Dosya tartışma:IETT.PNG

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Vito Genovese tarafından 3 yıl önce Dosya durumu başlığına

Dosya durumu[kaynağı değiştir]

Vito Genovese; bu dosya özelindeki adil kullanım, gerekçelendirme ve dosya kullanımı konusunda ne düşünüyorsun diye sormak istedim. Lisans olarak buradaki gibi bir kapsamda değerlendirilebilir mi mesela? Dr. Coalmesaj 14.40, 13 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Dr. Coal, lisans konusundaki olay Özgünlük Eşiği'nde bitiyor. Commons'a yüklü olan ve bilgilendirme sayfalarında verilen örnekleri inceledim. Görebildiğim kadarıyla bu logo son derece özgün ve diğer örnekler kadar basit değil. Bu yüzden adil kullanım kapsamında kullanılmalı gibi görünüyor. Bu doğrultuda da yalnızca IETT maddesinde olmalı ve tüm diğer yerlerden temizlenmeli.
Gerekçelendirme konusunda bir meta sorun var bana göre, Türkçe gerekçelendirme yapmamızın aslen hükümsüz olduğunu düşünüyorum. Bu konuda yeni yıl gibi Vakıf'tan birileriyle görüşüp telif hakkı işlerine bir el atma niyetim var. Bu dosya özelinde ise VP:HS#D7 uyarınca dosyanın ilk yüklenişi 2006 olduğu için {{Gerekçesiz dosya-eski}} konabilir ve silinmesine gerek olmaz.
Vito Genovese 15.03, 13 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla
Teşekkürler Vito Genovese. Dosyanın sonradan yeni sürümlerinin yüklenmiş olması gerekçe yükümlülüğünü doğurmuyor mu? "Gerekçesiz-eski" için dosyayı ilgili tarihten önceki sürüme döndürmek gerekir diye düşünüyorum ama emin olamadım. Dosya kullanımı konusunda ise, madem özgünlük eşiğini aşıyor, o hâlde temizlik için de notumu alayım ayrıca. :) Tekrar teşekkür ederim vakit ayırdığın için. Dr. Coalmesaj 15.09, 13 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla
Dr. Coal: Yani ilk yüklenişini baz alabiliriz bence, o kadar titizlenmeye gerek yok (ben yaparım normalde bunu, uyma sen bana). İçerik aynı sonuçta.
Dosya bir dolaşım kutusunda kullanılıyordu, oradan çıkardım. Sanırım kullanım bir süre sonra çok az sayfaya inecektir. Sunucu vandalizm önlemi olarak yavaş hareket ediyor böyle durumlarda.
Vito Genovese 15.13, 13 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla