Vikipedi:Hizmetlilik başvurusu/Simon Bolivar

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki bir başvurunun arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız. Bu sayfaya herhangi bir ek değişiklik yapılmamalıdır.

Sonuç: Başarısız. Yönetici olmak için gerekli olan %75'lik desteği sağlayamamıştır. --Mskyrider ileti 09:11, 10 Şubat 2007 (UTC)

Sayısal sonuç
 Geçerli oy: 19
 Destek: 3
 Karşı: 15
 Tarafsız: 1
 Oran: %16,66

Simon Bolivar[kaynağı değiştir]

(3/15/0) Oylama bitiş tarihi 09:48, 9 Şubat 2007 (UTC)

Simon_Bolivar (MesajKatkılarİstatistikler) – Vikipedi'ye 2006 Nisan'ın da katıldım.Vikipedi'ye özellikle Tarih ve South Park konularında fayda gösterdim.Artık olgunlaştığımı ve soğukkanlılığımın arttığını hissediyorum.Ve ben seçilirsem belki"İlk çocuk yaşta yönetici" olabilirim.Ergenliğimin getirdiği coşkunluğu mümkün olduğunca yeneceğim.Vikipedi'yi hak ettiği yere ulaştıracağım.

Nedenlerim

1.Vikipedi'nin 1.000.000. maddeye yükselmesi için

2.Vikipedi'de Gürcistan ve Kafkasya ile ilgili maddeleri tarafsızlaştırmak için

3.Ve en önemlisi Vikipedi'ye kabuk değiştirmek için.

Simon Bolivar 09:48, 26 Ocak 2007 (UTC)


Olumlu Olumlu[kaynağı değiştir]

  1. Destek.--Erdem Şenol 21:08, 26 Ocak 2007 (UTC)
  2. Destek -- Altın Kural 2 kriterim söz konusu. Vandalleri şutlayıp, gereksiz sayfaları silip, düzenli olarak "sysop" ların görevini yapacaksa; gelsin yapsın. Memlekete başbakan seçmiyoruz, bir sistem operatörü seçiyoruz. Evet Simon kardeşimiz başbakan olmamalı. Apartman yöneticiniz de olmamalı. Milletvekili de olmamalı. Sizleri yöneten bir insan olmamalı. Ancak GNU'da yönetim yoktur, herşey özgür bir içeriğe sahiptir. Hiç kimse hiç kimseyi yönetmez. Ama becerebileceğine inanıyorsa, bu sistemin operatörlerinden biri olmalı. --`NeRVaLsevgili nerval; 23:20, 26 Ocak 2007 (UTC)
  3. Destekliyorum Farklı bir doku olduğu için.. Yöneticilik için yaş kriteri yok. Varsa varolanlar önce kendi yaşlarını sorgulasınlar. Milletvekili yada yönetim kurulu üyesi seçmiyoruz. Baharın yaşı küçük olmasına rağmen gayet iyi.. Objektif olmak lazım :)Birçoğumuz hatta özellikle ben soğukkanlı değilim. Fakat bu iyi katılım yapmadığım yada yapamayacağım anlamına gelmez. --Boyalikus 00:00, 6 Şubat 2007 (UTC)

ek: bu arada nervalin oyunu okumadan aynı parallelikte birşeyler yazmışım. Şimdi farkettim..

Olumsuz Olumsuz[kaynağı değiştir]

  1. Desteklemiyorum --Karduelismsj 11:57, 26 Ocak 2007 (UTC)
  2. Desteklemiyorum. --Dreamer 20:33, 26 Ocak 2007 (UTC)
  3. Desteklemiyorum. Danbury 20:38, 26 Ocak 2007 (UTC)
  4. Desteklemiyorum. VP:TBA, VP:ÖAY ihlâlleri ile dolu bir geçmişi var... yaşı küçük, bu tip şeyler olağandır; ama sonuçta bu tip çekinceleri varsa Vikipedi'de yönetici olması doğru olmaz. Bunun dışında idarî işlerde herhangi etkin bir katılımı yok, politika ve yönergelere de pek vakıf değil. Bir nokta daha: soğuk kanlı değil ve duygusal. Bunlar bazı durumlarda iyi özellikler olabilir, fakat kuralların işleyişini engellememeliler. Nitelikli katkılarının devam etmesini diliyor, bununla birlikte yöneticilik için gereken politikalara hakim olmak, idarî konularda katılımı yüksek tutmak, soğuk-kanlı olmak, Vikipedi:Beş temel taşı'na özen göstermek gibi konularda büyük eksikleri olduğu için eksi oy veriyorum. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 22:43, 26 Ocak 2007 (UTC)
  5. Desteklemiyorum. Tarafsız olacağından ve birsürü çeşitli konularda doğruyu yanlışı ayırt edebileceğinden şüphem var. Ayrıca geçmişte kullanıcı sayfasında, prensibleri birbirileri ile bağdaşmayan birden fazla fanatik görüşleri savunduğunu belirtmiş olması, ve Vikipedicileri kandırıp Vikipedi için zararlı olduğu besbelli ortaya çıkan Che'yi buna rağmen sonuna kadar desteklemiş olması hoşuma gitmemişti. --Erdall 05:29, 27 Ocak 2007 (UTC)
  6. Desteklemiyorum. Henüz yöneticilik için gerekli özelliklere vakıf olmadığını düşünüyorum. Tekrar aynı şeyleri yazmaya gerek yok, Noumenon ve Erdall'ın belirttiği görüşlere katılıyorum. Ek olarak eleştirileri kaldırabilmesi ve olumlu yönde kullanmayı düşünmesi bir artı puan olduğunu belirtmek isterim. --renegademsj 13:31, 27 Ocak 2007 (UTC)
  7. 'Desteklemiyorum Yöneticilik için gereken özellikleri göstermiyor. Soğuk kanlı, vakur olmalı ve Vikipedi idari işlerde etkin bir katılımı göstermeli. Daha çok katkılar bekliyorum. --Zentukmesaj 14:45, 27 Ocak 2007 (UTC)
  8. desteklemiyorum. noumenon ve erdall gerekeni söylemiş. cevaplardaki dürüstlüğü için teşekkürler. gelişime açık olmaya devam etmesini diliyorum. --kibelemesaj 15:46, 28 Ocak 2007 (UTC)
  9. Desteklemiyorum Söylenen sebepler için yöneticilik yetkilerine gerek yoktur.--Mach 17:59, 28 Ocak 2007 (UTC)
  10. Desteklemiyorum, Noumenon gibi. -Tembelejderha 20:59, 1 Şubat 2007 (UTC)
  11. Desteklemiyorum, yukarıda yazılanlara katılıyorum. --Mskyrider ileti 05:55, 6 Şubat 2007 (UTC)
  12. Desteklemiyorum. --Metal Militia 06:46, 6 Şubat 2007 (UTC)
  13. Desteklemiyorum. Simon Bolivar kusura bakma. Çok sevdiğim vikipedistlerden biri. Bir yöneticinin yapması gerekenler sadece madde yazmak veya var olanları düzenleyip geliştirmek değil. Farklı yükümlülükleri var ve biz bunlardan dolayı yönetici seçiyoruz. İnşaallah bu onun bir kullanıcı olarak çalışmalarını bıraktırmaz. Önünde uzun bir yol var.--Absarileti 11:46, 8 Şubat 2007 (UTC)
  14. Desteklemiyorum. --Makedon 12:27, 8 Şubat 2007 (UTC)
  15. fcn Ø 00:15 9 Şubat 2007

Tarafsız Tarafsız[kaynağı değiştir]

  1. kızılsungur®©iletikatkılar

Geçersiz Geçersiz[kaynağı değiştir]

  • Gecersizim - Henuz oy verme hakkim olmadigi icin oy ver(e)miyorum ama bu firsat bir yorum yapayim dedim. Bir kere oy verme hakki icin beklenilen surenin uzun oldugu kanisindayim ve ekliyorum: Belki Simon arkadasi yonetici secmeyeceksiniz ama soyle bir gercek var ki vikipedinin su anki yonetici sayisi benim kanimca az. Yani o veya bu sekilde prensiplere de sadik kalarak yonetici is yukunu paylasacak birilerini daha bulmak sistem acisindan elzemdir kanisindayim. Dolayisiyla yonetici sayisini arttiracak bazi girisimlerde bulunmak mantikli olacaktir. Ornegin sisteme yeni dahil olan ve aktif olarak calisan kullanicilar takip edilerek yonetici olmalari icin tesvik edilebilirler ve benzeri. --Erkan 12:40, 8 Şubat 2007 (UTC)

Yorum Yorum[kaynağı değiştir]

  • Olumsuz oy belirtecek arkadaşlar gerekçelerini de belirtirlerse, hem bu süreci "Kim kimi sevmiyor?" türü bir anket olmaktan çıkartma şansımız olur, hem de aday olan kullanıcı getirilen eleştiriler üzerine çalışıp daha yararlı bir kullanıcı olmak için çaba gösterebilir.--Vito Genovese 20:36, 26 Ocak 2007 (UTC)
  • 12 yöneticinin bizim henüz 45,000'e bile ulaşmamış küçük vikipedimiz için yeterli sayı olduğu kanısındayım. Danbury 20:42, 26 Ocak 2007 (UTC)
  • Ortada bir çelişki var.Yöneticilik, ek sorumluluklar sebebiyle yeni madde girmeyi ikinci plana atmayı gerektiriyor.O zaman nasıl 1 milyon maddeye ulaştırılacak ve bunun için neden yönetici yetkileri gerekli?İkinci olarak maddeleri tarafsızlaştırmak için neden yöneticilik yetkilerine ihtiyaç duyuyorsun?Yeterli cevap alabilirsem olumlu oy kullanabilirm.--Mach 20:46, 26 Ocak 2007 (UTC)
  • Yöneticilik için gereken olgunluğa henüs sahip değil. --Dreamer 20:51, 26 Ocak 2007 (UTC)
  • Baştan itibaren oylamalarda yorum yapılmasını her zaman karşı olduğumu söylemiştim. Neden olumsuz oy kullandığımı belitmeyeceğim. Diğer yandan aşağıdaki anketin yönetici seçmede kriter olarak kullanılmasının hiç bir mantığı yok. Formaliteden öteye gitmez. Pekala yanıltıcı cevaplar verilebilir. --Karduelismsj 22:26, 26 Ocak 2007 (UTC)
    Vikipedi bir konsensus platformudur, demokrasi değil. Sandık sayımıyla değil, fikir yayımıyla iş görülür, karar alınır, ansiklopediye yön verilir. Oylamalarda yorum yapılmamalı ve direkt olarak "Seviyor, sevmiyor" oynanmalı dersek, Vikipedi'nin temel politikalarına aykırı bir harekette bulunmuş olur ve ansiklopediyi amacından saptırırız (Şuraya özellikle dikkat).
    Aşağıdaki sorulara gelince... Soruların fazlalığını hak verirdim, ancak burda soruların gereksizliğinden dem vurulmuş. Yöneticiliğe aday olan bir kullanıcının bu ek yetkileri neden istediğiyle ve varsayımsal koşullarda nasıl hareket edeceğiyle ilgili sorulara cevap almanın kullanıcı hakkında bilgi sahibi olmayan oyverenler için oldukça yararı var. Yalan söylemek isteyen kendisiyle ilgili tüm bilgilerde yalana başvurabilir, gerekçesinde de yalanını tekrarlayabilir. Aşağıdaki sorular bir zorunluluk değil, süreci iki taraf açısından da kolaylaştırmak için verilen bir çabadır, başka bir şey değil.
    Vito Genovese 22:42, 26 Ocak 2007 (UTC)
    Genel olarak Vikipedilerde, oylamalarda sebep belirtilmesi neredeyse bir zorunluluk halini almıştır. Bunun amacı tamamen olumludur: insanlar kişisel gerekçelerle oy vermesinler, nesnel gerekçe sunmalarını isteyelim. İngilizce Vikipedi'de silinmeye aday madde oylamasında oy verdiğinizde, gerekçe belirtmemişseniz, yüksek bir ihtimalle oy veren bir başka kişi gerekçe sunmanızı kibarca (belki de kabaca) rica eder... Genel olarak Vikipedi'nin oylamalar konusundaki zayıflıklarını düşünürsek, bu tip istekleri doğal görmemiz herkesin yararına olur. Hem sebep belirtirsek, oylamaya konu olan arkadaş da eksiklerini daha rahat anlayabilecektir. Bu tip ufak detaylara dikkat etmek her daim Vikipedi'nin yararınadır... herkese teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 23:07, 26 Ocak 2007 (UTC)

Yukarıda yazılanlar kişisel fikirlerimdir. İster kabul edin ister etmeyin. Ben sadece şunu savunuyorum yapılan yorumlar oylamanın gidişatını etkiler. Ama şu politika böyle diyor deyipte (bağlantası yokken) kimseyi zorlayamazsınız diyorum. Benimle sırf muhalefet olsun diye tartışmaya girmeyin. --Karduelismsj 00:02, 27 Ocak 2007 (UTC)

Muhalefet değilim, her Vikipedi kullanıcısı da gözümde eşittir, tıpkı her insanın eşit olduğu gibi. (Evet Vito daha az eşit o istisna) . Ancak burada oylamanın ötesinde bu konuyu tartışıyoruz. Apartmana yönetici seçmiyoruz, memlekete başbakan seçmiyoruz, bir sistem operatörü seçiyoruz. Neredeyse kullanılan oyların kimler tarafından oylandığı belirli olmasın diyerek, antik yunan'dan kalan hala tanımlayamadığımız demokrasi kanunları değil; son derece GNU kanunları mevcuttur. Konu üzerinde daha fazla detay öğrenmek istersen, buyur Debian manifestosuna göz gezdir, RS'in anlatımlarını oku. Ortada "politika" yoktur, lakin politika insanların birbirlerini kandırma sanatıdır. Ortada bir öngörü ve bu öngürünün kullanılabilmesi ve kullanılamaması vardır. Ayrıca hocam nedir bu tutum ? Şunu yapın onu bunu girmeyin. Bir de en sonuna keserim ayağınızı, bana yan bakanın uleeen deseydin yahu ? Ne bu ? Tartış abi ne olacak, Dünya'nın sonu mu gelecek ? Kabe mi yıkılıcak ? Ne olucak yahu ? Tartış, anlat; Simon'u daha iyi eyle; kim kaybeder ? Genel seçim değil ki bu, kodlardan anlayabilen operatör seçiyorsun sonuçta. Yanlışsa da anlat, nasıl düzeltsin Denizcan kendisini ? Ne yapsın ne etsin de sana yaransın ? Ağzıyla kuş mu tutsun ? Tartışmam söylerim giderim mantığı nedir yahu ? Nesin peygamber mi ? Emir indirdin gerisine karışmıyormusun ? Töbe töbe ... --`NeRVaLsevgili nerval; 00:53, 27 Ocak 2007 (UTC)
  • Yorum yapılmasın demiyorumki. Hakkımı yorum yapmamaktan yana kullanıyorum. Kimsede buna karışamaz. Alemsin, sorduğun soruları tek tek cevaplayım mı ? --Karduelismsj 00:59, 27 Ocak 2007 (UTC)
İyi de anlat abi, öğrensin çocukcağız nasıl yenilemesi lazım kendini; ne yapsın ne etsin. Düzeltmek amacımız insanları elimizden geldiğince. Sen 1 kasa bira al yanıma gel gerisine karışma :) --`NeRVaLsevgili nerval; 01:13, 27 Ocak 2007 (UTC)
  • Geliyorum bekle beni. --Karduelismsj 01:16, 27 Ocak 2007 (UTC)

Adaya sorular

Aşağıdaki soruları cevaplayabilirsen oy verecek kullanıcılara daha sağlıklı karar verme olanağı verebilirsin diyorum ve sorulara geçiyorum.

Vito Genovese 20:50, 26 Ocak 2007 (UTC)

1. Yöneticilerin üzerinde işyükü olarak bir yoğunluk olduğu malum. Bu işyükünün hangi kısımlarını paylaşmayı düşünüyorsun en çok? Vandalların engellenmesi dışında yöneticilere has işlemlerin hangilerinde katkının olması muhtemel? Hangileriyle boğuşmaya sıcak bakmıyorsun?
C:

En çok korumaya alma ve silmeye hazırım.Aslında hepsine hazırım.--Simon Bolivar 13:00, 27 Ocak 2007 (UTC)

2. Bugüne kadar yazdığın maddeler içinde en çok hoşnut olduğun hangisi ve neden?
C:

Peynirli Tombi.Çünkü o madde Vikipedi için bir kilometre taşıdır.--Simon Bolivar 13:00, 27 Ocak 2007 (UTC)

3. Yöneticilik görevleriyle şu anda Vikipedi'de eğildiğin işler arasında nasıl bir denge kurmayı düşünüyorsun?
C:

Yakın Tarih(80 öncesi özellikle) ile ilgili bir çok maddeyi koruma altına alıp anlaşmazlıkları engellemeyi düşünüyorum.--Simon Bolivar 13:00, 27 Ocak 2007 (UTC)

4. Daha önce herhangi bir kullanıcıyla değişiklik yüzünden anlaşmazlık yaşadın mı? Neden? Geçmişe baktığında aynı durumda farklı bir şey yapar mıydın?
C:

Peynirli Tombi ile ilgili bit çok anlaşmazlık yaşadım.Maddem SAM olunca öfkelendim.O zaman tepkim olgunca değildi.Şimdi olsa mantıklı bir şekilde(tıpkı Bahar'ın yaptığı gibi)hallederdim.--Simon Bolivar 13:00, 27 Ocak 2007 (UTC)

5. Bir kullanıcının süresiz engellenmesi konusunda ne düşünüyorsun? Politikalara göre bunu haketmişse, gerekli engeli verir misin yoksa insiyatif kullanarak süreli bir engeli mi tercih edersin?
C:

Aslında biraz insiyatifim etki eder.Hala Che için üzülüyorum.Kardeşim olmadığı için abim gibi geliyordu bana.--Simon Bolivar 13:00, 27 Ocak 2007 (UTC)

6. Anonim kullanılar hakkında ne düşünüyorsun? Sıcak bir tartışmada bir yöneticinin fikrini mi yoksa anonim bir kullanıcın fikrini mi daha çok önemsersin?
C:

Anonim kullananlar ve kayıtlı kullananlar gözümde farksız.Bir tartışmada(mesela Tarihle ilgili)önce kaynakları inceler,sonra tepkimi koyarım.Hangisi doğru ise onu tasdiklerim.--Simon Bolivar 13:00, 27 Ocak 2007 (UTC)

7. Özeleştiri yapman gerekse, hangi alışkanlık/huylarının Vikipedist olarak verimini düşürdüğünü söyleyebilirsin?
C:

İnatçılık,dikbaşlılık ve kendini beğenmişlik vikipediye zararlıdır.--Simon Bolivar 13:00, 27 Ocak 2007 (UTC)

8. Sayfaları sürekli yarı-koruma veya tam koruma altında tutmaya nasıl bakıyorsun?
C:

Sıcak bakıyorum.Olası tartışmaları önler.--Simon Bolivar 13:00, 27 Ocak 2007 (UTC)

9. Vikipedi'nin değişmeyen üç içerik politikası (VP:D, VP:TBA ve VP:ÖAYV) hakkında ne düşünüyorsun? Bu politikaları ihlal edenlere karşı nasıl bir tutum izlersin?
C:

Ben de ilk zamanlar bu politikalara karşı çıkmıştım.Eğer yeni bir kullanıcı çiğnerse ufak bir uyarı gönderirim.Ama uzun süreli birisi ise tolere etmem. --Simon Bolivar 13:00, 27 Ocak 2007 (UTC)

10. Vikipedi'de bugüne kadar doğru olduğu kabul edilip uygulanmış olan kararlar arasında kesinlikle karşı olduğun herhangi biri var mı? Neden?
C:

Hayır şu an yok.--Simon Bolivar 13:00, 27 Ocak 2007 (UTC)

11. Jimbo Wales'ın yerinde olsan ve Viki işleyişindeki ana faktörlerden birini değiştirme şansın olsa hangisini değiştirirdin ve bunun neden gerekli olduğunu düşünüyorsun?
C:

Başta engelleme politikasında kukla ile ilgili değişiklik yapardım.Şöyle yapardım:"Kuklacının tüm kuklalarını engeller ve 1 hafta engellerdim.Ama aynı kullanıcı bir daha en ufak hata yaparsa süresiz engellerim."--Simon Bolivar 13:00, 27 Ocak 2007 (UTC)

12. Troll sence nedir? Nasıl başedilmelidir? Müdahale edemeyeceğin (Kişisel tartışmaya girmiş olmanız nedeniyle) bir troll'e karşı nasıl bir tutum izlersin?
C:

Bence Vikipedi'de troll vücutta parazitten farksızdır.Hemen atılmalıdır.Böyle bir durumda o kişi hakkında şikayette bulunup kendimin kişisel artışmam yüzünden değil,bu kişinin hakiki troll olmasından şikayette bulunduğumu belirtirdim.--Simon Bolivar 13:00, 27 Ocak 2007 (UTC)

13. Vikipedi'ye neden katkıda bulunduğunu ve bulunmaya devam edeceğini söyleyebilir misin?
C:


Ben buranın ingilizce versiyonunda Nanking Katliamını ararken türkçeye rasladım.Ve burasını o seviyeye ulaştırabilinmesinde katkı yapabileceğimi düşündüm.--Simon Bolivar 13:00, 27 Ocak 2007 (UTC)

Ve son not:Hepinizi kuzenlerim kadar seviyorum.Canınız sağolsun.Benim seçilmemin zararlı olduğuna inanıyorsanız seçmeyin.Nerval abi,beni desteklediğin için teşekkürler.Ama hakikaten henüz o olgunluğa erişmemiş bir ilkokul bebesi isem zaten vikipedi'de yönetici olmam faydalı değil zararlıdır.--Simon Bolivar 13:05, 27 Ocak 2007 (UTC)

Ayrıca beni istediğiniz kadar eleştirin.Zararıma değil faydama olur.Kendimi düzeltirim.Mesela Noumenon ve Erdall'a teşekkürler.Tarafsızlığa daha çok özen göstermemi anlamamı sağladılar.--Simon Bolivar 13:13, 27 Ocak 2007 (UTC)

Denizcan yukarıdaki sözlerin çok hoş, anlayışın ve olgun yaklaşımın için tebrik ediyorum seni! -Tembelejderha 21:02, 1 Şubat 2007 (UTC)

Mach'a cevap:

Yönetici olursam kaale alınma oranım artar binealeyh herkesi daha çok gaza getiririm.Neden bu.Kendimin yeterli çalıştığımı düşünüyorum.Ama benim gibi 10 kişi düşünsene?O yüzden.--Simon Bolivar 10:25, 8 Şubat 2007 (UTC)

Aynı zamanda işi esprilice anlatayım:)

-Efendim benim 1000'den az mı katkım var?Tüm South Park'ın,2.Dünya Savaşı Katliamlarının,80 öncesi olayların Vikipedideki babası ben değilmiyim?

-Hayır efendim o nasıl söz?Siz gelmeden önce ne South Park vardı,ne Treznea Katliamı.Hatta Nanking katliamı bile çok yetersizdi.Maraş katliamı yoktu.Siz açtınız.


-Pekii benim başım kel mi?


-Hayır efendim!Koyu sarı-Kumral güzel güzel fırça gibi saçlarınız var.


-Peki ben kendimi geliştirmedimmi?Geliştirememmi?Olgun değilmiyim?


-Aman efendim o nasıl lakırtı?!?Siz eskiden çok taraflı idiniz.Daha diliniz sivri idi,kırılgandınız.Ama değiştiniz.Hatanız yok değil ama siz 1-2 günde daha da pişersiniz.

Sonuç:

Yöneticilerde hata yapabilir.Seçilmem için hatasız olma zorunluluğum yok yani..Nou,Erdal,Absar haklı ama haksız yönleride var kibarca belirtecem:

1.Beni eleştirmeleri iyi.Ama biraz haksızlık da yaptıklarını şahsi olarak düşünüyorum.Ben büyük ölçüde değiştim.Olgunlaşma ölçülerimi belirledim:

2006 Nisan'ı-2006 Temmuz'u(Taraflı,heyecanlı,ilkokul bebesi,alıngan ve biraz salak)O zaman adam olmuştum da yöneticiliğe soyunuyordum.


2006 Temmuz'u-2006 Ekim'i(Büyük ölçüde olgunlaşmış ama hala alıngan ve heyecanlı)

2006 Ekim'i-2007 Şubat'ı (Alınganlığı da geçmiş ama hala heyecanlı ve herşeye tabiri caizse balıklama atlayan)

2.Absar'ın dediği her şeyi yapabilirim ve tarafsızlık sorununu aştım.Buraya bakıp karar verin.--Simon Bolivar 12:47, 8 Şubat 2007 (UTC)

  • İnsanları gaza getirmek için yöneticilik yetkilerine gerek yok hele kaale alınmak için kayıtlı kullanıcı olmana bile gerek yok ki Vikipedide.Şu an için Vikipedinin en büyük sorunu sabaha karşı 2-5 arası yapılan vandalizm olarak görüyorum.Eğer bir yönetici lazımsa "bunu engellerim, bu saatlerde vikipediyle ilgilenebilirim" diyen birisi olmalı.Sevgiler.--Mach 18:53, 8 Şubat 2007 (UTC)

Yukarıdaki bir başvurunun arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız. Bu sayfaya herhangi bir ek değişiklik yapılmamalıdır.