Tartışma:Kolektif Güvenlik Antlaşması Örgütü

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Xenverly tarafından 2 yıl önce Güncellenmeli başlığına
Vikiproje Rusya (C-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Rusya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Rusya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Uluslararası ilişkiler (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Uluslararası ilişkiler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Uluslararası ilişkiler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Belirtilen sayfada eşdeğer cümleleri göremedim ben. Bulup yerini söylerseniz bakacağım; yoksa telif ihlali yok ortada, itiraz ediyorum. --Stultiwikiabana yaz 16:46, 24 Mart 2011 (UTC)

Güncellenmeli[kaynağı değiştir]

Maddenin; Ermeni-Azeri çatışmaları, Tacikistan-Afganistan sınır olayı, Kazakistan ayaklanması gibi güncel hadiselerde örgütün rolünü kapsayacak şekilde güncellenmesi gerekiyor. Xenverly (mesaj) 17.06, 29 Mayıs 2022 (UTC)Yanıtla