Kullanıcı mesaj:Mertdemİrci

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Lütfen Önemli Mesajlar Yollayın. İsteklerinize her Zaman hazırım Mertdemİrci (mesaj) 07:19, 9 Aralık 2012 (UTC)

Merhabalar, incelemeelemanı tarafından onaylanmış. İlk bakışta yönlendirme linki zannettim. Ayrım olunca yönlendirme olmayacağından haliyle reddettim.. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 13:56, 23 Aralık 2012 (UTC)

Renkli/Süslü imza nasıl atılıyor ?[kaynağı değiştir]

Renkli ve süslü imza nasıl atılıyor? M.demirciBuyrunBirArzun? 11:26, 25 Aralık 2012 (UTC)

  • Merhaba, Vikipedi:İmza kullanımı sayfasında konu hakkında bilgi var. Aklınıza takılan yerler olursa yine sorabilirsiniz. Çok resimli/süslüler pek tasvip edilmiyor, bilginize:) İyi çalışmalar..Vikiçizer (mesaj) 20:57, 23 Aralık 2012 (UTC)

Şuradaki mesajınız üzerine size yazıyorum. Kullanıcı:Mertdemİrci/Deneme ya da Kullanıcı:Mertdemİrci/Çalışma sayfası gibi bir sayfa açarak çalışmaya başlayabilirsiniz. Bu arada Vikipediyle ilgili sorularınız için Bilge yerine Vikipedi:Danışma masası'nı kullanabilir ya da deneyimli kullanıcılara mesaj yazabilirsiniz. Kolay gelsin. --yabancım 20:18, 24 Aralık 2012 (UTC)

  • Rica ederim, iyi çalışmalar. --yabancım 20:47, 24 Aralık 2012 (UTC)

Merhaba. Vikipedi:İmza kullanımı'nda da ifade edildiği gibi "Resimler, hangi çeşit olurlarsa olsunlar, aşağıda sıralanan nedenlerden ötürü imzalarda kullanılmazlar". Bu yüzden imzanızdaki resmi kaldırabilir misiniz? İyi günler, kolay gelsin. -- Güzelonlu (mesaj) 16:55, 25 Aralık 2012 (UTC)

Tamamdır,Yaptım M.demirciBuyrunBirArzun?
Uyarı
Uyarı
Vikipedi'de sakin ve soğukkanlı olmak, özellikle size veya sizin değişikliklerinize karşı yapılmış bir yoruma cevap verirken önemlidir. Kişisel saldırılar ve yıkıcı yorumlar durumu sadece zorlaştırır. Lütfen soğukkanlı olun ve size yapılan bir hakarete aynı şekilde cevap vermeyin. Başka bir kullanıcıya saldırmak sadece troll zararlılarını sevindirir ve durumu daha da içinden çıkılmaz bir hale sokar. Lütfen yorum yaparken kibar kalmaya özen gösterin. Teşekkürler.--— Lubunya — 10:29, 30 Aralık 2012 (UTC)
  • Ayrıca şuradaki değişikliğiniz İP değişikliği kullanıcının bilerek veya bilmeyerek değişikliğine bu şekilde azarlamanız bir kişisel saldırı teşkil edebilir, bakınız saldırı. Bilginize. — Lubunya — 10:29, 30 Aralık 2012 (UTC)