Tartışma:Cahil Periler

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Cahil Periler (film) sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje Sinema (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Sinema maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Sinema kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje İtalya (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İtalya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İtalya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
  • Cahil Periler Fransız/italyan ortak yapımı bir film. Oyuncuların bir kısmı ile yönetmeninin Türk olması (ki yönetmen İtalya vatandaşlığı almıştır) filmi Türk filmleri kategorisine sokmaz. Bu nedenle türk filmleri kategorisini çıkardım.--Zeynepmsj 08:00, 14 Eylül 2006 (UTC)

Türk toplumunun sosyal yapısı ile eşcinselliği sapkınlık olarak görmektedir. Eşcinsenliğin aile içi geçimsizlik, ensest ve hemcinsinden gördüğü cinsel istismar dan kaynaklandığı düşünülür. bu gibi varsayımlar haklı olmakla birlikte, eş cinselliğin insan hormanları ile ilgili olduğunu ve hemcinsine hissedilen duygusal yoğunluğun karşı cinse hissedilenden farklılık olmadığını yansıtan dahice bir yapıt.[[[Kategori:Ferzan Özpetek]]]'in eserlerindeki vurgulardan en önemlisi duygusal hislerin seksolojik açıdan değil hissiyat açıdan ele alınması ve gösterilmesidir.

S. Mesut