Tartışma:Solucan deliği

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Solucandeliği sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje Bilim (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Bilim maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Bilim kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Fizik (Başlangıç-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Fizik maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Fizik kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Daha anlaşılabilir bir tanıma ihtiyaç var gibi duruyor. --Remata'Klan 22:12, 11 Ekim 2006 (UTC)

bence yeterince iyi bir açıklama.. ne çok detaya giriliyor ne de üstünkörü anlatılıyor... E=mc2

gayet güzel anlatılmış teşekkürler

Bir karadeliğe bir uzay aracının girip solucan deliği ile bir alt evrene seyahat edebileceği bilgisi, bilimsel kabullerden uzak geliyor. Bir karadeliğe uzay aracı gibi mikro kütleli bir cismin katılımı, karadeliğin kütle çekim kuvvetinden dolayı mümkün değil sanıyorum. (ozankaya)

Yahu karadelik denen şey, nötron yıldızının bir kademe ilerisi. Ne zamanda yolculuğu, bunların hepsi fantezi.88.232.136.237 13:02, 18 Şubat 2013 (UTC)

...ekisik...[kaynağı değiştir]

benim anlamadığım f=mg ve e=mcc formüllerindede m ler var mleri yanlız bıraktığımızda...ilginç şeler çıkıyor. Mito13 19:12, 4 Ocak 2011 (UTC)mithat

Solucan deliği kitap, haber ve akademik kaynaklarda en yaygın kullanım. Haber kaynaklarında solucandeliği aratıldığı zaman film sonuçları elendiğinde bir tane kaynak var sadece. Ayrı yazıma geçilmeli Gogolplex (mesaj) 22.22, 2 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]