Tartışma:Nvidia

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Bilişim (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Bilişim maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Bilişim kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Video oyunları (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Video oyunları maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Video oyunları kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

ATI ile karşılaştırmalar[kaynağı değiştir]

Belirli bir rakip ile yapılan karşılaştırmalar, ansiklopedik bilgi olarak nitelendirilmez; lütfen yazılanlar değerlendirilsin.

-(Megadeath): Bir konuda karşılaştırma gösterilebilecek sınırlı sayıda, hatta yanlızca 1 veya 2 olgu varsa karşılaştırma yapılabilir kanaatindeyim. Örnek olarak uzay çalışmalarında rusya, çin ve abd karşılaştırması, coca cola pepsi karşılaştırması, adidas nike karşılaştırması vs vs. gpu pazarının tahminimce %90'ı 2 firma üzerinden yürüyor. dolayısıyle intel'le cyrix'in karşılaştırması, veya nvidia ile sis'in karşılaştırılması anlamsız olur. ayrıca tamamen tarafsız oldugunu kanısındayım. gayet güzel bir özet yazı olmuş. tabikide bu paragraf benim görüşümdür. herkesin görüşüne saygım vardır yanlış anlaşılma olmasın.88.224.45.204 18:10, 12 Nisan 2010 (UTC)

hiç bir önemi yok bu karşılaştırmanın. bilgisayarda önemli olan donanım değil yazılımdır. donanımın sadece kapasite farkı olabilir, oda iki firma arasındaki rekabetle daima kapanıyor. mesela max payne oyununu ister 512 mb harici bellekle ister 10gb olanla oynayın ikiside aynı kaliteyi verir. çünkü bu oyunun recommended system requiement'ı 64 mb harici bir karta dayanır. üstü artık gereksiztir bu oyun açısından.78.186.121.164 15:03, 18 Haziran 2012 (UTC)

Tarafsızlık[kaynağı değiştir]

İlk defa siyaset, tarif vb konu dışında böyle bir maddede taraflı şablonu gördüm, gerçekten şaşırdım --Durkin 15:46, 4 Temmuz 2009 (UTC)