Tartışma:Justin Timberlake

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Kaliteli madde Justin Timberlake, kaliteli madde kriterleriyle uyumlu bir kaliteli madde seçilmiştir. Eğer maddeyi geliştirebilirseniz, çekinmeyin. Eğer maddenin, bu kriterleri artık karşılamadığını düşünüyorsanız bir kaliteli madde incelemesi başlatabilirsiniz.
15 Aralık 2013 Kaliteli madde adayı Başarılı

justın daha çok britney spears olan ilişkisiyle bilinir.

justin denilince akla ilk gelen isim Britney Spears'tır bu nedenle sadecebritney.com'un dış bağlantılara eklenmesinde hiç bir sorun yoktur. Sadecebritney 12:13, 18 Ekim 2006 (UTC)SadecebritneySadecebritney 12:13, 18 Ekim 2006 (UTC)

Justin Timberlake denilince ilk akla gelen isim Britney Spears değildir.Yaptığı işler,aldığı ödüller ortada.Müzikal başarısı asıl Britney Spears'dan ayrıldıktan sonra ortaya çıkmıştır.Britney Spears ise Justin sonrasında müzikal anlamda düşüşe geçmiştir. sadecebritney.com'un eklenmesinde bir sakınca görmemekteyim ancak eklenmesinde de bir mana göremiyorum.O zaman her Britney gördüğümüz yere de Justin'i ekleyelim.--PurplewomanMsJ 12:42, 18 Ekim 2006 (UTC)

bencede justin denince akla ilk gelen şarkıları yaptığı işler akla gelmelidir ki onun özel hayatı ona aittir.Justini severken özel hayatını değil şarkılarını seviyoruz en önemlisi onu seviyoruz.Ayrıca ben son albumu future sexlovbe sounds'u çok beğendim özellikle sexy back mutlaka dinlenmeli ve izlenmeli...PELİN

son albünü ben de çok beğendim. Belirteyim dedim :)--Zeynepmsj 14:05, 30 Ekim 2006 (UTC)

Justin'in Mr.Timberlake diye toplama bir albümü yok. Bu sadece Fan albümüdür. O yüzden kaldırılmalı. Bu imzasız yazı Patates Virüsü (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

özel hayıtı eksik[kaynağı değiştir]

--212.156.138.202 14:06, 12 Şubat 2013 (UTC)ben onun özel hayatını seviyorum bir kere şarkılarını hiç denecek kadar az dinledim desem çok doğru bir laf olur. 2012 den sonrası yok halbuki o zamandan beri bir kaç kişiyle daha çıktı onları da ekleselermiş sanki yarım kalmış gibi olmuş..