Tartışma:VBulletin

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • Ansiklopedik olmayan üslup ve reklam kokan ifadeler ivedilikle düzeltilmeli, ansiklopedik bir bakışla yazılmalı...Vikipedist 18:41, 4 Eylül 2008 (UTC)
  • Reklam olduğu açıkca belli, ifadeler ansiklopedik olmalı...Vikipedist 20:36, 4 Eylül 2008 (UTC)
  • Öyle Yada Böyle Wikiye Katkıda Bulunuyorum Ve Kaynak Belirtmekte NE Sorun Var AnlamıyorumBu imzasız yazı Kullanıcı:Shevko (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

    Öyle ya da böylesi var mı, olacaksa kurallara uygun olacak...Yardım isteyin, yardım edelim, ansiklopedik bir ifade oluşturalım. Israrla reklam kokan, bozuk bir üslupla bir şeyler eklemenin ne gereği var...Diğer düzgün maddelere bakın, yazım diline bakın...Olmadı beraber yapalım... Kaynak nedir? Üslup nedir? izah ederiz. İstediğiniz gibi bir madde yine olur. Yeter ki reklamdan, bozuk bir yazım dilinden uzak duralım...Vikipedist 00:47, 6 Eylül 2008 (UTC)


    tamam beraber yapalım madem yardımcı olun ne içersin söyleyin ben her türlü bilgiyi hazırliim size sizde sayfa yapısını hazırlayın kabul ediyorsanız tamam..Shevko

    Merhaba, reklam ve bozuk ifadeler dışında VBulletin hakkında her türlü bilgiyi içerebilir. Ama belli bir üslup ve kalıp içerisinde...Başka yerden birebir kopyalama da yok...İfadeler özgün olmalı, değilse kaynağı verilmeli...Eklediklerinizi düzenledim, kaynağını da korudum. Resimler silinmiş olduğu için şablonda resim yolları yok. Galiba lisanssız olduğu için silinmiştir. Sonra da ekleyebilirsiniz. Eğer bu düzen içerisinden bilgi eklemeye devam edersiniz, ansiklopedik bir madde ortaya çıkmış olur...Kolay gelsin...Vikipedist 13:27, 6 Eylül 2008 (UTC)

    Peki Ekran Görüntüsü Lisans Olayı Sorun Olmuş Nasıl Seçmeliyim Resmi..Bu imzasız yazı Kullanıcı:Shevko (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


    Merhaba, örnek olarak Adobe Photoshop sayfasındaki resmi inceleyebilirsiniz. Resmin üzerine tıklayın, nasıl lisanslandırıldığını inceleyin...Böyle bir ekran görüntüsü eklenebilir...Vikipedinin resim lisanslandırma kısımlarına bakabilirsiniz...Vikipedi:Köy çeşmesinden bu kuralları bulabilirsiniz...Bir de küçük not; yazdığınız mesajlara imza atmayı unutmayın Vikipedist 15:39, 6 Eylül 2008 (UTC)

    anladım teşekkürler ben eklicek bişi oldumu tekrar buraya eklerim...--Shevko 15:48, 6 Eylül 2008 (UTC)

    Şuanki düzende bir problem varmı nasıl gidiyor :) Shevko 18:44, 6 Eylül 2008 (UTC)

    Evet, şu an ansiklopedik bir tavırla eklemeler yaptığınızı gözlemliyorum, tebrikler...Ufak tefek düzenlemeler gerekebilir diye düşünüyorum. Vikipediye katkılarınıza ilgi duyduğunuz alanlardan devam edin...Ama lütfen kuralları okuyarak değişiklikler yaparsanız, daha kalıcı olur, internet kullanıcısı daha iyi bilgilendirilir, bir makale/madde düzen olarak göze hitap etmeli, üslup olarak ise bir ansiklopedi okuyormuşcasına kulağa hitap etmeli...Yardıma ihtiyacınız olursa, kullanıcı mesaj sayfama mesaj atınız, burası bir tartışma sayfası olduğundan artık gereksiz yere işgal etmeyelim...Teşekkürler...Hoşcakalın...Vikipedist 22:22, 6 Eylül 2008 (UTC)

    Kayda Değerlilik[kaynağı değiştir]

    Sizce verilen kaynak maddeyi kayda değer yapıyormu? be ortada kaynak göremedim. kendi sitesinden yada hiç kaynak yok--Yücel TÜRK 23:02, 15 Mart 2009 (UTC)

    Buna Artı Olarak Ne Yapmam Gerekli Onu Söylermisiniz.. --Shevko 18:49, 17 Mart 2009 (UTC)

    • Sayın shevo, Forum, portal ve blog siteleri dışında Yeni sürüm ve güncellemelerin yayınlanan makaleleri haricinde wikipedia kayda değerliliğini sağlayacak sitelerce yayınlanmış kaynakların eklenmesi gerekiyor. Madde kayda değer olabilir ama şuanki görüntüsü bunu sağlamıyor. Kaynakların Wikipeia kurallarınca uygun olarak hazırlanması gerekir.--Yücel TÜRK 23:58, 17 Mart 2009 (UTC)
    • bu uyarıyı şahsi algılamayın aynı sorun nedeniyle silinen bir maddenin tartışmalı silinmesinden dolayı. yöneticilerin aynı standartları başka maddelerede uygulamaları gerektiginden bu maddeyi etiketledim. Ancak Yöneticilerin bu konuda birşey yapacagı yok. genede kaynak bölümünü gerekli şekilde oluşturun, ileride bir sorunla karşılaşmayın.--Yücel TÜRK 00:02, 18 Mart 2009 (UTC)

    Anlıyorum Fakat Dikkat Etmişseniz Tartışma Sayfasında Ben Bi Yöneticiye Danışarak Şuanki İçeriği Oluşturmaya Çlıştım Herhangi Bir Sorun Yoktu Eğer Gördüğünüz Eksik Bi Kıstas Varsa Bildirin Şahsi Algılamak Değil vBulletin Sayfasının Damgasından Rahatsız Oluyorum.. Bişiler Yapmak İstiyorum.. Eğer Sorun Yoksa Lütfen Mevzu Bahis Etiketi Kaldırınız.. --Shevko 15:29, 18 Mart 2009 (UTC)

    • İçeriği kendi sitenizden değil, portallardan değil, forum sitelerinden değil, script dagıtım sitelerinden değil, Wikipedia tarafından kayda değer sayılacak kaynaklarla destekleyiniz. aksi takdirde sayfanız silinecektir. vbulletin ödül almışmıdır. bilişim dergilerinden tek başına konu edilmişmidir. eğer kaynak gösterebilirseniz maddeniz silinmeyecektir. kolay gelsin. bu kaynaklar belirtildiginde etiketi kendiniz kaldırabilirsiniz.--Yücel TÜRK 17:34, 18 Mart 2009 (UTC)

    Ne Alakası Var Canım Wikideki Her Konu Bi Ödülmü Almış Yahut Bi Dergide Tam Sayfa Tanıtımı Anlatımı Vs. Mi Olmuş.. Kaldıki vBulletin Sadece Bana Göre Değil Tüm Dünya Tarafından Dünyanın En Gelişmiş Üstün Performanslı En Az Riskli En Düzenli Ve En Kaliteli Forum Sistemidir.. vBulletini Kayda Değer Görmemek Ne Demek Onu Anlamadım.. Sizin Galiba

    ar:في‌بوليتين de:VBulletin en:VBulletin es:VBulletin fr:VBulletin it:VBulletin ka:VBulletin nl:VBulletin no:VBulletin pl:VBulletin ru:VBulletin zh:VBulletin

    Bu Linklerden Haberiniz Yok Yada Hayatınızda vBulletin Forum Görmediniz.. Lütfen Bilmiyosanız Bilenlere Bırakın Ortamı Silmeyi Gerektiricek Şey Kayda Değerlik Olamaz.. Eğer Bi Artniyetiniz Varsa Daha Gerçekçi Bi Açıklama Bekliyorum Lütfen Daha Fazlada İrdelemeyin İçerik Kontrol Edilmiştir.. Sürekli Aynı Uyarıyla Bu Şekilde Beklemek Durumunda Değiliz.. Kaynak Olarak Bahsedilen Site İçeriği Hazırlamıştır Yazının Kaynağıda Orasıdır..

    Kolay Gelsin.. --Shevko 13:02, 20 Mart 2009 (UTC)