Benjamin A. Garcia

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Benjamin Garcia
EğitimVirginia Üniversitesi
Ödüller
Kariyeri
DalıProteomiks
Çalıştığı kurumlarPensilvanya Üniversitesi, Princeton Üniversitesi
Doktora
danışmanı
Donald Hunt[1]

Benjamin A. Garcia, Pennsylvania Üniversitesi'nde Amerikalı kimyager ve profesördür.[1] Araştırma alanları, proteinlerin ve epigenetiklerin çevrim sonrası değişikliklerini analiz etmek için yeni kütle spektrometrisi yöntemleri geliştirme etrafında dönmektedir. Çalışmaları 250'nin üzerinde yayınla sonuçlandı ve 2018'de Amerikan Kütle Spektrometresi Derneği Biemann Madalyası da dahil olmak üzere birçok onur ile tanındı.

Garcia 2000 yılında UC Davis'den Kimyada BS, 2005'te ise Donald Hunt ile birlikte çalıştığı Virginia Üniversitesi'nde doktorasını aldı. Neil Kelleher ile doktora sonrası çalışmasının ardından Princeton Üniversitesi'nde Yardımcı Doçent olarak atandı ve 2012 yılında Pennsylvania Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görevlendirilene kadar orada çalıştı. 2016 yılında ise Profesörlüğe yükseldi.[1]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b c "About The PI - Garcia Lab". 28 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Nisan 2019.  Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi: "urlAbout The PI - Garcia Lab" adı farklı içerikte birden fazla tanımlanmış (Bkz: Kaynak gösterme)