Tartışma:Apache OpenOffice

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Bilişim (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Bilişim maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Bilişim kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Yazılım (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Yazılım maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Yazılım kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

"Microsoft Officele yarışabilecek bir yazılım yaratma amacıyla geliştirilmeye başlanmıştır."

ifadesini maddeden çıkarttım. aynı şekilde GİMP maddesinde de Photoshop'un yerine geçmek için yapıldığı yazılıyordu, onu da çıkarttım.

Arkadaşlar, özgür yazılım projeleri bireylere var oldukları felsefe doğrultusunda alternatifler oluştururlar, tek bir ürünle rekabet etmek, yarışmak gibi gayeleri yoktur... lütfen ansiklopedik olması beklenen bilgilere kişisel düşüncelerimizi karıştırmamaya dikkat edelim... User:Loker

Sözcük işlemci yerine daha yaygın kullanılan karşılık "Kelime işlemci"dir. Ayrıca [1] bile "writer" "calc" şeklinde ingilizce program isimlerinden giderken Vikipedi'de sadece Türkçe isimlerin yer alması biraz kafa karıştırıcı olabilecek bir durum. -- Gökdeniz Karadağ 10:39, 3 Şubat 2008 (UTC)

Çok garip OOo kafami karistirdi Furkan12 14:27, 20 Eylül 2011 (UTC)