Tartışma:Doğu Bölgesi (Suudi Arabistan)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Orta Doğu (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Orta Doğu maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Orta Doğu kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Suudi Arabistan (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Suudi Arabistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Suudi Arabistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

El Şarkiye değil mi? Takabeg ileti 14:47, 8 Haziran 2009 (UTC)

Doğu Bölgesi de kullanılıyor. Takabeg ileti 15:01, 8 Haziran 2009 (UTC)


T.C. Dışişleri Bakanlığı'na göre Doğu Bölgesi. Dışişlerinin sitesi kesin kaynak değildir fakat en azından resmî kaynaktır. Birde tırnak içindeki yazımlar Türkçe değiller. Takabeg ileti 15:19, 8 Haziran 2009 (UTC)

El Şarkiye ya da Doğu Bölgesi olmasa bile madde adı Ash Sharqiyah olamaz. Bilindiği gibi Latin alfabesi ile yazılmayan diller Türkçeye okunduğu gibi geçiyor. Bu yüzden maddenin adının Aş Şarkiya olması gerekirdi. Bundan dolayı Takabeg'e katılıyorum.--Veritas 15:25, 8 Haziran 2009 (UTC)