Şablon tartışma:Futbol kulübü bilgi kutusu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Nanahuatl tarafından 1 gün önce Site başlığına

Düzenlemeler[kaynağı değiştir]

Logo boyutlarını kendi göz zevkinize göre düzenlemeden önce konuyu tartışmaya açmış olsaydınız daha uygun olurdu. Sonra eski haline getirince logo boyutlarını kurcalamış olup suçlu çıkan da biz oluyoruz. Brujahrg 12:37, 27 Temmuz 2006 (UTC)

İki adet aynı işe yarayan şablon var[kaynağı değiştir]

Sanırım birini egale etmemiz (kullanımdan kaldırmamız) gerekiyor. Vikipedi:VikiProje Spor#Duyurular kısmında oylamaya açalım birini tamaman emekli edelim, (diğer şablon; Şablon:Futbol kulüp bilgi) --~Tarkovsky~ 21:23, 19 Eylül 2006 (UTC)

İki adet değil üç adet var Şablon:Futbol kulübü

Türkçeye uygun başlıkta olanlar kalmalıdır. Futbol kulübü bilgisi bana daha uygun geliyor.--Patron

Tarkovsky'ye de belirttim; bu şablon gereksiz bilgiler içermektedir. Kulübün e-mailinin hiçbir getirisi yok bence; en:wiki'de de böyle bir şablon yok. Web sitesine gelince dış bağlantılar kısmına eklenebiliyor zaten. Viki'nin genelinde şablonların kullanılma yüzdesine bakılırsa Şablon:Futbol kulüp bilgi'nin çok daha yaygın olarak kullanıldığı görülecektir.----Serkansporfcmesaj 11:20, 13 Ocak 2007 (UTC)

Bu konuyu hallettim. Şablon:Futbol kulüp bilgi artık yok/kullanılmıyor. SONSAVASCI 02:31, 10 Temmuz 2007 (UTC)

Parametre hatası[kaynağı değiştir]

Şablonun sonundaki {{col-begin}} {{col-3}} {{col-end}} satırları çıkarılmasın. Aksi takdirde şablon bozuluyor. Bu imzasız yazı CobiJa (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 15 Eylül 2010

Site[kaynağı değiştir]

@Superyetkin, site kısmını direkt Vikiveri'den çekecek şekilde yapabilir miyiz? Her kulübün sitesi yok malum, hata kategorisine eklemek mümkün değil site bilgisi yoksa ama en azından oradan çeksin, standart olsun. Nanahuatl? 20.17, 28 Mayıs 2024 (UTC)Yanıtla