Tartışma:Ateroskleroz

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Tıp (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Tıp maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Tıp kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Moleküler ve hücresel biyoloji (B-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Moleküler ve hücresel biyoloji maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Moleküler ve hücresel biyoloji kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
  • Gerçekten çok güzel, resimler de harika. Üstelik çok fazla aranan bir konu. Tebrikler. - Noumenon mesajkatkılar 06:35, 4 Temmuz 2006 (UTC)
  • Teşekkür ederim. Aslında aterom maddesindeki "Aterom ve arter davranışı " bölümünün de buraya taşınması mantıklı olur gibi geliyor ama o zaman orası iyice boşalacak. Kararsızlık içindeyim. Bu iki maddeyin toplu olarak değerlendirirsek eldeki malzemenin ikisi arasında en makul paylaşımı konusunda bir fikrinız var mı? --İnfoCan 07:22, 4 Temmuz 2006 (UTC)
  • Aterom ve arter davranışı bence buraya taşınabilir - ateromun kısalması sorun değil çünkü zaten aterom maddesini okuyan birisi bu maddeyi de okuyacaktır; aterom maddesi şahsi kanımca konuya giriş gibi bir niteliğe sahip. Fakat o içeriğin buraya taşınması bu maddeyi nasıl etkiler? Bu tip maddeler özellikle tıbbi literatüre az çok aşina olmayanlar için fazlasıyla sıkıcı gelebilir, bu nedenle tıbbi detaya inmekle birlikte maddenin kısa tutulması, ayrıştırılması bana hep daha uygun gibi gelmiştir. Bence o içeriğin buraya taşınmasında sorun yok, fakat Aterom maddesinde de kalması da yararlı olacaktır.

Ayrıca maddenin başına tıp uyarı şablonunu ekledim; fakat belki tedavi başlığının üstüne eklememiz daha doğru olabilir, emin değilim. İyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 08:26, 4 Temmuz 2006 (UTC)