Hollanda Millî Futbol Takımı oyuncuları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Hollanda Millî Futbol Takımı oyuncuları listesi, Hollanda Futbol Federasyonu kayıtlarına göre Hollanda Millî Futbol Takımı'nda oynayan futbolcuların listesidir. Listede, 30 Nisan 1905 tarihinde Belçika'ya karşı oynanan ilk maçtan[1] 15 Kasım 2011′de Almanya'ya karşı oynanan maça kadar forma giymiş tüm futbolcular yer almıştır. Oyuncular debut tarihine göre kronolojik olarak listelenmiştir.

1905-1909[değiştir | kaynağı değiştir]

Numara İlk maçı Oyuncu Doğum tarihi Maç Gol Ölüm tarihi
1 30-04-1905 Reinier Beeuwkes 17-02-1884 19 0 01-04-1963
2 30-04-1905 Rein Boomsma 19-06-1879 2 0 26-05-1943
3 30-04-1905 Karel Gleenewinkel Kamperdijk 30-10-1883 2 0 20-06-1975
4 30-04-1905 Dolf Kessler 02-04-1884 3 0 21-08-1942
5 30-04-1905 Bok de Korver 27-01-1883 31 1 22-10-1957
6 30-04-1905 Dirk Lotsy 03-07-1882 10 1 27-03-1965
7 30-04-1905 Guus Lutjens 13-08-1884 14 5 25-04-1974
8 30-04-1905 Eddy de Neve 01-01-1882 3 6 30-08-1943
9 30-04-1905 Peet Stol 26-01-1880 2 0 27-11-1956
10 30-04-1905 Ben Stom 13-10-1886 9 0 18-08-1965
11 30-04-1905 Willy de Vos 26-01-1880 2 0 15-07-1957
12 14-05-1905 Willem Hesselink 08-02-1878 1 1 01-12-1973
13 29-04-1906 Kees Bekker 26-10-1883 6 0 28-12-1964
14 29-04-1906 Frans de Bruyn Kops 28-10-1886 3 0 22-11-1979
15 29-04-1906 Constant Feith 03-08-1884 8 2 15-09-1958
16 29-04-1906 Mannes Francken 20-05-1888 22 17 19-11-1948
17 29-04-1906 Anton Lens 28-11-1884 2 0 08-10-1955
18 29-04-1906 Henk Muller 24-10-1887 2 1 07-05-1940
19 29-04-1906 Jan Schoemaker 29-05-1882 2 0 27-05-1954
20 13-05-1906 Jo Eshuijs 06-02-1885 1 0 24-11-1979
21 13-05-1906 Toine van Renterghem 17-04-1885 3 0 01-03-1967
22 13-05-1906 Ferry van der Vinne 19-07-1886 3 1 15-11-1947
23 01-04-1907 Jan van Beek 22-10-1880 1 0 02-09-1954
24 01-04-1907 Hans Blume 16-11-1887 1 1 Bilinmiyor
25 01-04-1907 Pieter Boelmans ter Spill 26-01-1886 3 0 31-10-1954
26 01-04-1907 Iman Dozy 10-05-1887 4 0 18-07-1957
27 01-04-1907 John Heijning 12-12-1884 8 0 19-05-1947
28 01-04-1907 Karel Heijting 01-05-1883 17 0 00-08-1951
29 01-04-1907 Max Henny 01-10-1885 1 0 05-01-1968
30 01-04-1907 Willem Janssen 11-06-1880 3 0 08-09-1976
31 14-04-1907 Lothar van Gogh 07-02-1888 2 2 28-05-1945
32 21-12-1907 Lo la Chapelle 22-06-1888 1 0 23-07-1966
33 21-12-1907 Tonny Kessler 20-04-1889 3 1 15-02-1960
34 21-12-1907 Lou Otten 05-11-1883 12 0 07-11-1946
35 21-12-1907 Cas Ruffelse 09-02-1888 8 3 09-09-1958
36 21-12-1907 Edu Snethlage 09-05-1886 11 10 12-01-1941
37 21-12-1907 Jan Thomée 04-12-1886 16 16 01-04-1954
38 21-12-1907 Caius Welcker 09-07-1885 17 5 13-02-1939
39 29-03-1908 Herman Jurgens 18-07-1884 2 0 07-09-1964
40 29-03-1908 Noud Stempels 04-04-1882 3 0 12-10-1970
41 26-04-1908 Jan Akkersdijk 08-01-1887 2 1 31-03-1953
42 10-05-1908 Guus van Hecking Colenbrander 07-11-1887 1 0 13-03-1941
43 22-10-1908 Miel Mundt 30-05-1880 4 0 17-06-1949
44 22-10-1908 Jops Reeman 09-08-1886 2 1 16-03-1959
45 22-10-1908 Ed Sol 10-06-1881 3 0 21-10-1965
46 23-10-1908 Jan Kok 09-07-1889 1 0 02-12-1958
47 25-10-1908 Wim Groskamp 08-10-1886 1 0 13-01-1974
48 25-10-1908 Harry Kuneman 15-01-1886 1 0 07-09-1945
49 21-03-1909 Vic Gonsalves 20-10-1887 3 0 29-08-1922
50 21-03-1909 Dé Kessler 11-08-1891 21 9 06-09-1943
51 21-03-1909 Kees van Nieuwenhuizen 21-04-1884 2 0 12-10-1981
52 25-04-1909 Willem Boerdam 02-11-1883 2 0 09-12-1966
53 11-12-1909 Leo Bosschart 24-08-1888 19 1 09-05-1951
54 11-12-1909 Herman Peltzer 07-09-1887 1 0 24-06-1957

1910-1919[değiştir | kaynağı değiştir]

Numara İlk maçı Oyuncu Doğum tarihi Maç Gol Ölüm tarihi
55 13-03-1910 Piet van der Wolk 18-03-1892 6 0 23-11-1952
56 10-04-1910 Arnold Hörburger 17-02-1886 8 0 20-02-1966
57 16-10-1910 Miel van Leijden 20-12-1885 1 0 04-06-1949
58 16-10-1910 Nico de Wolf 27-10-1887 5 0 18-07-1967
59 16-10-1910 Philip van Dijk 09-08-1885 1 0 10-04-1937
60 16-10-1910 Nol van Berckel 22-12-1890 6 2 08-09-1973
61 19-03-1911 Just Göbel 21-11-1891 22 0 05-05-1984
62 19-03-1911 Gé Fortgens 10-07-1887 8 0 04-05-1957
63 02-04-1911 Guus de Seriere 05-03-1893 2 0 30-12-1980
64 02-04-1911 Jan van Breda Kolff 18-01-1894 11 1 06-02-1976
65 10-03-1912 Wim Bronger 18-01-1888 1 0 25-02-1965
66 10-03-1912 Piet Valkenburg 08-11-1888 1 0 10-09-1950
67 10-03-1912 Huug de Groot 07-05-1890 9 6 18-04-1957
68 16-03-1912 Jan Vos 17-04-1888 15 10 25-08-1939
69 16-03-1912 Nico Bouvy 11-07-1892 9 4 14-06-1957
70 28-04-1912 Gerrit Bouwmeester 11-08-1892 1 0 01-02-1961
71 29-06-1912 David Wijnveldt 15-12-1891 13 0 28-03-1962
72 29-06-1912 Cees ten Cate 20-08-1890 3 1 09-06-1972
73 30-06-1912 Piet Bouman 14-10-1892 9 0 20-07-1980
74 30-06-1912 Joop Boutmy 29-04-1894 10 1 26-07-1972
75 04-07-1912 Jan van der Sluis 29-04-1889 1 2 19-10-1952
76 17-11-1912 Jur Haak 03-11-1890 2 2 30-01-1945
77 24-03-1913 Willy Westra van Holthe 09-03-1888 4 1 18-05-1965
78 20-04-1913 Arie Bijvoet 27-02-1891 1 0 12-11-1976
79 15-11-1913 Wout Buitenweg 24-12-1893 11 14 10-11-1976
80 15-03-1914 Jan Noorduijn 30-08-1889 4 0 16-02-1957
81 15-03-1914 Jacques Francken 17-09-1891 1 1 25-04-1961
82 05-04-1914 Nico Buwalda 25-06-1890 2 0 13-06-1970
83 17-05-1914 Barend van Hemert 10-05-1891 1 0 Bilinmiyor
84 17-05-1914 Dolf van der Nagel 28-05-1889 1 0 10-10-1949
85 09-06-1919 Harry Dénis 28-08-1896 56 0 13-07-1971
86 09-06-1919 Ben Verweij 31-08-1895 11 0 16-07-1951
87 09-06-1919 Henk Hordijk 19-09-1893 9 0 19-12-1975
88 09-06-1919 Piet Tekelenburg 06-11-1894 2 0 01-04-1945
89 09-06-1919 Boelie Kessler 30-11-1896 9 2 17-08-1971
90 09-06-1919 Theo Brokmann 19-09-1893 1 1 28-08-1956
91 09-06-1919 Wim Gupffert 18-10-1894 3 2 27-12-1958
92 24-08-1919 Evert van Linge 19-11-1895 13 3 06-12-1964
93 24-08-1919 Henk Steeman 15-01-1894 13 0 16-02-1979
94 24-08-1919 Georg Beijers 03-12-1895 1 0 03-06-1978
95 31-08-1919 Martin Houtkooper 27-10-1891 1 0 16-04-1961
96 31-08-1919 Ber Felix 08-04-1895 1 0 28-07-1967

1920-1929[değiştir | kaynağı değiştir]

Numara İlk maçı Oyuncu Maç Gol
97 05-04-1920 Dick MacNeill 7 0
98 05-04-1920 Eduard van Roessel 2 0
99 05-04-1920 Jan de Natris 23 5
100 05-04-1920 Joop van Dort 5 0
101 05-04-1920 Herman van Diermen 5 0
102 05-04-1920 Tinus van Beurden 1 0
103 16-05-1920 Harry Mommers 1 0
104 16-05-1920 Antoon "Rat" Verlegh 8 2
105 28-08-1920 Frits Kuipers 5 0
106 28-08-1920 Oscar van Rappard 4 0
107 28-08-1920 Ber Groosjohan 14 5
108 28-08-1920 Jaap Bulder 6 6
109 29-08-1920 Arie Bieshaar 4 0
110 05-09-1920 Felix von Heyden 1 0
111 05-09-1920 Evert Bulder 1 0
112 26-03-1921 Henk van Tilburg 9 0
113 26-03-1921 Henri Baaij 2 0
114 26-03-1921 Piet Stevens 5 0
115 26-03-1921 Miel Campioni 2 0
116 26-03-1921 Ben Hoogstede 4 0
117 26-03-1921 Andre de Kruijff 1 0
118 26-03-1921 Hein Delsen 3 0
119 08-05-1921 David Buitenweg 1 0
120 08-05-1921 Jan van Gendt 5 5
121 15-05-1921 Fons Pelser 6 0
122 12-06-1921 Eb van der Kluft 4 0
123 12-06-1921 Siebolt Sissingh 1 0
124 12-06-1921 Gerrit Hulsman 4 0
125 12-06-1921 Max Tetzner 3 0
126 12-06-1921 Harry Rodermond 5 3
127 12-06-1921 Chris Walder 1 0
128 13-11-1921 Herman Legger 2 0
129 26-03-1922 Feike Lietzen 1 0
130 17-04-1922 Appie Groen 5 1
131 07-05-1922 Jaap Grobbe 1 0
132 19-11-1922 André le Fèvre 17 1
133 19-11-1922 Joost Schot 1 0
134 19-11-1922 Sjo Soons 1 0
135 19-11-1922 Frans Petit 1 0
136 02-04-1923 Fred van der Poel 1 0
137 02-04-1923 Wim Roetert 1 2
138 02-04-1923 Wim Addicks 3 2
139 02-04-1923 Dick Sigmond 14 1
140 29-04-1923 Jan de Boer 5 0
141 29-04-1923 Jan Jole 2 0
142 29-04-1923 Dolf Heijnen 2 1
143 25-10-1923 Hans Tetzner 8 0
144 25-10-1923 Bertus Bul 6 0
145 25-10-1923 Peer Krom 14 1
146 25-10-1923 Jos van Son 1 0
147 25-10-1923 Theo 'Rieks' de Haas 4 1
148 23-03-1924 Gerrit Visser 7 1
149 23-03-1924 Kees Pijl 8 7
150 21-04-1924 Adriaan Koonings 1 0
151 27-04-1924 Gejus van der Meulen 54 0
152 27-04-1924 Albert Snouck Hurgronje 6 1
153 02-06-1924 Ok Formenoy 4 4
154 02-06-1924 Joop ter Beek 1 0
155 06-06-1924 Gerrit Horsten 6 0
156 08-06-1924 Jan Oosthoek 2 0
157 08-06-1924 Henk Vermetten 6 0
158 08-06-1924 Klaas Breeuwer 1 0
159 02-11-1924 Wim Volkers 7 2
160 02-11-1924 Charles van Baar van Slangenburgh 6 5
161 15-03-1925 Kees van Dijke 3 0
162 29-03-1925 Jan Gielens 9 1
163 19-04-1925 Puck van Heel 64 0
164 19-04-1925 Jan Schindeler 1 0
165 03-05-1925 Wiggert van Daalen 1 0
166 03-05-1925 Therus Küchlin 3 1
167 25-10-1925 Dolf van Kol 33 4
168 25-10-1925 Henk Wamsteker 2 0
169 25-10-1925 Wim Tap 33 17
170 14-03-1926 Tonny van Haeren 1 0
171 14-03-1926 Kees Oldenburg 1 0
172 28-03-1926 Eef Ruisch 7 2
173 18-04-1926 Kees Quax 3 0
174 18-04-1926 Marius Sandberg 2 0
175 18-04-1926 Jan Hassink 2 0
176 13-06-1926 Cor van Nus 1 0
177 13-06-1926 Wim Anderiesen 46 0
178 31-10-1926 Pierre Massy 12 3
179 31-10-1926 Jan Elfring 15 2
180 31-10-1926 Rens Vis 1 0
181 31-10-1926 Koos van Gelder 5 1
182 13-03-1927 Dolf Scheeffer 1 0
183 18-04-1927 Theo Schetters 1 0
184 18-04-1927 Felix Smeets 14 7
185 18-04-1927 Leo Ghering 9 6
186 18-04-1927 Jaap Weber 14 1
187 12-06-1927 Jan van den Broek 11 4
188 12-06-1927 Kees van der Zalm 3 0
189 13-11-1927 Piet van Boxtel 7 0
190 11-03-1928 Jaap van der Griend 5 0
191 01-04-1928 Frits Schipper 1 0
192 01-04-1928 Jo Kluin 1 0
193 22-04-1928 Harry Schreurs 2 0
194 22-04-1928 Cor Kools 16 3
195 30-05-1928 Bertus Freese 1 0
196 14-06-1928 Maarten Grobbe 2 1
197 14-06-1928 Gerrit Nagels 3 0
198 04-11-1928 Wim van Dolder 3 0
199 02-12-1928 Leo Halle 15 0
200 02-12-1928 Gerard Tap 1 0
201 02-12-1928 Bep Bakhuys 23 28
202 02-12-1928 Joop van Nellen 27 7
203 17-03-1929 Willy van Zwieteren 1 0
204 17-03-1929 Jan Halle 2 0
205 17-03-1929 Adje Gerritse 1 0
206 17-03-1929 Jaap Barendregt 1 0
207 05-05-1929 Hans van Kesteren 1 0
208 05-05-1929 Gep Landaal 8 2
209 09-06-1929 Sjaak de Bruin 3 0
210 09-06-1929 Koos van der Wildt 7 0
211 09-06-1929 Frans Hombörg 2 0
212 12-06-1929 Huub de Leeuw 2 0
213 03-11-1929 Herman van Loon 1 0
214 03-11-1929 Evert van der Heijden 8 1

1930-1939[değiştir | kaynağı değiştir]

İlk maçı Oyuncu Maç Gol
06-04-1930 Henk Breitner 5 0
06-04-1930 Jan de Kreek 3 0
08-06-1930 Piet van Reenen 2 0
02-11-1930 Law Adam 11 6
02-11-1930 Wim Groenendijk 1 0
02-11-1930 Wim Lagendaal 15 14
02-11-1930 Henk Mulders 2 1
29-03-1931 Jaap Paauwe 8 0
29-03-1931 Sjef van Run 25 0
14-06-1931 Mauk Weber 27 0
14-06-1931 Frank Wels 36 5
29-11-1931 Jaap Mol 5 1
20-03-1932 Adri van Male 15 0
08-05-1932 Bas Paauwe 31 1
29-05-1932 Otto Bonsema 6 3
04-12-1932 Henk Pellikaan 13 0
07-05-1933 Toon Duijnhouwer 1 0
10-12-1933 Jan van Diepenbeek 4 0
10-12-1933 Arend Schoemaker 1 0
10-12-1933 Leen Vente 21 19
11-03-1934 Kees Mijnders 7 0
11-03-1934 Kick Smit 29 26
29-04-1934 Gerrit Keizer 2 0
10-05-1934 Toon Oprinsen 1 0
17-02-1934 Daaf Drok 8 4
31-03-1935 Bertus Caldenhove 25 0
29-03-1936 Evert Mul 1 0
01-11-1936 Charles de Bock 1 1
31-01-1937 Lulof Heetjans 1 0
31-01-1937 Henk van Spaandonck 8 4
31-01-1937 Cor Wilders 8 0
07-03-1937 Jo van den Hoven 1 0
07-03-1937 Manus Vrauwdeunt 1 1
04-04-1937 Charles Lungen 1 0
31-10-1937 Ko Bergman 8 5
28-11-1937 Piet de Boer 1 3
28-11-1937 Gerard Kuppen 3 0
28-11-1937 Piet Punt 1 0
21-05-1938 Bertus de Harder 12 3
21-05-1938 Frans van der Veen 8 1
23-10-1938 Piet Dumortier 1 0
23-10-1938 Gerard van Leur 1 1
23-10-1938 Arie de Vroet 22 0
26-02-1939 Henk Blomvliet 2 0
26-02-1939 Guus Dräger 13 5
26-02-1939 Jan Schubert 2 0
26-02-1939 Bob Stam 4 0
23-04-1939 Hennie Dijkstra 2 0

1940-1949[değiştir | kaynağı değiştir]

İlk maçı Oyuncu Maç Gol
17-03-1940 Niek Michel 1 0
17-03-1940 Ko Stijger 2 0
31-03-1940 Herman Choufour 1 0
31-03-1940 Abe Lenstra 47 33
31-03-1940 Jan Poulus 1 0
31-03-1940 Kees Slot 1 0
31-03-1940 Heinz Vroomen 1 0
21-04-1940 Herman van den Engel 1 1
21-04-1940 Joop van der Heide 1 0
21-04-1940 Ab de Vries 1 0
21-04-1940 Joop Wille 1 0
10-03-1946 Henk van Buijtenen 1 0
10-03-1946 Jan Holleman 3 0
10-03-1946 Piet Kraak 33 0
10-03-1946 Henk van der Linden 7 0
10-03-1946 Kees Rijvers 33 10
10-03-1946 Faas Wilkes 38 35
12-05-1946 Jan Potharst 6 0
12-05-1946 Wim Roosen 6 1
27-11-1946 Arie Vermeer 1 0
07-04-1947 Jeu van Bun 11 0
07-04-1947 Wim Lakenberg 1 0
07-04-1947 Hennie Möring 6 0
07-04-1947 Gerrie Stroker 3 0
04-05-1947 Henk Schijvenaar 18 0
21-09-1947 Gé van Dijk 2 0
21-09-1947 Joop Stoffelen 12 0
14-03-1948 Piet Spel 1 0
18-04-1948 Han Engelsman 1 1
18-04-1948 Rinus Schaap 13 1
18-04-1948 Rinus Terlouw 34 0
26-05-1948 Mick Clavan 27 7
26-05-1948 Andre Roosenburg 9 1
26-05-1948 Cock van der Tuyn 11 2
26-07-1948 Kees Krijgh sr 3 0
31-07-1948 Bram Appel 12 10
21-11-1948 Herman van Raalte 1 0
13-03-1949 Joek Brandes 3 1
13-03-1949 Jan van Schijndel 17 1
13-03-1949 Frans Steenbergen 2 0
23-04-1949 Frans de Munck 31 0
23-04-1949 Piet van Overbeek 1 0
23-04-1949 Theo Timmermans 12 4
16-06-1949 Jan Everse sr 3 0
16-06-1949 Jan van Roessel 6 5
16-06-1949 Dre Saris 1 0
11-12-1949 Piet van der Sluis 3 0

1950-1959[değiştir | kaynağı değiştir]

İlk maçı Oyuncu Maç Gol
16-04-1950 Cor van der Hoeven 3 0
16-04-1950 Jan Schrumpf 1 0
16-04-1950 Piet Steenbergen 2 0
08-06-1950 Germ Hofma 2 0
08-06-1950 Cor Huibregts 3 0
08-06-1950 Rinus Michels 5 0
15-10-1950 Frits de Graaf 3 2
15-10-1950 Frans van der Klink 1 0
15-10-1950 Noud van Melis 13 15
15-10-1950 Ferry Mesman 1 0
12-11-1950 Aad de Jong 5 0
12-11-1950 Sjef Mertens 1 0
12-11-1950 Dick Snoek 3 0
10-12-1950 Louis Biesbrouck 19 0
15-04-1951 Piet Groeneveld 3 0
15-04-1951 Jampie Kuneman 2 0
27-10-1951 Piet Bakers 1 0
27-10-1951 Joop Odenthal 13 0
27-10-1951 Bram Wiertz 8 0
25-11-1951 Rinus Bennaars 15 2
25-11-1951 Louis van den Bogert 3 0
06-04-1952 Sjaak Alberts 5 0
06-04-1952 Piet van der Kuil 40 9
14-05-1952 Wim Hendriks 3 0
16-06-1952 Jo Mommers 1 0
21-09-1952 Hans Boskamp 4 0
19-10-1952 Klaas Lugthart 2 0
19-10-1952 Frans Tebak 10 0
15-11-1952 Wim Landman 7 0
15-11-1952 Frits Louer 3 1
07-03-1953 Jan Klaassens 57 1
07-03-1953 Cor Luiten 4 0
19-04-1953 Max van Beurden 5 1
19-04-1953 Wim Bleijenberg 3 0
19-04-1953 Tonny van Ede 2 0
27-09-1953 Hans van der Hoek 2 0
27-09-1953 Heimen Lagerwaard 1 0
27-09-1953 Pauke Meijers 1 0
27-09-1953 Lieuwe Steiger 7 0
25-10-1953 Gerard Gruisen 3 0
25-10-1953 Louis Overbeeke 3 0
07-03-1954 Cor van der Gijp 13 6
30-05-1954 Coen Dillen 5 4
30-05-1954 Wim van der Gijp 1 0
24-10-1954 Sjel de Bruijckere 7 2
24-10-1954 Roel Wiersma 53 0
13-03-1955 Cor van der Hart 44 2
13-03-1955 Kees Kuijs 43 0
01-05-1955 Piet Geel 1 0
01-05-1955 Henk Schouten 2 0
16-10-1955 Tinus Bosselaar 17 4
16-10-1955 Jan Brooijmans 2 0
06-11-1955 Toon Brusselers 4 2
06-11-1955 Bart Carlier 5 2
14-03-1956 Coy Koopal 6 2
14-03-1956 Jan Notermans 25 2
08-04-1956 Coen Moulijn 38 4
06-06-1956 Aad Bak 1 0
15-09-1956 Gerrit Voges 2 0
30-01-1957 Henk Angenent 1 0
30-01-1957 Tonny van der Linden 24 17
28-04-1957 Eddy Pieters Graafland 47 0
28-04-1957 Fons van Wissen 30 4
17-11-1957 Hans Kraay 8 0
17-11-1957 Piet Kruiver 22 12
04-05-1958 Carol Schuurman 4 0
10-05-1959 Leo Canjels 3 2
13-05-1959 Harry Brüll 2 0
13-05-1959 Piet de Vries 1 0
21-10-1959 Frans Bouwmeester 5 0
04-11-1959 Jan Renders 5 0

1960-1969[değiştir | kaynağı değiştir]

İlk maçı Oyuncu Maç Gol
03-04-1960 Henk Groot 39 12
03-04-1960 Humphrey Mijnals 3 0
03-04-1960 Bennie Muller 43 2
18-05-1960 Gerard Kerkum 1 0
26-06-1960 Pierre Kerkhoffs 5 0
26-06-1960 Sjaak Swart 31 10
30-10-1960 Co Prins 10 3
30-04-1961 Gerard 'Pummy' Bergholtz 12 0
14-05-1961 Tonny Pronk 19 0
14-05-1961 Cor Veldhoen 27 0
22-10-1961 Reinier Kreijermaat 2 0
01-04-1962 Piet Lagarde 2 0
01-04-1962 Peet Petersen 4 1
09-05-1962 Peter van de Merwe 5 0
05-09-1962 Piet Keizer 34 11
05-09-1962 Ferry Petersson 2 0
05-09-1962 Daan Schrijvers 22 1
26-09-1962 Jan Jongbloed 24 0
14-10-1962 Henk 'Charley' Bosveld 2 0
14-10-1962 Piet Ouderland 7 0
14-10-1962 Frits Soetekouw 1 0
14-10-1962 Jan Villerius 1 0
11-11-1962 Guus Haak 14 0
11-09-1963 Klaas Nuninga 19 4
20-10-1963 Henk Vriens 1 0
30-10-1963 Piet Giesen 1 0
22-03-1964 Lambert Verdonk 4 0
12-04-1964 Martin Koeman 1 0
29-04-1964 Chiel Haenen 1 0
30-09-1964 Dick Hollander 1 0
30-09-1964 Rinus Israel 47 3
30-09-1964 Hennie van Nee 5 2
30-09-1964 Willy Quadackers 1 0
25-10-1964 Piet Fransen 6 1
25-10-1964 Frans Geurtsen 1 1
25-10-1964 Peter Kemper 3 0
09-12-1964 Frits Flinkevleugel 11 0
07-04-1965 Theo Laseroms 6 1
17-10-1965 Joop Burgers 1 0
14-11-1965 Miel Pijs 8 1
23-03-1966 Willy van der Kuijlen 22 7
17-04-1966 Willy Dullens 4 0
07-09-1966 Johan Cruijff 48 33
18-09-1966 Kees Aarts 1 0
18-09-1966 Harry Heijnen 1 0
18-09-1966 Piet de Zoete 3 0
06-11-1966 Wim Suurbier 60 3
05-04-1967 Tonny van Leeuwen 2 0
05-04-1967 Jan Mulder 5 1
16-04-1967 Pim Doesburg 8 0
16-04-1967 Hans Eijkenbroek 18 0
13-09-1967 Jan Klijnjan 11 2
04-10-1967 Wim Jansen 65 1
01-11-1967 Jan van Gorp 1 0
29-11-1967 Jan van Beveren 32 0
29-11-1967 Theo Pahlplatz 13 3
29-11-1967 Piet Romeijn 4 1
29-11-1967 Henk Warnas 5 0
29-11-1967 Henk Wery 12 3
30-05-1968 Willem van Hanegem 52 6
30-05-1968 Rob Rensenbrink 46 14
05-06-1968 Wietze Veenstra 9 1
04-09-1968 Theo van Duivenbode 5 0
26-03-1969 Dick van Dijk 7 1
16-04-1969 Ad Brouwers 1 0
16-04-1969 Epi Drost 9 0
16-04-1969 Henk Houwaart 1 0
16-04-1969 Nico Rijnders 8 0
16-04-1969 Sjaak Roggeveen 3 3
07-09-1969 Pleun Strik 8 1
22-10-1969 Eddy Treijtel 5 0
05-11-1969 Ruud Krol 83 4
05-11-1969 Gerrie Mühren 10 0

1970-1979[değiştir | kaynağı değiştir]

İlk maçı Oyuncu Maç Gol
28-01-1970 Willy Brokamp 6 6
11-10-1970 Wietze Couperus 1 0
11-11-1970 Johan Neeskens 49 17
24-02-1971 Willy Lippens 1 1
04-04-1971 Eef Mulders 1 0
10-10-1971 Barry Hulshoff 14 6
10-10-1971 Jan Jeuring 2 0
10-10-1971 Hans Venneker 4 0
17-11-1971 Oeki Hoekema 1 1
01-12-1971 Piet Schrijvers 46 0
16-02-1972 Theo de Jong 15 3
03-05-1972 Dick Schneider 11 2
30-08-1972 Arie Haan 35 6
30-08-1972 Aad Mansveld 6 0
28-03-1973 René van de Kerkhof 47 5
02-05-1973 John Rep 42 12
10-10-1973 Cees van Ierssel 6 0
27-03-1974 Chris Dekker 1 0
27-03-1974 Ruud Geels 20 11
27-03-1974 René Notten 5 0
05-06-1974 Willy van de Kerkhof 63 5
05-06-1974 Wim Rijsbergen 28 1
04-09-1974 Jan Peters 31 4
04-09-1974 Peter Ressel 3 0
30-04-1975 Peter Arntz 5 0
30-04-1975 Jan Everse 2 0
30-04-1975 Kees Kist 21 4
30-04-1975 Adri van Kraay 17 0
30-04-1975 Frans Thijssen 14 3
30-04-1975 Bobby Vosmaer 2 0
30-04-1975 Johan Zuidema 2 0
17-05-1975 Niels Overweg 4 0
30-05-1975 Nico Jansen 1 0
30-05-1975 Bert van Marwijk 1 0
30-05-1975 Heini Otto 1 0
30-05-1975 Henk van Rijnsoever 1 0
03-09-1975 Harry Lubse 1 1
15-10-1975 Kees Krijgh jr 2 0
19-06-1976 Wim Meutstege 1 0
08-09-1976 Jan Ruiter 1 0
09-02-1976 Hugo Hovenkamp 31 2
31-08-1977 Johnny Dusbaba 4 0
05-10-1977 Ernie Brandts 28 5
05-10-1977 Tsjeu La Ling 14 2
22-02-1978 Henk van Leeuwen 2 1
05-04-1978 Jan Boskamp 2 0
05-04-1978 Arnold Mühren 23 3
05-04-1978 Dick Nanninga 15 6
05-04-1978 Pierre Vermeulen 9 1
05-04-1978 Piet Wildschut 11 1
20-05-1978 Jan Poortvliet 19 1
14-06-1978 Dick Schoenaker 13 6
20-09-1978 Adri Koster 3 0
15-11-1978 John Metgod 21 4
24-02-1979 Huub Stevens 18 1
22-05-1979 Jan H Peters 1 0
22-05-1979 Simon Tahamata 22 2
26-09-1979 Michel van de Korput 23 0
26-09-1979 Michel Valke 16 0
26-09-1979 Ben Wijnstekers 36 1

1980-1989[değiştir | kaynağı değiştir]

İlk maçı Oyuncu Maç Gol
26-03-1980 Luuk Balkestein 1 0
11-06-1980 Martien Vreijsen 1 0
10-09-1980 Jan van Deinsen 1 0
10-09-1980 Joop Hiele 7 0
10-09-1980 Toine van Mierlo 3 0
10-09-1980 Ronald Spelbos 21 1
11-10-1980 Hans van Breukelen 73 0
11-10-1980 Martin Jol 3 0
11-10-1980 Jos Jonker 2 0
11-10-1980 Keje Molenaar 2 0
11-10-1980 Pier Tol 5 0
22-02-1981 Cees Schapendonk 1 1
22-02-1981 Romeo Zondervan 1 0
25-03-1981 Edo Ophof 15 2
29-04-1981 Cees van Kooten 9 4
01-09-1981 Ruud Gullit 66 17
01-09-1981 Willy Janssen 1 0
01-09-1981 Wim Kieft 43 11
01-09-1981 Frank Rijkaard 73 10
14-04-1982 Jurrie Koolhof 5 0
14-04-1982 Gerald Vanenburg 42 1
25-05-1982 Peter Boeve 16 0
22-09-1982 René van der Gijp 15 2
10-11-1982 Edward Metgod 1 0
10-11-1982 Jan Wouters 70 4
19-12-1982 René Hofman 1 0
27-04-1983 Wim Hofkens 5 0
27-04-1983 Erwin Koeman 31 2
27-04-1983 Ronald Koeman 78 14
07-09-1983 Marco van Basten 58 24
07-09-1983 Bud Brocken 5 0
07-09-1983 Peter Houtman 8 7
21-09-1983 Adri van Tiggelen 56 0
12-10-1983 Sonny Silooy 25 0
14-03-1984 Andre Hoekstra 1 1
14-11-1984 Mario Been 1 0
14-11-1984 Ton Lokhoff 2 0
01-05-1985 Rob de Wit 8 3
20-11-1985 John van Loen 7 1
29-04-1986 Danny Blind 42 1
29-04-1986 John Bosman 30 17
29-04-1986 John van 't Schip 41 2
29-04-1986 Wilbert Suvrijn 9 0
25-03-1987 Aron Winter 84 6
09-09-1987 Hennie Meijer 1 0
09-09-1987 Sjaak Troost 4 0
14-10-1987 Berry van Aerle 35 0
28-10-1987 Hans Gillhaus 9 2
16-12-1987 Hendrie Krüzen 5 0
16-12-1987 Joop Lankhaar 1 0
16-12-1987 John de Wolf 6 2
23-03-1988 Adick Koot 3 0
24-05-1988 Wim Koevermans 1 0
16-11-1988 René Eijkelkamp 6 0
16-11-1988 Pieter Huistra 8 0
16-11-1988 Rob Reekers 4 0
16-11-1988 Fred Rutten 1 0
04-01-1989 Juul Ellerman 5 0
04-01-1989 Rob Witschge 30 3
22-03-1989 Graeme Rutjes 13 1
22-03-1989 Theo Snelders 1 0
06-09-1989 Henk Fräser 6 0
06-09-1989 Stanley Menzo 6 0
06-09-1989 Bryan Roy 32 9
20-12-1989 Frank Berghuis 1 0
20-12-1989 Martin Laamers 2 0
20-12-1989 Bart Latuheru 1 0
20-12-1989 Edward Sturing 3 0

1990-1999[değiştir | kaynağı değiştir]

İlk maçı Oyuncu Maç Gol
21-02-1990 Richard Witschge 31 1
28-03-1990 Marcel Peeper 1 0
26-09-1990 Dennis Bergkamp 79 37
26-09-1990 Frank de Boer 112 13
26-09-1990 Stan Valckx 20 0
21-11-1990 Jerry de Jong 3 0
19-12-1990 John van den Brom 2 1
13-03-1991 Marciano Vink 2 0
04-12-1991 Peter Bosz 8 0
12-02-1992 Gaston Taument 15 2
12-02-1992 Eric Viscaal 5 0
01-04-1992 Peter van Vossen 31 9
27-05-1992 Wim Jonk 49 11
14-10-1992 Arthur Numan 45 0
16-12-1992 Ed de Goey 31 0
24-02-1993 Johan de Kock 13 1
24-02-1993 Marc Overmars 86 17
24-03-1993 Regi Blinker 3 0
24-03-1993 Ronald de Boer 67 13
24-03-1993 Erik Meijer 1 0
09-06-1993 Ulrich van Gobbel 8 0
20-04-1994 Edgar Davids 74 6
12-10-1994 Michael Reiziger 72 1
16-11-1994 Patrick Kluivert 79 40
16-11-1994 Youri Mulder 9 3
14-12-1994 Pierre van Hooijdonk 46 14
14-12-1994 Clarence Seedorf 87 11
18-01-1995 Glenn Helder 4 0
18-01-1995 Michael Mols 6 0
22-02-1995 Michel Kreek 1 0
22-02-1995 Eric van der Luer 2 0
22-02-1995 Frank Verlaat 1 0
22-02-1995 Edwin Vurens 1 0
07-06-1995 Edwin van der Sar 130 0
06-09-1995 Orlando Trustfull 2 0
13-12-1995 Winston Bogarde 20 0
24-04-1996 Phillip Cocu 101 10
24-04-1996 Jordi Cruijff 9 1
24-04-1996 Peter Hoekstra 5 0
24-04-1996 Jaap Stam 67 3
24-04-1996 John Veldman 1 0
31-08-1996 Giovanni van Bronckhorst 106 6
31-08-1996 Jean-Paul van Gastel 5 2
05-10-1996 Roy Makaay 43 6
05-10-1996 Ferdi Vierklau 2 0
30-04-1997 Boudewijn Zenden 54 7
24-02-1998 Ernest Faber 1 0
27-05-1998 Jimmy Floyd Hasselbaink 23 9
10-10-1998 Jeffrey Talan 8 1
13-10-1998 Oscar Moens 2 0
13-10-1998 Martijn Reuser 1 0
13-10-1998 Kees van Wonderen 5 0
18-11-1998 Dries Boussatta 3 0
18-11-1998 Marc van Hintum 8 0
18-11-1998 Ruud van Nistelrooy 70 35
31-03-1999 Bert Konterman 12 0
05-06-1999 André Ooijer 55 3
08-06-1999 Sander Westerveld 6 0

2000-2009[değiştir | kaynağı değiştir]

İlk maçı Oyuncu Maç Gol
29-03-2000 Paul Bosvelt 24 0
02-09-2000 Wilfred Bouma 35 2
02-09-2000 Arnold Bruggink 2 0
07-10-2000 Mark van Bommel 73 10
11-10-2000 Mario Melchiot 22 0
11-10-2000 Jan Vennegoor of Hesselink 19 3
15-11-2000 Kevin Hofland 7 0
15-11-2000 Patrick Paauwe 5 0
15-11-2000 Fernando Ricksen 12 0
28-02-2001 Victor Sikora 6 0
02-06-2001 Denny Landzaat 38 1
15-08-2001 Niels Oude Kamphuis 1 0
15-08-2001 Ronald Waterreus 7 0
06-10-2001 Rafael van der Vaart 93 17
10-11-2001 George Boateng 4 0
19-05-2002 Andy van der Meyde 18 1
30-04-2003 Arjen Robben 53 15
30-04-2003 Wesley Sneijder 80 23
18-02-2004 John Heitinga 74 7
31-03-2004 Nigel de Jong 56 1
18-08-2004 Dave van den Bergh 2 0
18-08-2004 Romeo Castelen 10 1
18-08-2004 Collins John 2 0
18-08-2004 Jan Kromkamp 16 0
03-09-2004 Khalid Boulahrouz 33 0
03-09-2004 Romano Denneboom 1 0
03-09-2004 Dirk Kuijt 84 24
03-09-2004 Maarten Stekelenburg 44 0
17-11-2004 Barry van Galen 1 0
17-11-2004 Joris Mathijsen 78 3
09-02-2005 Ugur Yildirim 1 0
26-03-2005 Ryan Babel 42 5
26-03-2005 Hedwiges Maduro 18 0
04-06-2005 Theo Lucius 3 0
04-06-2005 Barry Opdam 8 1
04-06-2005 Robin van Persie 61 25
17-08-2005 Tim de Cler 17 0
08-10-2005 Ron Vlaar 4 0
12-11-2005 Henk Timmer 7 0
01-03-2006 Kew Jaliens 10 0
01-03-2006 Martijn Meerdink 1 0
01-03-2006 Nicky Hofs 1 0
16-08-2006 Klaas-Jan Huntelaar 49 30
16-08-2006 Stijn Schaars 15 0
16-08-2006 Urby Emanuelson 13 0
16-08-2006 Theo Janssen 5 0
07-02-2007 David Mendes da Silva 7 0
28-03-2007 Ibrahim Afellay 36 3
28-03-2007 Danny Koevermans 4 1
28-03-2007 Demy de Zeeuw 27 0
02-06-2007 Andwélé Slory 2 0
02-06-2007 Orlando Engelaar 14 0
11-10-2008 Dirk Marcellis 3 0
19-11-2008 Michel Vorm 9 0
11-02-2009 Edson Braafheid 10 0
11-02-2009 Gregory van der Wiel 29 0
05-09-2009 Eljero Elia 26 2
05-09-2009 Glenn Loovens 2 0
05-09-2009 Piet Velthuizen 1 0
18-11-2009 Wout Brama 3 0
18-11-2009 Otman Bakkal 1 0

2010-2019[değiştir | kaynağı değiştir]

İlk maçı Oyuncu Maç Gol
26-05-2010 Vurnon Anita 3 0
26-05-2010 Sander Boschker 1 0
11-08-2010 Jeffrey Bruma 4 0
11-08-2010 Siem de Jong 1 0
11-08-2010 Jeremain Lens 4 1
11-08-2010 Erik Pieters 14 0
11-08-2010 Leroy Fer 1 0
11-08-2010 Roy Beerens 2 0
11-08-2010 Ricky van Wolfswinkel 1 0
07-11-2010 Royston Drenthe 1 0
07-11-2010 Peter Wisgerhof 2 0
09-02-2011 Kevin Strootman 10 1
09-02-2011 Luuk de Jong 6 1
04-06-2011 Tim Krul 2 0
02-09-2011 Georginio Wijnaldum 2 1

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]