Tartışma:Saddam Hüseyin

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Dervişin biri tarafından 2 yıl önce Saddam Hüseyin ve İsrail başlığına

Bİr devlet adamının herhangi bir başka kişiyle olan yüz benzerliği ansiklopedik bilgi değil , ayrıca öznel bir değerlendirmedir. Bir başka birisi de Abdıllah Öcalan'a benzetebilir, bunun ne faydası var? --Asım 05:06, 13 Ağustos 2006 (UTC)

Amerika İran İsrail gizli ittifakı[kaynağı değiştir]

Saddam hüseyin müslümanl333 içerisine hançer gibi saplanmaya çalışılan bu ittifakı anlayabilen biriydi.. bunu yıllar önce farketti ama umduğu desteği ve vefayı İslam ülkelerinden bulamadı. Şuan ırakta sunni müslüman olarak yaşamak kadar zor olan birşey yok.. özellikle kültür düzeyi yüksek okumuş sunniler kendilerini ne kadar gizleseler bile kimliklerine bakarak tesbit ediliyorlar ömer osman bekir gibi isim taşıyan müslümanlar amerikanın ve yahudi ajanların yardımı ile tesbit edilip çöle götürülerek katlediliyorlar...

saddamin idami tamamen gayri hukuki insan haklarina aykiri bir sekilde sadece isgalcilerin talepleri uzerine infaz edilmistir. oncelikle savas esirleri hukukuna tabi olan saddam birlesmis milletler savas hukuku kurallari gozetilmeksizin infaz edildi.saddamin idami iraktaki cikmazi derinlestirmistir.saddamin idamini sevincele karsilayanlar israil abd ve iran olmustur.irani anlamak kolaydir.1 milyon evladini kaybetti.ama akli basinda hic bir musluman arkasinda israil ve abd yi sevindirecek olan bir eylemi tasvip etmez.iste barbarlik iste medeni turkiye.turkiye dunyaya farkini apo yu asmamakla gosterdi.bir esiri idam etmek kolaydir.gecmiste olenleri geri getirmek mumkun degildir. ama bu canilerin olumu nun sebeb olacagi yeni olumleri durdurmakta akli selim harekettir.buda turkiye farki.ogrensinler nerede gercek insan haklari nerede hukuk var. ayni abd ve israil milosevici karadzici idam ettirtmezdi.batinin islam dunyasina bakisidir saddamin infazi.ve ne uzucudurki isgal altindaki bir ulkede devrik devlet baskani idam edildi.eger yasanan bu olay turkiyede yasanmis olsaydi ne hissederdik.yazik bazi turklerde bu zalimin idamina seviniyor.sonucta kimin astirdigini dusunmeden

ABD İSRAİL GİZLİ İTTİFAKI DİYE BİŞEY YOK Kİ !

ABD ve İsrail ap açık zaten birbirlerinin ittifaktır. biri baba biri oğul dur. Ve ilişkiler bu kadar yakındır. zaten kendileride inkar edmiyorlar ki . Saddam Hüseyin bölgede önemli bir diktatördü . Belki geçmişte ABD ajanıydı ama körfez savaşından önce doğru yolu bulduğunu ve başkta ABD olmak üzere tüm batılı sözde insanlığın koruyucusu avrupa devletlerinin ırakı sömürmesini engellemek için elinden geleni yaptığını biliyoruz. o sadece Saddam Hüseyin değildir artık. Irakın ve tüm sömürülen ülkelerinin unutlmaz halk kahramanı Şehit Saddam Hüseyin El Tikriti 'dir. Sehit Saddam Hüseyin eğer kendi halkının çıkarmış olduğu bir ihtilal sonucu hayatına son verilseydi kuşkusuz bu şehitlik payesini hak ettiği tartışılabilirdi. ancak işgal kuvvetleri tarafından barbarca bir bayram arefesinde tüm müslümanlara göz dağı verme niyetiyle asıldığı için şehitliği tartışılmazdır.

İdam videosunu neden orijinal siteden (youtube) koymuyoruz da ikinci el olarak koyuyoruz?

Orijinal video: http://www.youtube.com/watch?eurl=&v=3LaboK-qQyg Üyelik istemeyen tam ekran video:http://www.youtube.com/p.swf?video_id=3LaboK-qQyg&eurl=&iurl=http%3A//sjc-static14.sjc.youtube.com/vi/3LaboK-qQyg/2.jpg&t=OEgsToPDskJp38MaJ-SYsO_clpYeumpB

Olabilir, neden olmasın.. Ben hangisinin orijinal olduğunu da bilmiyordum. -Tembelejderha 17:21, 31 Aralık 2006 (UTC)

  • Çekilen video görüntülerinde (gayri resmi cep telefonu görüntüleri) Saddam Hüseyin'in bir defa Kelime-i Şahadet getirdiği, ikincisinin sonlarına doğru ipinin çekildiği görülmekte. Yani "Kelime-i Şahadet getiremeden idam edildi" iddiası yanlış, bu yüzden çıkardım. -Tembelejderha 12:55, 2 Ocak 2007 (UTC)

Bence video görüntüsü (yani cep videosu) komple kaldirilsin cünkü bir insanin idami bir ansiklopediye yakismiyor. CNN görüntüleri kalsin ama idami gösteren video kaldirilsin cünkü bu siteye 18 yasindan kücük kisiler de girebiliyor. --Terfen 16:50, 2 Ocak 2007 (UTC)

Neden Türk siteleri Değil[kaynağı değiştir]

Arkadaşlar benim anlamadığım neden bu videoları türk içerikli sitelerden Alıp koymuyorsunuzda Gidip ingilizce olan siteleri koyuyorsunuz.Ama bi ingilizce wikipedia'daki kural.. Sadece İngilizce siteleri dış bağlantılara eklenir diyolar.yani sen gidipte en.wikipedia.org ye Bu videoların bulunduğu türk sitesini dış bağlantılara ekleyemiyorsun...Ama bizde o şekilde değil..Biz Gidip Türkce video içerikli siteden link veriyoruz.Saolsun Editörler Gidip Yabancı siteleri Ekliyorlar.Bu imzasız yazı Narkotik (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Eklediğin site sana veya arkadaş grubuna ait gibi gözüküyor. Zira sagorap.org gibi reklamlarla dolu. Ayrıca Youtube gibi siteler tabir-i caizse bu işin duayeni. Onların dış bağlantı olmasından daha doğal bir şey olamaz.--Vito Genovese 11:05, 7 Ocak 2007 (UTC)
O eklediğiniz siteyi ilgili ilgisiz her şeye eklemeye çalışıyorsunuz, IP numarası ile, başka isim ile.. Lütfen devam etmeyin. -Tembelejderha 10:21, 8 Ocak 2007 (UTC)

Saddam Hüseyin ve İsrail[kaynağı değiştir]

Ortadoğu da tek tehditi kaldırmak için 2.körfez savaşı yaşanmıştır. Böylece israil'e denk bir güç kalmamış ve İsrail ortadoğu da mutlak hakimiyet sağlamıştır. Dervişin biri (mesaj) 19.42, 16 Kasım 2021 (UTC)Yanıtla