Vikisöz:Köy çeşmesi: Revizyonlar arasındaki fark

Vikisöz, özgür söz dizini
İçerik silindi İçerik eklendi
Etiket: Toplu mesaj teslimi
Base (mesaj | katkılar)
132. satır: 132. satır:
</div> [[user:Trizek (WMF)|Trizek (WMF)]] 15.01, 21 Şubat 2019 (UTC)
</div> [[user:Trizek (WMF)|Trizek (WMF)]] 15.01, 21 Şubat 2019 (UTC)
<!-- Mesajı gönderen kullanıcı: https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=Distribution_list/Global_message_delivery&oldid=18639017 listesini kullanan Trizek (WMF)@metawiki -->
<!-- Mesajı gönderen kullanıcı: https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=Distribution_list/Global_message_delivery&oldid=18639017 listesini kullanan Trizek (WMF)@metawiki -->

== ÖNEMLİ: Hizmetli etkinliği incelemesi ==

Merhaba. 2013 yılında [[:m:Requests for comment/Activity levels of advanced administrative rights holders|küresel topluluğun fikir birliği]] sonucunda "ileri düzey hakların" (hizmetli, bürokrat, vb.) alınmasıyla ilgili bir politika benimsenmiştir. Bu politikaya göre, [[:m:stewards|kâhyalar]], etkin olmama politikasına sahip olmayan tüm Wikimedia Vakfı vikilerinde hizmetlilerin etkinliklerini incelemektedir. Bildiğimiz kadarıyla sizin vikinizde etkin olmayan hesapların "ileri düzey haklarının" alınmasına yönelik resmî bir süreç bulunmamaktadır. Yani, [[:m:Admin activity review|hizmetli etkinliği incelemesi]] uyarınca bu konuyla kâhyalar ilgilenecektir.

Aşağıdaki kullanıcıların etkin olmama ölçütlerini (2 yıldan uzun bir süre boyunca değişiklik ve günlük işlemi yapmamış olma) sağladığını belirlemiş bulunuyoruz:
# [[Special:Contributions/Berrram|Berrram]] (hizmetli)

Bu kullanıcılar kısa bir süre içerisinde bir bildirim alacaktır ve bu bildirimde bu hakların bazılarını veya tamamını ellerinde tutmak istiyorlarsa topluluk nezdinde bir tartışma başlatmaları istenecektir. Kullanıcılar yanıt vermezse, bu durumda ileri düzey hakları kâhyalar tarafından alınacaktır.

Ancak bir topluluk olarak küresel politikanın yerine geçecek kendi etkinlik incelemesi sürecinizi oluşturmak isterseniz, etkin olmayan bu hak sahipleri konusunda başka bir karar alma arzusundaysanız ya da bizim görmediğimiz bir politikaya zaten sahipseniz, vikinizdeki hakların incelenmesini gerçekleştirmememiz gerektiğini anlayabilmemiz için lütfen [[:m:Stewards' noticeboard|Meta Viki üzerinde kâhyaları]] bilgilendirin. --[[Kullanıcı:Base|Base]] ([[Kullanıcı mesaj:Base|mesaj]]) 00.55, 10 Mart 2019 (UTC)

00.55, 10 Mart 2019 tarihindeki hâli

Köy Çeşmesine Hoş Geldiniz!
VS:KÇ
TR: Bu sayfanın amacı Vikisöz ile ilgili olan ve cevabını bulamadığınız sorularınızı sorabileceğiniz bir haberleşme ortamı oluşturmaktır. Vikisöz ile ilgili teknik ve idari konular burada tartışılır.
  • Tartışma ve oylamalarda katılımcılar üzerine yapılan yorumların yasak olduğunu, görüşlerinizi bildirirken iyi niyetli bir tutum sergilemeyi unutmayın.
  • Köy çeşmesinde görüş bildirdikten sonra mesajınızın sonuna lütfen dört adet tilde (~~~~) kullanarak imzanızı atmayı unutmayın.
  • Arşivdeki tartışmalara, referans vererek burada devam edebilirsiniz. {{Arşiv referans}} şablonunu kullanabilirsiniz.

EN: Requests for the bot flag should be made on this page. This wiki uses the standard bot policy, and allows global bots and automatic approval of certain types of bots. Other bots should apply below, and then request access from a steward if there is no objection.

Advanced Search

Johanna Strodt (WMDE) (talk) 11.03, 26 Kasım 2018 (UTC)[yanıtla]

Geliştirilmiş Arama

Johanna Strodt (WMDE) (mesaj) 11.03, 26 Kasım 2018 (UTC)[yanıtla]



Çeviri: --ToprakM 19.27, 26 Kasım 2018 (UTC)[yanıtla]

New Wikimedia password policy and requirements

CKoerner (WMF) (talk) 20.03, 6 Aralık 2018 (UTC)[yanıtla]

Yeni Wikimedia parola politikası ve gereksinimleri

CKoerner (WMF) (mesaj) 20.03, 6 Aralık 2018 (UTC)[yanıtla]



Çeviri --ToprakM 12.38, 15 Aralık 2018 (UTC)[yanıtla]

"Hata, düzenleme kaydedilmedi." Hatası alıyorum.

Düzenleme yapmak istiyorum fakat bu hatayı alıyorum. Bir bilginize var mı acaba?Berkucar0 (mesaj) 15.33, 22 Aralık 2018 (UTC)[yanıtla]

Invitation from Wiki Loves Love 2019

Lütfen kendi dilinize çevirmeye yardım edin.

Love is an important subject for humanity and it is expressed in different cultures and regions in different ways across the world through different gestures, ceremonies, festivals and to document expression of this rich and beautiful emotion, we need your help so we can share and spread the depth of cultures that each region has, the best of how people of that region, celebrate love.

Wiki Loves Love (WLL) is an international photography competition of Wikimedia Commons with the subject love testimonials happening in the month of February.

The primary goal of the competition is to document love testimonials through human cultural diversity such as monuments, ceremonies, snapshot of tender gesture, and miscellaneous objects used as symbol of love; to illustrate articles in the worldwide free encyclopedia Wikipedia, and other Wikimedia Foundation (WMF) projects.

The theme of 2019 iteration is Celebrations, Festivals, Ceremonies and rituals of love.

Sign up your affiliate or individually at Participants page.

To know more about the contest, check out our Commons Page and FAQs

There are several prizes to grab. Hope to see you spreading love this February with Wiki Loves Love!

Kind regards,

Wiki Loves Love Team

Imagine... the sum of all love!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 10.13, 27 Aralık 2018 (UTC)[yanıtla]

FileExporter beta feature

Johanna Strodt (WMDE) 09.41, 14 Ocak 2019 (UTC)[yanıtla]

No editing for 30 minutes on 17 January

You will not be able to edit the wikis for up to 30 minutes on 17 January 07:00 UTC. This is because of a database problem that has to be fixed immediately. You can still read the wikis. Some wikis are not affected. They don't get this message. You can see which wikis are not affected on this page. Most wikis are affected. The time you can not edit might be shorter than 30 minutes. /Johan (WMF)

18.55, 16 Ocak 2019 (UTC)

Talk to us about talking

Trizek (WMF) 15.01, 21 Şubat 2019 (UTC)[yanıtla]

ÖNEMLİ: Hizmetli etkinliği incelemesi

Merhaba. 2013 yılında küresel topluluğun fikir birliği sonucunda "ileri düzey hakların" (hizmetli, bürokrat, vb.) alınmasıyla ilgili bir politika benimsenmiştir. Bu politikaya göre, kâhyalar, etkin olmama politikasına sahip olmayan tüm Wikimedia Vakfı vikilerinde hizmetlilerin etkinliklerini incelemektedir. Bildiğimiz kadarıyla sizin vikinizde etkin olmayan hesapların "ileri düzey haklarının" alınmasına yönelik resmî bir süreç bulunmamaktadır. Yani, hizmetli etkinliği incelemesi uyarınca bu konuyla kâhyalar ilgilenecektir.

Aşağıdaki kullanıcıların etkin olmama ölçütlerini (2 yıldan uzun bir süre boyunca değişiklik ve günlük işlemi yapmamış olma) sağladığını belirlemiş bulunuyoruz:

  1. Berrram (hizmetli)

Bu kullanıcılar kısa bir süre içerisinde bir bildirim alacaktır ve bu bildirimde bu hakların bazılarını veya tamamını ellerinde tutmak istiyorlarsa topluluk nezdinde bir tartışma başlatmaları istenecektir. Kullanıcılar yanıt vermezse, bu durumda ileri düzey hakları kâhyalar tarafından alınacaktır.

Ancak bir topluluk olarak küresel politikanın yerine geçecek kendi etkinlik incelemesi sürecinizi oluşturmak isterseniz, etkin olmayan bu hak sahipleri konusunda başka bir karar alma arzusundaysanız ya da bizim görmediğimiz bir politikaya zaten sahipseniz, vikinizdeki hakların incelenmesini gerçekleştirmememiz gerektiğini anlayabilmemiz için lütfen Meta Viki üzerinde kâhyaları bilgilendirin. --Base (mesaj) 00.55, 10 Mart 2019 (UTC)[yanıtla]