Koyun Shaun bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Koyun Shaun bölüm listesi sayfasından yönlendirildi)
Atla: kullan, ara
Ana madde: Koyun Shaun

Bu liste komedisel çocuk serisi Koyun Shaun'un bölümlerini taşımaktadır.

Series 1 (2007)[değiştir | kaynağı değiştir]

Part 1 (2007)[değiştir | kaynağı değiştir]

# Bölümün adı Orijinal Gösterim (ABD) Üretim Kodu
1 ""Off the Baa!"" 5 Mart 2007 101
Bitzer Bir Köpeğe Aşık Olur. Shaun İse Domuzlarla Kavga Eder. 
2 ""Bathtime"" 5 Mart 2007 103
Shaun ve sürü bir göreve giderler koyun daldırma için sıcak su almaya çalışırlar. 
3 ""Shape Up With Shaun"" 6 Mart 2007 117
Koyun Shirley ağır olur, bu yüzden Shaun ona bir egzersiz rejimi koyar. 
4 ""Timmy In A Tizzy"" 6 Mart 2007 104
Çiftçi, Timmy'nin oyucak ayısını alır bu yüzden teselli edilemez, ama Shaun ve sürü onu geri almaya gider. Hatta yola kedi bile koyarlar. 
5 ""Scrumping"" 7 Mart 2007 105
Sürü, Haylaz domuzların yerinden elma almak için dilenirler, ama birkaç girişim başarısız olur, sonra br savaş patlak verir. 
6 ""Still Life"" 7 Mart 2007 106
Çiftçi yağlıboya yapar, ama bir mola sırasında, Sürü bunun hakkında araştırır. 
7 ""Mower Mouth"" 8 Mart 2007 107
Açgözlü bir keçi koyunların otlarını bedavaca tüketir ve Shaun ona biner. 
8 ""Take Away"" 8 Mart 2009 108
Bir koyun bir göreve gönerilir yerel pizzacı, bir insan kılığında oraya gider. 
9 ""The Bull"" 9 Mart 2007 109
Bir boğa otlaklığın heryerini kırmızı görür, Haylaz Domuzlar'ın yerindeki kırmızı boyayı koyunlara döker. 
10 ""Saturday Night Shaun"" 9 Mart 2007 110
Shaun'un çılgınlığı tutar, fakat Haylaz Domuzlar gürültülü bir parti yapar. 
11 ""The Kite"" 12 Mart 2007 111
Bir uçurtma tarlaya gelir ve çiftçinin ağacına yapışır. Sürü onu indirebilecek mi? 
12 ""Little Sheep of Horrors"" 12 Mart 2007 112
Timmy çiftçinin evine gider ve korku filmi izler. Böylece annesi, Shaun ve sürü onu film izlerken ahıra geri getirir. 
13 ""Buzz Off Bees"" 13 Mart 2007 113
Bitzer ve sürüden arkadaşı, bir arı dalgasının geldiğini görürler. Bitzer'ın sandeviçlerini çalmadan onları durdururlar. Shaun ve dostlarını kızdırırlar. 
14 ""Fleeced"" 13 Mart 2007 114
sürü için saç kesme günüdür, ama onlar kürklerini tıraş etmeye giderler, şehir salonunu yenilemeyi denemeye giderler. 
15 ""Shaun Shoots the Sheep"" 14 Mart 2007 115
Shaun, birkaç serseri bulur ve sürü bir fotoğraf alır. Bitzer, fotğraf makinesinin eksiklik kokusunu alır ve köpek kemiğini kazara kaçırır. domuzlarda fotoğraf makinesini istemektedir. 
16 ""Big Top Timmy"" 14 Mart 2007 116
Shaun ve arkadaşları, onu bir sirkte yakalarlar ama Çiftçi onlar onlar için etrafa bakıyordur. 
17 """Fetching"" 15 Mart 2007 102
Bir dişi köpek Bitzer'in dikkatini dağıtır ve sürünün Shaun dışında Çiftçî'nin evine gittiğini görür. Shaun onları Frizby oynuyla geri getirmeyi dener. 
18 ""Mountains Out of Molehills"" 15 Mart 2007 118
sürü sıvışır ve bir haylaz köstebek dansıyla yarıda keser. Shaun ve dostları, onu ordan şokla gönderirler. 
19 ""Who's the Mummy?"" 16 Mart 2007 119
4 civciv, Shaun sever ve onun anneleri olduğunu düşünür. Onlar gerçek annelerini araştırıp ve geri dönebilecekler mi? 
20 ""Things That Go Bump"" 16 Mart 2007 120
Domuzlar; koyunları, Shaun ve Bitzer'i korkutur ve onlarda inekle korkutmayı denerler. 

Part 2 (2007)[değiştir | kaynağı değiştir]

# Bölümün adı Orijinal Gösterim (ABD) Üretim Kodu
39 "Abracadabra" 3 Eylül 2007 201
Çiftçi, bir sihir setinden nefret eder ve Shaun, bitzer'a komik çiçeğilize sihir şovu yapar. Ama bunu çok kötü olduğunu düşündüklerinde tüm sürü ortadan kaybolmaya başlar 
25 "Sheep on the Loose" 3 Eylül 2007 202
Sürü lunapark için yanlışlıkla otobüse binerler. Bitzer onları gidip getirmeden önce Çiftçi sadece Shirley'nin kaldığını duyurur. Shaun işe koyulur, ama yarıda kalır. 
26 "Washday" 4 Eylül 2007 203
Çamaşırhanede sürünün giydiği bazı pisliklikler vardır. Bitzer sürünün hepsini getirmeyi dener! Timmy ve annesi dışında sürü hepsini yok eder. 
36 "The Visitor" 4 Eylül 2007 204
Shaun ve şirketi, uzaya geri dönmek için uzaylıların uzay gemisini tamir ederler. 
30 "Shaun the Farmer" 5 Eylül 2007 205
Çiftçi hastalanır, Bitzer hemşire ve video oyuncu rolü oynar. Shaun'un yumurta işleyicisi Taşıyıcı Ağız tarafından kesilir, domuzlar doldurulmamış biberle beslenirler. Mandıra felaketin eşiğindedir ve traktör yıkılır, ama o bile henüz sabit değildi! 
27 "Tooth Fairy" 5 Eylül 2007 206
Bitzer'ın bir diş ağrısı vardır. Eşlik edip bunu kaldıracak diş Shaun ya da Çiftçi olmalıdır? 
22 "Bitzer Puts His Foot in It" 6 Eylül 2007 207
Çiftçi, alet dolabı için betona bekçi olarak Bitzer'ı görevlendirir. Diğerleri koyunu kendini heykeltıraş olarak gönderir fakat Shirley, Bitzer'ın sandeviçlerini silip süpürür! 
23 "Hiccups" 6 Eylül 2007 208
Shirley, bitzer'ın limonatasını çok hızlı içer, onu hıçkırtır. Shaun'un uzakta ibr takas görevi vardır. Sürü çok geçmeden hıçkırığı sonlandırır. 
34 "If You Can't Stand the Heat" 7 Eylül 2007 209
Terletici bir günde sürü koyun daldırma mekânına gitmek ister. Ama Çiftçi ve Bitzer günlerini çalarlar, onları yarıda keserler. Sürü sıcakta zayıf kalabilecekler mi? 
31 "Sheepwalking" 10 Eylül 2007 210
Shaun uyurgezer yolundadır. Sürü bunun nasıl olduğunu araştırır. 
35 "Tidy Up" 10 Eylül 2007 211
Otlağın etrafında birkaç çöp vardır. Sürü bunları kaldırır. 
32 "The Farmer's Niece" 10 Eylül 2007 212
Çiftçi'nin tatlı yeğeni, sürü keki bitirmeden önce onlara eğlence çılgınlığı yaratır, ve Shaun bir binicilik oynu yapar. 
28 "Camping Chaos" 11 Eylül 2007 213
Çok kötü bir kampçı çöple kampa gider. Keşfe çıkan sürü çadırlarının çökmesini araştırırlar. Sürü bir hindinin kafasını bir uyku çantsıyla süslerler ama o göremez. 
37 "Helping Hound" 11 Eylül 2007 214
Çiftçi, Bitzer'ın yerine bir robot köpek koyar. Shaun probleme bakar, Robot köpek karma karışık olunca Bitzer kazara kucaklar ve uzaktan öper. 
21 "Troublesome Tractor" 12 Eylül 2007 215
Çiftçi traktörünü kendi kurmaya karar verir. Koyunlar onu yeniler. 
33 "Stick with Me" 12 Eylül 2007 216
Çiftçi'nin gözlüğü Bitzer'a yapıştıktan sonra Çiftçi kazara onlara yürür. Bitzer'ı geri ve Çiftçi'nin kafasından Timmy'i çıkarmak için ayırırlar. 
24 "Heavy Metal Shaun" 13 Eylül 2007 217
Çiftçi metal dedektör yardımıyla garip bir hazineye dadanır. Boğa geri döner. Onlar, ona muziplik yapabilecekler mi? 
38 "Snore-Worn Shaun" 13 Eylül 2007 218
Shirley'in horlaması herkesi aç hissettirir. Shaun ve şirketi sığınmaya gider. Çiftçi çok kıskandıktan sonra kamyon onun için güvenlidir. 
29 "Save the Tree" 14 Eylül 2007 219
Çiftçi'ni oduna ihtiyacı vardır. Ağaç kesmeye gittikten sonra o ve Bitzer orda koyunları görürler, ve bu işi bitirirler. O oyulmuş gülen yüzü bir çocuk gibi kucaklar. 
40 "Shaun Encounters" 14 Eylül 2007 220
iki Haylaz, kızdırıcı ve kötü genç uzaylı, bitzer ve sürüyü yaşadıkları için yok ederler. Onlar çiftçinin evine zorla girerek yok ederler ve bir çerçeve resminden bir Atlantik kılıç balığı uyandırırak kullanırlar.