Tartışma:Enerji kaynakları

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

bazı kelimeler yok ara sıra bakıyorum ama emek verdihiniz için teşekkürler

Gösterilmeyen bölümler![kaynağı değiştir]

İyi günler, bu maddenin ilk başında yer alan kısım maddenin diğer kısmı ile ilgili değil ve ikinci kısım asıl olarak enerji kaynaklarını anlattığı için ilk kısmında bu doğrultuda değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. İyi çalışmalar, EmreDuran 11:27, 23 Haziran 2009 (UTC)!

akıntı enerjileri

son başlık[kaynağı değiştir]

son basşlık'ta reklam yapılmış gibi geldi.bu viki standartlarına uygun mu?

  • Bahsettiğiniz kısımda bir reklama veya politika ihlaline rastlayamadım. n a z i f i l b e k 08:10, 3 Ağustos 2011 (UTC)

objektiflik yok maalesef[kaynağı değiştir]

ozellikle "gunes enerjisi" alt basliginda objektif/subjektif anlatim dengesi 1'den cok sapmis ve 0'a dogru yaklasmis. metinin sonlarina dogru "ruzgar gunes bize yeter, nuclear'e hayir.. sol yumruklar havaya!" yazisini beklemeye basladim gercekten. bu durum, objektif bilgi almak isteyen kisilerin oznel bir bilgi sunumu almalarina yol aciyor. duzeltilmesini rica ederim. saygilar. (serkan sekerci/kimya muhendisi) Serkan sekerci 00:11, 23 Ekim 2011 (UTC)

hehe tmm

Yenilenemeyen Enerji Kaynakları[kaynağı değiştir]

--78.180.37.18 11:01, 6 Mayıs 2013 (UTC)Selamun Aleyküm Burda Sadece Yenilenebilir Enerji Kaynakları Var Ama Başlık "Enerji Kaynakları"Yenilenemeyen Enerji Kaynaklarını da Eklerseniz Sevinirim

mall

Emeğe Saygı