" olarak işaretlenmesini istemeyiz. Zaten bu aralar sınavlar falan derken zaman pek ayıramadım ama bu yaz o maddeyi düzeltmeyi düşünüyorum. Müslüman - Türk katliamları maddesinin geliştirilmesi konusunda Seksen iki yüz kırk beş'den yardım alabilirsiniz. Maddenin isminde ise bir sorun olduğunu görmüyorum. Eğer sizin bassetiğiniz "Müslüman - Türk soykırımları" gibisinden değiştirmekse bu sefer çok taraflı olacağı kanısındayım. Maddeye ise bu yaz katkı yapmayı düşünüyorum. İyi vikiler. ¨E M P E R Y A N¨ »»ileti 14:57, 16 Şubat 2011 (UTC)

  • O konuda haklısınız o zaman maddenin adı "Türklere yapılan katliamlar" ya da "Müslüman Türklere yapılan katliamlar" gibisinden değiştirilmeli. Evet etnik kimliği konusunda ağırlık olmamalı. Yani sadece Fars kökenli ama bazı kaynaklara göre Tatar Türkü olduğu görülmekte gibisinden kısa bir bilgi verilmesinde bir sorun olmayacaktır. Ayrıca Din konularında özellikle İslam konusunda bilgili ve ilgili olduğunuzu düşünüyorum. Onun için Portal:İslam, Vikiproje:Din'e katkılar yapabilirsiniz. Vikipedi:Seçkin portal adayları/Portal:İslam sayfasında da görüşünüzü belirtebilirsiniz. İyi vikiler. ¨E M P E R Y A N¨ »»ileti 11:06, 17 Şubat 2011 (UTC)
  • Kullanıcı sayfanızca "Öz Türkçeci" olduğunuzu belirtmişsiniz. Portal kelimesinin değişikliği ile ilgili tartışma sizi ilgilendirir düşüncesindeyim. İyi vikiler. .Empiileti. 14:35, 21 Şubat 2011 (UTC)

Merhaba Kamuran,

Devriyelik derken Editörlüğü kastediyor olabilir misin diye bir emin olmak istedim öncesinde. Eğer şu "bekleyen değişiklikler" yazıları ve "falancanın değişikliği reddedilerek filancanın sürümüne dönüldü" gibi değişiklikleri kastediyorsan, bunlar Editörlükle ilgili detaylar.

Devriyelik ise Editörlüğün etkili olduğu Madde, Şablon ve Dosya isim alanlarının haricinde geçerli artık sadece ve etkisi Editörlüğe göre çok daha az.

Editörlük artık Vikipedi tartışma:Sürüm kontrolü sayfasında isteniyor, devriyeliği ise hemen verebilirim onaylıyorsan.

Sevgiler

Vito Genovese 10:05, 25 Şubat 2011 (UTC)

  • Fikir belirttiğiniz için teşekkürler ancak neye karşısınız? Orada kelimeler belirtilmiş. Hangi kelime olmasını istiyorsanız onun altına imza koymanız gerekli. Galiba şu an sizin "portal" kelimesine karşısınız (yorumunuza göre ) Oylamanızı tekrar gözden geçirirseniz sevinirim. İyi vikiler . .Empiileti. 10:28, 25 Şubat 2011 (UTC)
  • Hmm o zaman oyunuzu bence silin. Yani yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Ondan dolayı tepki verenler olacaktır. .Empiileti. 10:39, 25 Şubat 2011 (UTC)
  • Tarafsızlık konusunu çok iyi anlamışsınız diyebilirim. . Kendinizi savunmanız iyi ben sadece ne olur neolmaz... . İyi vikiler. .Empiileti. 10:48, 25 Şubat 2011 (UTC)

  • Merhaba. Eğer zamanınız varsa ve zahmet olmazsa, Muratağa, Sandallar ve Atlılar Katliamı maddesini veya tercihen (hem diğer Vikilerde sorun çıkmaması, hem de kısa oluşu nedeniyle daha kolay çevrilmesi açısından) Basit İngilizce veya İngilizce sürümünü, Bulgarca veya Rusçaya (veya bildiğiniz başka bir dile) çevirebilir misiniz? Olmaz derseniz sorun değil. İyi çalışmalar. --82 ~145 ileti 09:47, 28 Şubat 2011 (UTC)
İngilizce Vikide zaten var. Sizden ricam maddeyi Rusça veya Bulgarcaya çevirmeniz. Bunu yaparken de Basit İngilizce veya İngilizce maddeleri kullanabilrsiniz, onlar daha kısa ve kaynakların hepsi yabancı olduğu için dert de etmezler. --82 ~145 ileti 09:55, 28 Şubat 2011 (UTC)
Çok teşekkürler. --82 ~145 ileti 10:39, 28 Şubat 2011 (UTC)

Selam Kamuran. VP:KS'de, bir kullanıcı sayfası ile ilgili yönergeleri görebilirsin. Küfür, hakaret, aşırı ırkçı söylem, müstehcen bölümler vb. var ise o sayfa uygunsuzdur, kullanıcı uyarılır. Hedda, Vikipedi hakkındaki görüşlerini belirtmiş. Kişisel saldırı, hakaret, müstehcenlik vs. yok. Anladığım kadarıyla Vikimize biraz darılmış, ondan dolayı bu görüş yazısını eklemiş olabilir. Dediklerim gibi uygunsuz şeyler yok ise, kullanıcı sayfası Vikipedi için pek önemli değildir. Çok ta üzerinde durulmamalıdır. Yine de kuşkulandığın ve çabaladığın için çok teşekkür ederim. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 11:57, 3 Mart 2011 (UTC)

Nezip Fazıl[kaynağı değiştir]

Merhabalar Necip Fazıl Kısakürek maddesinde yabancı diller kısmı görünmüyor düzeltmeye çalıştım fakat sanırım bir şeyi gözden kaçırıyorum ve olmuyor,yardımcı olabilirimisinz? iyi günler:)--Kamuran Ötükenli 10:04, 16 Mayıs 2011 (UTC)

  • Merhaba, Rapsar ben mesajınızı görmeden önce düzeltmiş sanıyorum. Bende diğer diller görünüyor. Küçük birtakım değişiklikler yaptım sadece...Hoşcakalın...Vikiçizer 08:11, 17 Mayıs 2011 (UTC)

Selamlar uzun zamndır giremedim vikipediye. Girmişken sizede bir selam vereyim dedim. İyisinizdir umarım.

--Balabanpasa 19:36, 22 Mayıs 2011 (UTC)

  • Faşizme geçit yok sözleri kınanıyor demek ki ne tuhaf?Karışmayayım diyorum ama ,tamam bazı ifadeler biraz ağır olabilir Pınar (...) Güvenilir kaynak dediklerinizi de gördük her kitapta yazanı güvenilir kaynak olarak ele almak ne kadar doğru acaba.ama neyse karışmayayım ne yaparsanız yapın ama tarafsız olun (...) --Kamuran Ötükenli 10:07, 2 Haziran 2011 (UTC)
  • Nesi tuhaf? Birbirimizi faşistlikle suçlamamız doğru bir tepki mi sizce? Ben orada "bariz kürt milliyetçiliği" yapıldığı izlenimini almadım ama böyle düşünsem bile bunu asla dile getirmem. Karşımdaki kişinin de beni Türk milliyetçiliğiyle suçlamasını sağlamış olurum ama meseleyi çözmeyi ya da bir uzlaşmaya varmayı isteyen biriysem, sözlerim ortamı germekten başka bir işe yaramaz. "Kişiye değil konuya odaklanmak" derken bundan bahsediyoruz. İyi niyet varsamayı da unutmamak gerek. "Ne yaparsanız yapın ama tarafsız olun tarafsızlık maskesi altında faşizm veya milliyetçi ayrımcılık yapmayın" diyorsunuz. Bu sözleri bana neden yöneltiyorsunuz bilmiyorum ama genel olarak konuşuyorsanız sizinle aynı fikirdeyim. Güvenilir kaynaklar konusunda bu sayfaya bakabilirsiniz. — Pınar (mesaj) 14:43, 2 Haziran 2011 (UTC)
  • Başta şunu söyliim Tarihe böylesine etki bırakmış kişilerin etnik kimliğini belirtmek konusunda ısrar etmek bariz bir ırkçılık ve faşistliktir, bu kim olursa olsun!Faşistlik varsa bunu dile getirmenin nesi kötü peki?Siz orda bariz kürt milliyetçiliği yapıldığı izlenimini almamış olabilirsiniz ama başkaları almış olabilir,olamaz mı?Bir yanlış var ise siz dile getimemeyi tercih edebilirsiniz ama başkaları tercih eder bu böyledir herkes "siz" olmak zorundamıdır??? Bana İyi niyet varsamayı ve bu sayfaya güvenilir kaynaklardan bahsetmeyin lütfen,burda ne manipülaasyonlar ne bilgi kirlilikleri ne haksızlıklar ve yanlış bilgilendirmeler neler neler gördük biz.(...) hepimiz dikkat etmeliyiz uslubumuza,aramızda mükemmel veya dahi hiç kimse yok...Evet Tarafsızlık maskesi altında belli bir kesimin veya milletin faşizmini ve ayrımcılığını bölücülüğünü yapmayın derken sözlerim genel manadadır,bu yazışmayı sadece ikimiz okumuyoruz çünkü.Size iyi günler dilerim--Kamuran Ötükenli 08:55, 3 Haziran 2011 (UTC)
  • Vikipedi'ye katılımda bulunan herkes dilediği konu hakkında istediği derecede katkıda bulunabilir. Sadece bir konuya odaklanmak istiyorsa bunu yapmakta serbesttir. Konu etnisite olunca meseleyi hemen faşizmle özdeşleştirmek normal bir tepki değildir. Dikkatinizi çekerim: milliyetçilikten değil, tarihte milyonlarca kişinin ölümüyle sonuçlanan dönemlere zemin hazırlayan bir ideolojiden, faşizmden bahsediyoruz. Bir kişiyi faşist olmakla suçlamak ise kişisel saldırının en bariz örneğidir. Bunu tek ben değil, politikalarımız söylüyor. Yani iddia ettiğinizin aksine bu bir tercih meselesi değildir ama anlıyorumki sizin bu konuda fikriniz sabit, daha fazla uzatmanın bir anlamı yok. — Pınar (mesaj) 14:04, 3 Haziran 2011 (UTC)
  • Beni sabit fikirli olarak nitelendirmenizi kınıyorum!Evet konu etnisite olunca meseleyi hemen faşizmle özdeşleştirmek normal bir tavır olmayabilir ama bu sürekli ve sistemli yapıldığında normal bir tepkidir.Ayrıca bu suçlama en çok Türklere yapılmaktadır bu da böyle ironik bir durum.Tekrar ediyorum beni sabit fikirli olmakla itham ederek kişisel saldırıda bulunmuş izlenimi verebilecek ve kolaylıkla öyle algılanabilecek söylemlerde bulunmayın!--Kamuran Ötükenli 13:49, 10 Haziran 2011 (UTC)
  • Ben, yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla bu konuda fikrinizin sabit olduğunu söyledim çünkü "burda ne manipülaasyonlar ne bilgi kirlilikleri ne haksızlıklar ve yanlış bilgilendirmeler neler neler gördük biz" diyen sizsiniz. Yani Vikipedi ya da bazı katılımcıları hakkında önyargılarınızın olduğunu görüyorum. Bu nedenle de sizinle bu konu hakkında daha fazla iletişim kurmamın benim adıma bir faydası olmayacağını söylüyorum. Bunu kişisel bir saldırı olarak algılamanıza da bir anlam veremiyorum. — Pınar (mesaj) 15:07, 10 Haziran 2011 (UTC)

burada ve buradaki mesajlarınız konuya değil kullanıcıya yönelik ifadeler içermekte ve çıkartıldı. daha önce de aynı nedenle üç kez engellenmişsiniz. bundan sonraki benzer ifadelerinizde uyarılmadan engelleneceğinizi hatırlatmak istedim. --ki bl 13:34, 3 Haziran 2011 (UTC)

  • Hayır hiç te sizin iddia ettiğiniz gibi kişiye değil,tam aksine konuya ve olan bitene yönelik ifadelerdir.Anlamadıysanız bir kaç kez okumalısınız.Daha önce engellendiğim doğrudur bunu bana hatırlatmanıza gerek yok,zaten en son beni siz engellemiştiniz ve engellerken de hiç bir uyarı yapmamıştınız.O yüzden uyarılmadan engellenebilirsiniz gibi bir ifadeye de gerek yok,çünkü belirttiğim gibi zaten uyarmadan engelliyorsunuz.Siz burda Hizmetli evya bürokrat olduğunuz için sizinle tartışabilmek veya haklı olabilmek mümkün değil.Sizin gibi biriyle eşit bir ortamda tartışmak gerekiyor.Ben sizin istediğiniz gibi davranabileceğiniz biri değilim! eğer bilgi birikiminiz gücünüz yetiyorsa bana kamuran_otukenli@hotmail.com adresinden yazabilirsiniz,iki kelimeniz yeter,ben eşit ortamlarda kişilere karşı hakkımı korumasını ve gerekirse hadini bildirmesini iyi bilirim!

Bu arada Pınar ile olan iletişiminiz tuhafıma gidiyor,yoksa her ikisi de siz misiniz?--Kamuran Ötükenli 13:26, 10 Haziran 2011 (UTC)

Merhabalar şurdaki [1] mesajınızda tam olarak tartışılan şey nedir acaba?--Kamuran Ötükenli 08:25, 3 Mart 2011 (UTC)

Transkripsiyon ve transliterasyonun birbirlerinden farkını anlamaya çalışıyorduk. Transkripsiyon (sesin yazı ya da sembollerle ifade edilmesi) ve transliterasyon (bir yazı dilindeki/sistemindeki bir ifadenin başka bir yazı dilinde/sisteminde ifade edilmesi) kavramlarının birbiriyle içiçe geçmiş kullanımları var, o yüzden de kafa karıştırıcı biraz. Bunu konuşmuştuk.--Tuleytula 10:31, 9 Haziran 2011 (UTC)
Selamlar. Şikayetinizin doğru adresi burasıdır. İlgili sayfaya taşıyabilirsiniz. --Eldarion 13:52, 10 Haziran 2011 (UTC)

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Defalarca uyarılmış ve daha önce de engellenmiş olmanıza rağmen bu değişikliğinizde mesnetsiz iddialarınız ile diğer kullanıcıları itham ediyor, başka kullanıcıların gözünde itibar kaybetmelerine yol açabilecek yorumlarda bulunuyor ve ısrarla aynı kişilere karşı saldırıda bulunuyorsunuz. Ek olarak nezaket bir Vikipedi politikasıdır ve tehdit Vikipedi'de yasaktır. Değişiklik yapmanız 1 ay süre ile engellenmiştir. --Eldarion 17:32, 10 Haziran 2011 (UTC)

Ne tehtidi iyimisin sen?Israrla aynı kişilere saldırıyorsunuz derken yanlışınız var,ben bu konudan sadece iki defa bahsettim.Ama siz bu olaya tarafsız yaklaşamıyorsunuz ve arkadaşınızı kolluyorsunuz,yaptığınız başka hiç bir şey değil,malesef wikipedi kurallarına ve ilkelerine asıl uymayan ve sürekli birbirini koruyan kollayan sizsiniz bay Kullanıcı:Eldarion.Beni sindirmeye çalışma politikalarınız işe yaramayacak ne isterseniz onu yapın neyin ne olduğu gayet açık,ben değişiklik veya katkı yapmak istersem her halukarda yaparım wikipedi babanızın malı değil ve burası da hiç kimseye kalmaz bunu iyi bilin.--88.255.183.34 07:47, 13 Haziran 2011 (UTC)

  • Merhabalar Ahzaryamed öncelikle sana çalışmalarında kolaylıklar dilerim.Ben Kamuran Ötükenli,belki haberin olmuştur geçen günlerde kullanıcı kibele ile yazışmamız olmuştu fakat o malesef yine sözlerimi çarpıtıp beni yine söylemediğim şeylerle itham etmiş ve engellemekle tehtid etmişti devamında da ben bana karşı sistematik olarak takındığı bu olumsuz tutum yüzünden şikayet etmiştim ve devamında kullanıcı eldarion önce beni yanlış yönlendirmiş sonrasında da engellemişti,engelleme açıklamasında da bana yine yersiz ve mesnetsiz suçlamalarda bulunmuştu.En doğal hakkım olan şikayeti bile kullanamadan apar topar engellendim anlayacağın.Bu konuda ne yapılabilinir,hangi mercilere bildirebilir ve derdimi anlatabilirim bana yardımcı olabilirmisin?
Merhabalar. İletinize geç yanıt verdiğim için özür dilerim. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle Vikiye fazla vakit ayıramadığım bir dönemde geldi iletiniz. Yaşanan süreci gözden geçirdim. Hizmetli yetkisine sahip kullanıcılar da aslında normal birer kullanıcı. Yetkilerini istismar etmek gibi bir düşünceleri de olamaz. Bundan kuşkunuz olmasın. Üslubunuz kimi yerlerde bir miktar sert olmuş. Bununla birlikte şikayet sayfasında (ki şuanki sayfa doğru) sorunu dile getirmişsiniz. Karar aşamasında tüm bu süreç tekrar gözden geçirilebilir. Yaşanan süreç şevkinizi kırmasın, soğuk kanlılıkla ve politikalar dahilinde yapılacak katkılar hem hizmetliler hem de kullanıcılar açısından daha verimli sonuçlar doğuracaktır. İyi çalışmalar.--ahzaryamedileti 20:11, 26 Temmuz 2011 (UTC)
Önemli değil ve cevap vermenize sevindim,gerçi benim cevabım da çok geç oldu:) Ama bir konuda sizinle hemfikir değilim o da hizmetli yetkisine sahip kullanıcıların normal birer kullanıcı olması ve kibele gibilerin yetkilerini hiç istismar etmemiş olmasına asla katılmıyorum, buna imkan da yok zaten.Ama sonuçta bunlar baya eskide kaldı artık önümüze bakıcaz.Sizin hizmetli olmanızdan da memnunum ayrıca,tarafsızlığına hemen herkesin inanıp gördüğü ender kullanıcılardansınız.--Kamuran Ötükenli 08:56, 1 Şubat 2012 (UTC)

Tartışmaya Katılın![kaynağı değiştir]

Bu sayfadaki Kukla politikasını okuduktan sonra;
  • politikada anlamadığınız bölümler için lütfen bana başvurunuz.
  • politikayı kavradığınız takdirde topluluğumuz için önem teşkil eden Kukla tartışmasına lütfen katılınız.
  • Politikaların değişebilmesi Vikipedi'nin özgürlüğünün bir kanıtıdır. Sizde bize destek olun ve politikamızı geliştirmemize yardımcı olun!
  • Kukla politikasının getirmiş olduğu cezalardan dolayı Vikipedistler, Vikipedi'ye bir daha katkı yapamamaktadırlar. Lütfen tartışmaya katılın ve yorumunuzu belirtin. Teşekkürler.

--Gktr 22:08, 7 Ağustos 2011 (UTC)

  • Selamlar. Nasılsınız? İyisinizdir umarım. Şurada tarifi var. Bir bakın. Olmazsa yardımcı olurum. Saygılar... GökçeYörük 14:18, 1 Şubat 2012 (UTC)
    Açıklayıcı cevabın için teşekkür ederim Gökçe.Artık pek girmiyorum vikiye çünkü çok müthiş bir dejenerasyon söz konusu,ayrıca şunları [2],[3]da öğrenince insan buralarda dönen dolapları çok daha iyi anlıyor malesef.Sana çok kolay gelsin,çalışmalarında başarılar.--Kamuran Ötükenli 08:45, 2 Şubat 2012 (UTC)

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--Cano58 (mesaj) 03:31, 16 Temmuz 2012 (UTC)

Böyle giderse kibele değil de EGObele olacak :)--Kamuran Ötükenli (mesaj) 14:05, 6 Kasım 2012 (UTC)
pardon anlayamadım? sorun nedir? --kibele 17:07, 6 Kasım 2012 (UTC)
Sorun var diyen mi oldu,her şeyi sorun olarak mı algılarsınız siz bu hayatta?--Kamuran Ötükenli

Şuradan da görülebileceği gibi aldığınız tüm engellerin ortak nedeni, eski adıyla Vikipedi:Kişisel saldırılar yasaktır, yeni adıyla Vikipedi:İçerik üzerine yorum yapınız, katılımcı üzerine değil politikasının ihlali. Size yapılan uyarılara aldırmıyor, engellemeleri önemsemiyorsunuz. Bir yararı olacaksa, döndüğünüzde bir kullanıcıyı hedef alan ve "karşıtlık ve rahatsızlık vermek" tanımına uyan bu ve bu gibi değişiklikler yapmak yerine olumlu katkılarda bulunmanızı dilerim. --yabancım 17:45, 7 Kasım 2012 (UTC)

Ben zaten olumlu katkılarda bulunmaktayım,böyle ithamlarla aklınız sıra laf sokmalarla provoke etmeye çalışmayın. Ve size tavsiyem tarafsız ve keyfiyetten uzak uygulamalarda bulunmaya çalışın,etik olmayı herkese aynı mesafede olmaya ve elinizdeki yetkileri keyfi ve egonuzun yönlendirdiği şekilde kullanmamayı öğrenmenizi tavsiye ederim. iyi çalışmalar --Kamuran Ötükenli (mesaj) 13:25, 10 Aralık 2013 (UTC)
  • Selamlar. Vikipedi'ye geri döndüm. Uğrarsanız buralara bana da bir selam göndermenizi beklerim :) GökçeYörük 19:49, 12 Temmuz 2013 (UTC)

Sizi özledik Kamuran otukenli![kaynağı değiştir]

Kamuran otukenli, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:26, 19 Aralık 2014 (UTC)

Erich von Däniken[kaynağı değiştir]

Kolay gelsin. Erich von Däniken maddesine eklediğiniz "taraflı" şablonunun gerekçesini tartışma sayfasında belirtirseniz madde ona göre incelenebilir. Teşekkürler. — Pınar (mesaj) 04:44, 31 Ocak 2016 (UTC)

Eklenen şablon için mutlaka tartışma sayfasına gerekçe yazılacak diye bir kural var mı acaba? Varsa buyurun paylaşın biz de bilgilenelim.Ayrıca maddeyi "ona göre" kim inceleyecek açıklar mısınız? Üst kurul filan mı var?Eklentilerimi kafanıza göre silmeden önce bilgilendirme nezaketini gösterirseniz sevinirim.--Kamuran Ötükenli (mesaj) 09:22, 7 Mart 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 14:25, 6 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı[kaynağı değiştir]







VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı
7 Ekim 2016 tarihinde oluşturulan VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı. Bu zaman zarfı içerisinde ilgili katılımcıların katkılarıyla proje geliştirildi ve halen geliştirilmeye devam ediyor.

Projenin bir aylık maratonunda;

Projeye katkı sunmak için öncelikle katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Proje kullanıcı şablonu olan {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} şablonunu profilinize de ekleyebilirsiniz. Katkı sunmak istediğiniz alanları iş bölümü ve hedefler kısmına ekleyerek diğer kullanıcılarla ortak hedeflere yönelin ve üzerinde çalıştığınız maddeleri çalışılan maddeler kısmına ekleyin. Ayrıca düzenlenmesi gereken maddeler kısmına da göz atmak isteyebilirsiniz.

Proje katkılarınızla büyümeye devam edecek. Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 19:54, 7 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı görseli önerisi[kaynağı değiştir]

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği ana sayfasında yer alan ayın görseli için önerilerinize ihtiyaç duyuyoruz. Kasım ayının son haftasına girmemiz münasebetiyle, başta bir sonraki ay olan Aralık 2016 olmak üzere, gelecek aylar için Sovyetler Birliği ile ilgili ayın görseli önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz. An itibariyle 12 aday görsel bulunmaktadır. Ayın görseli seçimlerine dair görüşlerinizi bekliyoruz.

Bununla birlikte proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte, lütfen proje sayfasını inceleyiniz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 12:49, 22 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği işbirliği projesinde son hafta![kaynağı değiştir]


VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları maddelerinin oluşturulması projesinde son haftaya girmiş bulunmaktayız.

Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları listesinde eksik olan maddeleri kapsayan proje 30 Kasım 2016 günü sona eriyor, projeye olan katkılarınızı gözden geçirmenin ve/veya yeni katkılar sunmanın tam zamanı. Proje sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır, işbirliğine katkılarınızı bekliyoruz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 00:01, 25 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı işbirliği projesi önerisi[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi kapsamında Aralık 2016 projesini seçiyoruz. Sizin de önerilerinize ihtiyacımız var. Proje önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz. An itibariyle 8 aday proje mevcut. Adaylıklara ya da yeni projeler önerilerinize dair görüşlerinizi bekliyoruz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 16:15, 29 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Şablon:1917 Rus Devrimi ve Şablon:Sovyetler Birliği Komünist Partisi'ndeki kırmızı bağlantılı maddelerinin oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 13:27, 1 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği - Bunları biliyor muydunuz?[kaynağı değiştir]

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği proje ana sayfasının sağ altında görülecek ve her 15 günde bir yenilenecek olan Bunları biliyor muydunuz? kısmı oluşturuldu. Arşive 113 madde eklendi. Proje konuları hakkındaki 5 farklı bilgi düzenli periyotlarla bu kısımda aktarılacaktır. Bilgilere göz atmak, düzenlemek ve metin eklemek için siz de ilgili sayfayı ziyaret edin.

İyi çalışmalar, iyi Vikiler! --MediaWiki message delivery (mesaj) 02:32, 13 Aralık 2016 (UTC)

Sovyetler Birliği İşbirliği projesinde hedefe ulaşıldı[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi'nde belirlenen konularla ilgili 40 madde açma hedefine bugün itibariyle ulaşıldı. Tüm katılımcılara verdiği emekler için teşekkürler!

Buna karşın, işbirliği projesi hala devam ediyor. 31 Aralık 2016 günü sona eren projeye dair 61 madde halen açılmayı bekliyor. Projeye katılımlarınızı bekliyoruz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 21:00, 19 Aralık 2016 (UTC)

Vikiproje Sovyetler Birliği'nde Ocak 2017'ye son günler[kaynağı değiştir]

Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun!

Önümüzdeki dönem olan Ocak 2017'ye dair VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi hedeflerini belirliyoruz. Bir sonraki ayın işbirliği projesi ve proje ana sayfasında gösterilecek ayın görseli, bu kapsamda görüşlerinizi beklemekte. Bunun dışında yapılmasını istediğiniz her türlü etkinlik, faaliyet ya da projeyi burada belirtebilirsiniz.

Bu kapsamda fikir ve önerilerinizi anket ve oylamalar kısmına eklemeniz projenin geleceği açısından önemli. Kollektif katkılarla ilerleyen projeye katılımlarınızı ve önerilerinizi bekliyoruz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:28, 25 Aralık 2016 (UTC)

Proje katılımcı[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında geçmişte projeye emek veren, katılım sağlayan veya ileride sağlayacak kullanıcı olarak katılımcılar listesine adınızı eklemeyi unutmayın. Kolektif bir şekilde proje konuları ile ilgili maddelerin düzenlenmesini, geliştirilmesini ve yeni maddeler açmayı amaçlayan projemizde sizin de isminiz yer alsın.

Ayrıca kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} veya {{Kullanıcı SSCB}} şablonlarını da ekleyebilir, veya konu ile ilgili olduğunu düşündüğünüz kullanıcılara {{VikiProje Sovyetler Birliği-Davet}} şablonunu yollayabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 18:28, 29 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 geride kaldı[kaynağı değiştir]



VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 yılı geride kaldı
7 Ekim 2016 tarihinde oluşturulan VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 yılı geride kaldı. Proje 2016 yılında katılımcıların katkılarıyla pek çok gelişmeye imza attı. Bu kapsamda;

Projeye katkı sunmak için öncelikle katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Proje kullanıcı şablonu olan {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} şablonunu profilinize de ekleyebilirsiniz. Katkı sunmak istediğiniz alanları iş bölümü ve hedefler kısmına ekleyerek diğer kullanıcılarla ortak hedeflere yönelin ve üzerinde çalıştığınız maddeleri çalışılan maddeler kısmına ekleyin. Ayrıca düzenlenmesi gereken maddeler ve madde istek sayfalarına da göz atmak isteyebilirsiniz.

Proje katkılarınızla büyümeye devam edecek. Yeni yılda şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 20:57, 30 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Azerbaycan Ocak ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu {{VikiProje Azerbaycan}} şablonunu Azerbaycan alanındaki maddelerin tartışma sayfalarına yerleştirmek olarak belirlenmiştir. Hedef 2000 maddeye şablon eklemektir.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 10:36, 31 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Ocak 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyetler Birliği ile ilgili taslak maddeleri kategorisi ve taslak-sınıf Sovyetler Birliği maddeleri kategorisindeki maddelerin geliştirilmesidir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 14:22, 1 Ocak 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği işbirliği projesinde son 10 gün[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyetler Birliği ile ilgili taslak maddeleri kategorisindeki maddeleri geliştirmek projesinde son 10 güne girmiş bulunmaktayız.

Sovyetler Birliği ile ilgili taslak maddeleri kategorisi ve taslak-sınıf Sovyetler Birliği maddeleri kategorisindeki maddelerin taslak seviyesinden çıkartılıp Türkçe Vikipedi'ye gelişmiş maddele olarak kazandırılması amaçlayan proje 15 Ocak 2017 günü sona eriyor, projeye yeni katkılar sunmanın tam zamanı. Proje sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır, işbirliğine katkılarınızı bekliyoruz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 19:54, 5 Ocak 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği İkinci Ocak 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyet filmleri listesindeki maddeleri oluşturmak ve listede yer alan filmlere yönetmen, oyuncu, tür bilgilerini eklemek olarak belirlenmiştir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Not: Bu ayki proje VikiProje Sinema İkinci Ocak İş birliği projesi ile ortak olarak yürütülmektedir. Bir projeye katılan kullanıcı diğerine de katılmış sayılır.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 21:51, 15 Ocak 2017 (UTC)

Ocak ayı sona eriyor[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyet filmleri listesini düzenleme projesinde son 5 güne giriyoruz. 50 madde olan proje hedefine dair an itibariyle 14 madde (28%) tamamlandı. Projenin bitimi olan 31 Ocak 2017'ye kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte Şubat 2017 için anket ve oylamalara dair görüşünüze ihtiyacımız var. Buraya görüşlerinizi aktarmanız, gelecek aya dair ayın görseli ve işbirliği projesi konularında oylama yapmanızı temenni ediyoruz.

Bol katkılar iyi Vikiler. --MediaWiki message delivery (mesaj) 14:19, 27 Ocak 2017 (UTC)

VikiProje Azerbaycan Şubat ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayki proje, Azerbaycan sineması maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Hedef 50 madde oluşturmaktır

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler! --MediaWiki message delivery (mesaj) 09:00, 1 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ilk Şubat 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği'nin özerk cumhuriyetleri şablonundaki kırmızı bağlantılı maddelerin oluşturulması olarak belirlenmiştir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 12:23, 1 Şubat 2017 (UTC)

Şubat ayı ilk projesi sona eriyor[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyetler Birliği'nin özerk cumhuriyetleri ve idari bölümleri maddelerinin oluşturulması projesinde son günler. 25 madde olan projeye dair 14 Şubat 2017'ye kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bol katkılar iyi Vikiler. --MediaWiki message delivery (mesaj) 12:47, 11 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği İkinci Şubat 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyetler Birliği'nde inşa edilen anıtlar ve heykeller kategorisine ait maddeler oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 12:31, 15 Şubat 2017 (UTC)

Bu ayın ve gelecek ayların işbirliği projeleri[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "Sovyetler Birliği'nde inşa edilen anıtlar ve heykeller kategorisine ait maddeler oluşturulması" projesine son 5 gün. An itibariyle 20 olan madde hedefine dair 10 madde (%50) açıldı, proje bitim tarihi olan 28 Şubat 2017 gününe kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek aylara dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. An itibariyle şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme konuları gibi 8 farklı proje önerisi mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim. --MediaWiki message delivery (mesaj) 09:49, 24 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Birinci Mart 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyet kadınlar kategorisine ait maddeler ve alt kategoriler oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 23:03, 28 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Birinci Mart 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyet kadınlar kategorisine ait maddeler ve alt kategoriler oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 23:03, 28 Şubat 2017 (UTC)

Seçkin madde çalışması - VikiProje Sovyetler Birliği işbirliği[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Rusya Ulusal Marşı maddesini Türkçe Vikipedi'ye seçkin madde olarak kazandırmaktır.

Her iki haftada bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11:09, 16 Mart 2017 (UTC)

Seçkin madde çalışması - Rusya Ulusal Marşı[kaynağı değiştir]

16-31 Mart 2017 tarihleri arasındaki VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi'nde Rusya Ulusal Marşı maddesini seçkin madde yapmak için çalışma devam ediyor. Bu kapsamda açılması gereken 36 maddelik listede halen eksiklikler mevcut. Katılımcılar listesine adınızı ekleyerek projeye katkılarınızı bekliyoruz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 23:44, 22 Mart 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ilk Nisan 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Azerbaycan'da komünizm şablonundaki kırmızı bağlantılı maddelerin oluşturulması olarak belirlenmiştir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:50, 1 Nisan 2017 (UTC)

Azerbaycan konulu işbirliği projesinin bitmesine son 2 gün[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "Azerbaycan'da komünizm şablonundaki kırmızı bağlantılı maddelerin oluşturulması" projesine son 2 gün. An itibariyle 47 olan madde hedefine dair 18 madde (%38.3) açıldı, proje bitim tarihi olan 15 Nisan 2017 gününe kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Ayrıca gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 07:35, 13 Nisan 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ikinci Nisan 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ilk proje konusu kaynak eksik olan maddeler kategorisinde yer alan Sovyet konulu maddelere kaynak eklemektir. Burada örnek bir liste yer almaktadır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:51, 15 Nisan 2017 (UTC)

Kaynak ekleme işbirliği projesinin bitmesine son 2 gün[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "kaynak eksik olan maddeler kategorisinde yer alan Sovyet konulu maddelere kaynak ekleme" projesine son 5 gün. Burada örnek bir liste mevcut. An itibariyle 250 madde olan hedefe dair 57 maddeye (%22.8) kaynak eklendi, proje bitim tarihi olan 30 Nisan 2017 gününe kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11:54, 26 Nisan 2017 (UTC)

Sovyet kaynak listesi[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında Sovyet kaynak listesi oluşturuldu. Vikipedistlerin yararlanılacağı kaynakların listesini barındıran bu listeye siz de herhangi bir kaynak önerebilir ve ilgili altbaşlığa ekleyerek içeriği zenginleştirebilirsiniz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11:35, 27 Nisan 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ilk Mayıs 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ilk proje konusu SSCB bayrakları şablonundaki kırmızı bağlantılı maddeleri gelişmiş seviyede (en az 5.000 bayt) oluşturmaktır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 20:40, 3 Mayıs 2017 (UTC)

Sovyet bayrakları işbirliği projesinin bitmesine son 3 gün[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "SSCB bayrakları şablonundaki yer alan eksik maddeleri gelişmiş seviyede (en az 5.000 bayt) oluşma" projesine son 3 gün. Proje bitim tarihi olan 16 Mayıs 2017 gününe kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:33, 12 Mayıs 2017 (UTC)

Futbol konulu VikiProje Sovyetler Birliği ikinci Mayıs 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyetler Birliği'nde futbol şablonundaki kırmızı bağlantılı maddeleri oluşturmaktır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 20:40, 3 Mayıs 2017 (UTC)

Sovyet projesi oylamaları[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği'nde gelecek dönemlerde planlanan tüm katkılar konusunda anket ve oylamalar sayfasında önerilerinize ihtiyaç duyuyoruz. Bir sonraki ayın işbirliği projesi ve ayın görseli başta olmak üzere aklınızdaki herhangi bir konu hakkındaki görüşlerinizi oylama sayfasında paylaşın, dilediğiniz öneriye oy verin. Sayfada an itibariyle 14 aday görsel ve 14 aday proje bulunmakta. Bunun dışında aklınıza gelen yeni fikirlerinizi de ekleyebilirsiniz.

Proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte. İyi Vikiler, bol katkılar.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 12:16, 23 Mayıs 2017 (UTC)

Sovyet futbolu işbirliği projesinin bitmesine son 4 gün[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "Sovyetler Birliği'nde futbol şablonundaki kırmızı bağlantılı maddeleri oluşturma" projesine son 4 gün. 33 madde olan proje hedefine dair henüz 2 madde (6.06%) tamamlandı. Proje bitim tarihi olan 31 Mayıs 2017 gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 22:39, 27 Mayıs 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği birinci Haziran 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ilk proje konusu {{VikiProje Sovyetler Birliği}} şablonunu Sovyetler Birliği alanındaki maddelerin tartışma sayfalarına yerleştirmektir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 23:34, 1 Haziran 2017 (UTC)

Sovyet işbirliği projesinin bitmesine son 2 gün[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "{{VikiProje Sovyetler Birliği}} şablonunu Sovyetler Birliği alanındaki maddelerin tartışma sayfalarına yerleştirme" projesine son 2 gün. Bu kapsamda {{VikiProje |Proje = Sovyetler Birliği |Sınıf = |Önem = }} şablon kodu proje kapsamında ilgili maddelerin tartışma sayfalarına eklenecektir. Proje bitim tarihi olan 15 Haziran 2017 gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 09:19, 14 Haziran 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ikinci Haziran 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu 30'dan fazla dildeki olup Türkçe Vikipedi'de olmayan Sovyet konulu önemli maddelerin oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 22:06, 15 Haziran 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Temmuz 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Kurtuluş Savaşı'nda SSCB-Türkiye ilişkileri maddesini Türkçe Vikipedi'ye kazandırmaktır.

Her iki haftada bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 18:08, 4 Temmuz 2017 (UTC)

Kurtuluş Savaşı'nda SSCB-Türkiye ilişkileri konulu Sovyet işbirliği projesinin bitmesine son 3 gün[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "Kurtuluş Savaşı'nda SSCB-Türkiye ilişkileri maddesini Türkçe Vikipedi'ye kazandırma" projesine son 3 gün. Proje bitim tarihi olan 31 Temmuz 2017 gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 08:03, 29 Temmuz 2017 (UTC)

Sanat konulu Vikiproje Sovyetler Birliği birinci Ağustos 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyet tabloları kategorisine ait maddeler oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 08:30, 1 Ağustos 2017 (UTC)

VikiProje Azerbaycan Ağustos ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu en:Category:Azerbaijani women kategorisinin ve alt kategorilerinde bulunan Trwikide olmayan maddelerin oluşturulması olarak seçilmiştir. Hedef 20 madde oluştumaktır.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler! --MediaWiki message delivery (mesaj) 10:24, 3 Ağustos 2017 (UTC)

en:Category:Azerbaijani women kategorisinin ve alt kategorilerinde bulunan Trwikide olmayan maddelerin oluşturulması konulu VikiProje Azerbaycan Ağustos ayı işbirliği Projesinde Son 17 gün[kaynağı değiştir]




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesinde son 17 kaldı. Proje sonlanmadan sizde katılın!

Bu ayın proje konusu en:Category:Azerbaijani women kategorisinin ve alt kategorilerinde bulunan Trwikide olmayan maddelerin oluşturulması olarak seçilmiştir. Hedef 20 madde oluştumaktır.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 21:37, 13 Ağustos 2017 (UTC)

VikiProje Azerbaycan Eylül ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Vikiproje Azerbaycan bilinmeyen-önemli değerlendirilmemiş-sınıf sayfalar kategorisindeki değerlendirilmemiş maddelerin değerlendirilmesi olarak belirlenmiştir. Hedef 500 şablonun düzenlenmesidir.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 10:24, 31 Ağustos 2017 (UTC)

Vikiproje Olimpiyatlar Eylül ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Olimpiyatlar Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Olimpiyatlar ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan Vikiproje Olimpiyatlar projesi kapsamında her ay tekrarlanacak Olimpiyatlar İş birliği projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu {{Vikiproje}} şablonunu Olimpiyat alanındaki maddelerin tartışma sayfalarına yerleştirmek olarak belirlenmiştir. Hedef 500 maddeye şablon eklemektir.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 23.32, 31 Ağustos 2018 (UTC)Yanıtla

VPR:TRY Vikiprojesi maddelerinin toplanması.[kaynağı değiştir]

Selam, Vikiproje Türkiye Yangınları kapsamında proje ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına vikiproje şablonu ekleyebilirsiniz. Ayrıca projeye katılımda bulunmak için bu listeye kullanıcı ismini ekleyebilirsiniz. İletişim için Kullanıcı_mesaj:Mustafa_MVC, iyi günler.

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)Yanıtla

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)Yanıtla

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.41, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ Yanıtla

Sevgili Kamuran otukenli, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili Kamuran otukenli, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)Yanıtla