Tartışma:Füze

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje 10K (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Silahlanma (Başlangıç-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Silahlanma maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Silahlanma kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Tomahawk sisteminin en az bilinen tipi karadan karayadır. Aslında en çok denizden karaya, denizaltıdan karaya kullanılmaktadır. Ayrıca denizden denize kullanılan bir tipi de mevcuttur. Yani Tomhawk'ın 4 farklı yönelimi mevcuttur. Denizden karaya, denizaltıdan karaya, karadan karaya ve denizden denize. Lütfen bu yönde bir değişiklik yapısın. SİZ BU ŞEKİLDE HAREKET EDEMESİNİZ AKSİ HALDE BEDELİ ÇOK BÜYÜK OLUR. BU KADAR HALKA YAZIK GÜNAH HEPİMİZ BİRLİK OLALIM VE NALET ŞEYİ ORTADAN KALDIRMAK İÇİN BÜTÜN HERKESİ ASKERE ÇAĞIRIYORUM BUNLARIN HEPSİNİN KANI HELALDIR AMA BENDEN SÖYLEMESİ EĞER ELLERİNİ YUREĞİNE EN ACI TARAFINA KOYSUNLAR O ZAMAN BELKİ ANLARLAR BİRAZ BU İŞİN NE KADAR İÇ AÇICI OLMADIĞINI