Kullanıcı mesaj:Comert92

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Roxy5958 tarafından 14 gün önce Dosya:CarrefourSA.jpg başlığına

Hoş geldin Comert92![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Yaptığın katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsan, katkıda bulunmayabilirsin.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Delamorenamesaj 13:19, 11 Aralık 2006 (UTC)






VP:AKP sayfasının 9.maddesinde açıkça görebileceğiniz üzere albüm kapakları gibi adil kullanımda olan resimler sadece maddelerde kullanılabilir.Lütfen şablonlara ve kategorilere ısrarla bu resimleri eklemeyiniz.--Eldarionileti 22:46, 25 Ocak 2008 (UTC)

Hala şablonlara üzerinde copyright ibaresi olan adil kullanım resimleri eklemektesiniz.Tekrarında engellenebilirsiniz.Lütfen tekrarlamayınız--Eldarionileti 11:07, 26 Ocak 2008 (UTC)

Merhaba! Could you possibly correct my broken-Turkish in this stub? Thanks in advance, Timpul 17:39, 10 Temmuz 2008 (UTC)

Çok teşekkür ederim! I hope to learn some Turkish here. Bir dil asla yeterli değildir ;) Timpul 08:02, 11 Temmuz 2008 (UTC)

Translation request[kaynağı değiştir]

Translation request[kaynağı değiştir]

The translation request
Merhaba! Could I ask you to translate the article which you can find below into Turkish? I’ve selected only the most interesting languages ;) Please help me to show our language to the world – the article is quite short and has been selected from English and Silesian article and shortened as possible to contain only the basic informations. If you would finish, please, make me know on my Silesian or Polish discussion. Thanks in advance.
PS. If you want me to translate any article into Polish or Silesian, contact me without hesistation.
So, here’s the text to translation:

The Silesian language (Silesian: ślůnsko godka, ślůnski, sometimes also pů našymu) is a language spoken by people in the Upper Silesia region in Poland, but also in Czech Republic and Germany. In 2002 about 56 000 declared Silesian as their native language, but the number of speakers is estimated on 1 250 000.

Silesian is closely related to Polish language, that’s why it is considered as a dialect of Polish by some linguistics.

There’s not one Silesian alphabet. The Silesian speakers are used to write their language with the Polish characters. In 2007 was invented the new Silesian alphabet, based on all of the Silesian scripts (there’s 10 of them). It is widely used on the Internet, as well as in the Silesian Wikipedia.

Aa Bb Cc Ćć Čč Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Ńń Oo Pp Rr Řř Ss Śś Šš Tt Uu Ůů Ww Yy Zz Źź Žž

And some digraphs: Ch Dz Dź Dž.

External links[kaynağı değiştir]

Thank you once again, Timpul 14:12, 12 Temmuz 2008 (UTC)

Of course! Thank you :) Remember to add interwiki. Best regard and greetings from Poland, Timpul 09:28, 13 Temmuz 2008 (UTC)

Eksik adil kullanım gerekçesi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... homonihilis // ileti 22:56, 1 Kasım 2008 (UTC)

Eksik adil kullanım gerekçesi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... homonihilis // ileti 22:26, 20 Ocak 2009 (UTC)

Vito Genovese 22:59, 9 Şubat 2010 (UTC)

Mutlutopuz 17:33, 20 Mayıs 2012 (UTC)

Deniz (mesaj) 20:15, 25 Ocak 2017 (UTC)

Dosya:CarrefourSA.jpg[kaynağı değiştir]

Oluşturduğunuz Dosya:CarrefourSA.jpg maddesi hızlı silme kriterlerinden "Dosya 1: Çift kopya dosya gerekçesiyle sayfanın hızlı silinmesi talep ediliyor." kriterini sağladığından silinmesi için işaretlendi. Lütfen ilgili politika ve yönergeleri okumadan maddeyi tekrardan oluşturmayınız. Israrlı tavırlarınız engellenmenize neden olabilir. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsanız ya da herhangi bir sorunuz varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. 𝗥𝗼𝘅𝘆 04.35, 9 Mayıs 2024 (UTC)Yanıtla