Dosya:Yemen Olympic Committee logo.png

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Yemen_Olympic_Committee_logo.png((512 × 500 piksel, dosya boyutu: 138 KB, MIME tipi: image/png))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın Yemen Olimpiyat Komitesi maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Yemen Olimpiyat Komitesi logosudur ve telif hakları ya Komiteye ya da resmin orijinal yaratıcısına aittir.
Kaynak sayfasından alınan bu Ulusal Olimpiyat Komitesi logosu, logonun yer aldığı internet sitesinden elde edilebilir ve telif hakkı muhtemelen Olimpiyat Komitesinde ya da logo resminin tasarımcısındadır.
Kullanılan kısım Logonun tamamı kullanılmıştır, çünkü Komiteyi tanımlamak için resmin tamamının görüntülenmesine gereksinim vardır. Bu sayede yanlış anlaşılmaların da önüne geçilmektedir.
Düşük çözünürlük? Görüntü konusunu anlatabilecek düzeyde yeterli ve telif hakkı sahibinin haklarını zedelemeyecek oranda düşük çözünürlüğe sahiptir. Kopyaları ilgili materyalin ticari olarak korsanlık biçiminde ya da sanatsal biçimde kullanılmasını sağlamaya yetmeyecektir.
Kullanım amacı Resmin Yemen Olimpiyat Komitesi adlı maddedeki kullanım amacı ilgili olimpiyat komitesinin tanımını görsel olarak desteklemek ve okuyucuyu bilgilendirmektir.
Değiştirilebilirlik? Bir olimpiyat komitesi logosu olduğu için, telifsiz bir eşiyle değiştirilebilmesi olanaksızdır. Aynı materyalin tüm görüntüleri telifli olacaktır ve orijinalinden alınmamış kopyaları maddede bahsi geçen konuyu betimlemekte etkili olamayacaktır.
Ek bilgi Logo görüntüsünün ilgili maddedeki kullanımı Vikipedi Adil Kullanım Gerekçelendirme Yönergesine uygun olarak yapılmıştır ve yukarıda belirtildiği gibi, adil kullanım şartlarına uyduğu düşünülmektedir.

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel10.04, 11 Aralık 202210.04, 11 Aralık 2022 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli512 × 500 (138 KB)Afakii (mesaj | katkılar){{Adil kullanım gerekçesi | Madde = Yemen Olimpiyat Komitesi | Açıklama = Yemen Olimpiyat Komitesi logosudur ve telif hakları ya Komiteye ya da resmin orijinal yaratıcısına aittir. | Kaynak = [https://en.wikipedia.org/wiki/File:Yemen_Olympic_Committee_logo.svg sayfasından] alınan bu Ulusal Olimpiyat Komitesi logosu, logonun yer aldığı internet sitesinden elde edilebilir ve telif hakkı muhtemelen Olimpiyat Komitesinde ya da logo resminin tasarımcısındadır. | Miktar = Logonun tamamı kullanı...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri