Tartışma:Suna Pekuysal

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Tiyatro (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Tiyatro maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Tiyatro kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

fiziki durumu itibariyle yaşarken engelli statüsünde olan bir sanatçımızdır. bu açı itibariyle toplumdaki engellilere karşı olan öngörülerin yıkılması anlamıyla kategori olarak engelliler tanımının eklenmesi gerekmektedir. biz burada nitelik sıfatlandırması yapmıyoruz ama siz eğer bunu koymuyorsanız siz engellilere karşı bir önyargı içerisinde olduğunu ortadadır. Bu imzasız yazı 78.185.134.139 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Suna Pekuysal halk arasında "bambu hastalığı" olarak bilinen ve kalıtsal bir hastalık olan ankilozan spondilit hastasıydı; kemik dokusunun yanı sıra gözlerini ve böbreküstü bezlerini de etkileyen bu hastalıktan ötürü yürüme ve dil durma zorluğu çekmesine karşın oyunculuğu bırakmadı. Ansiklopedi maddesinde bu hastalığa gönderme olması maddeyi zenginleştirecektir. Şablon:Lexicographer