The Image of You (film)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
The Image of You (film)
YönetmenJeff Fisher
YapımcıBrad Krevoy
SenaristChris Sivertson
Oyuncular
MüzikHamish Thomson
Görüntü yönetmeniGraham Robbins
KurguJason Dale
DağıtıcıRepublic Pictures
Çıkış tarih(ler)i10 Mayıs 2024 (2024-05-10)
Süre94 dakika
ÜlkeABD
Dilİngilizce

The Image of You, Jeff Fisher tarafından yönetilen ve Chris Sivertson tarafından yazılan Adele Parks'ın aynı adlı romanından uyarlanan gerilim filmi. Filmin başrollerinde Sasha Pieterse ve Parker Young yer alıyor.

Film, Anna ve Zoe adlı iki tek yumurta ikizinin hikâyesini anlatıyor. Anna bir borsa simsarı olan Nick ile tanıştığında onun mükemmel olduğunu düşünür, ancak Zoe ona güvenmez ve onun hakkındaki gerçeği keşfetmek için yola çıkar. Filmin Amerika Birleşik Devletleri'nde 10 Mayıs 2024'te gösterime girmesi planlanıyor.[1]

Öncül[değiştir | kaynağı değiştir]

Anna ve Zoe, hiçbir şeyin -ve hiç kimsenin- onları ayıramayacağı kadar yakın bir bağı paylaşan iki tek yumurta ikizidir. Ancak iki ikizin kişilikleri birbirinden çok farklıdır. Anna romantik ve güven dolu iken, kız kardeşi Zoe cesur ve tehlikelidir. Anna, hırslı bir borsa simsarı olan karizmatik Nick'le tanıştığında, onun mükemmel olduğunu düşünür. Ancak Anna'nın daha önce erkekler tarafından ihanete uğradığını gören Zoe, ona güvenmez. Önüne kim çıkarsa çıksın, Nick'in gerçekte kim olduğunu bulmaya ve onunla ilgili gerçeği keşfetmeye kararlıdır. Zoe gerçeği ararken, hepsi dürüstlüğün ölümcül olabileceği tehlikeli bir oyunun içine çekilir.[2][3]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "The Image of You". MCA. 7 Nisan 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Mayıs 2024. 
  2. ^ "'Pretty Little Liars' Alum Sasha Pieterse To Topline MPCA Thriller 'The Image Of You'; Parker Young, Nestor Carbonell, Michele Nordin & Mira Sorvino Also Set" |url= değerini kontrol edin (yardım). Deadline. 10 Temmuz 2023. 19 Ocak 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Mayıs 2024. 
  3. ^ "Sasha Pieterse The Image of You Fragmanında (Özel)" |url= değerini kontrol edin (yardım). People. 1 Nisan 2024. 10 Ağustos 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Mayıs 2024. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]