Dosya:Sts-30-patch.png

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((2.494 × 2.982 piksel, dosya boyutu: 11,66 MB, MIME tipi: image/png))


Özet

Açıklama
English: The STS-30 patch depicts the joining of NASA's manned and unmanned space programs. The sun and inner planets of our solar system are shown with the curve connecting Earth and Venus symbolizing the shuttle orbit, the spacecraft trajectory toward Venus, and its subsequent orbit around our sister planet. A Spanish caravel similar to the ship on the official Magellan program logo commemorates the 16th century explorer's journey and his legacy of adventure and discovery. Seven stars on the patch honor the crew of Challenger. The five-star cluster in the shape of the constellation Cassiopeia represent the five STS-30 crewmembers - Astronauts David Walker, Ronald Grabe, Norman Thagard, Mary Cleave and Mark Lee - who collectively designed the patch.
Tarih
Kaynak https://mix.msfc.nasa.gov/abstracts.php?p=3431 (direct link)
Yazar NASA
Bu galeride bulunan tüm resimler vektörel grafikler kullanılarak SVG dosyası şeklinde oluşturulmalıdır. Bunun çeşitli avantajları vardır; daha fazla bilgi için Commons:Temizleme medyası sayfasına bakın. Eğer bu resmin SVG formatına sahipseniz, lütfen yükleyin. Lütfen SVG dosyanızı yükledikten sonra, bu şablonu bu resimdeki {{vector version available|yeni resim ismi.svg}} şablonu ile değiştirin.


Bu görüntü veya video ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) Marshall Space Flight Centertarafından Fotoğraf ID: MSFC-8902756 ile kataloğa alınmıştır.

Bu etiket, ekli çalışmanın telif hakkı durumunu göstermez. Normal bir telif hakkı etiketi hâlâ gereklidir. Commons:Lisanslama sayfasına bakın.
Diğer diller:

Lisanslama

Public domain Bu dosya NASA tarafından üretildiği için kamu malıdır. Aksi belirtilmediği sürece "NASA tarafından üretilen malzemenin telif hakkı olmadığı" NASA telif politikasında belirtilmiştir. (Bkz. Template:PD-USGov, NASA copyright policy page veya JPL Image Use Policy.)
Uyarılar:
Insignia Bu görüntüde bir bayrak, arma, mühür veya başka bir resmi nişan gösterilmektedir. Bu sembollerin kullanımı bir çok ülkede kısıtlanmıştır. Bu kısıtlamalar telif hakkı durumundan bağımsızdır.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

STS-30 İngilizce

8 Mart 1989

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel18.14, 16 Aralık 201618.14, 16 Aralık 2016 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli2.494 × 2.982 (11,66 MB)Ras67high resolution
18.27, 17 Mart 200718.27, 17 Mart 2007 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli753 × 900 (884 KB)Fritzbox{{convertToSVG|Logo}} == Summary == STS-30 patch == Licensing == {{PD-USGov-NASA}} Category:Logos of STS missions

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Bu dosyanın daha fazla küresel kullanımını görüntüle.

Meta veri