Dosya:PuTTY r7864.png

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

PuTTY_r7864.png((789 × 559 piksel, dosya boyutu: 120 KB, MIME tipi: image/png))


Özet

Açıklama
Čeština: PuTTY (nightly build; rev. 7864) pod Wine v KDE 3.5.9 v Gentoo Linuxu
English: PuTTY nightly build (rev. 7864) under Wine in KDE 3.5.9 in Gentoo Linux
Tarih
Kaynak screenshot, self-made
Yazar DaBler

Lisanslama

  • PuTTY
Expat Lisansı altında, bazen MIT Lisansı olarak da bilinir:

Telif hakkı © 1997-2008 Simon Tatham

Bu yazılımın ve ilişkili belgelendirme dosyalarının ("Yazılım") bir kopyasını alan herhangi bir kişiye, kullanma, kopyalama, değiştirme, birleştirme hakları da dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, herhangi bir sınırlama olmaksızın, Yazılım ile ilgili olarak erişim izni verilir. Yazılımın kopyalarını yayınlamak, lisanslamak ve/veya satmak ve Yazılımın sağlandığı kişilere aşağıdaki koşullara tabi olarak izin vermek için:

Yukarıdaki telif hakkı bildirimi ve bu izin bildirimi, Yazılımın tüm kopyalarına veya önemli bölümlerine dahil edilecektir.

Yazılım, satılabilirlik, belirli bir amaca uygunluk ve ihlal etmeme dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, açık veya zımni hiçbir garanti olmaksızın "olduğu gibi" sağlanır. Hiçbir durumda yazarlar veya telif hakkı sahipleri, Yazılım, sözleşme veya haksız fiilden doğan veya Yazılım ile ilgili olarak veya Yazılımın kullanımından veya bunlarla ilgili diğer anlaşmalardan kaynaklanan herhangi bir talep, hasar veya diğer yükümlülüklerden sorumlu tutulamaz.


Yükleyiciye: MIT Lisansının çeşitli sürümleri vardır, lisansı daha kesin bir şekilde belirtmek isteyebilirsiniz. Ayrıntıları görmek için {{MIT}} bağlantısına tıklayın.

  • KDE
GNU head

Bu çalışma bir özgür yazılımdır; Özgür Yazılım Vakfı tarafından yayınlanan GNU Genel Kamu Lisansı altında veya sürüm 2 lisansı ya da sonraki herhangi bir lisan sürümü uyarınca; bu çalışmayı dağıtabilir ve/veya değiştirebilirsiniz. Bu çalışma faydalı olacağı ümidiyle, ancak belirli bir amaç için uygunluk veya ticari bir amaç dahil olmak üzere herhangi bir garanti verilmeden dağıtılmıştır. Detaylı bilgi için sürüm 2 ve GNU Gene Kamu Lisansı sürüm 3 sayfalarına bakabilirsiniz.

  • Wine
GNU head Bu kütüphane bir özgür yazılımdır; Özgür Yazılım Vakfı tarafından yayınlanan GNU Daha Küçük Genel Kamu Lisansı altında veya sürüm 2.1 lisansı ya da sonraki herhangi bir lisan sürümünü (sizin seçiminize göre) seçerek; bu kütüphaneyi dağıtabilir ve/veya değiştirebilirsiniz. Bu kütüphane faydalı olacağı ümidiyle, ancak belirli bir amaç için uygunluk veya ticari bir amaç dahil olmak üzere herhangi bir garanti verilmeden dağıtılmıştır. Detaylı bilgi için sürüm 2 ve GNU Gene Kamu Lisansı sürüm 3 sayfalarına bakabilirsiniz.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.
PuTTY with configuration screen

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

23 Şubat 2008

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel13.29, 29 Şubat 200813.29, 29 Şubat 2008 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli789 × 559 (120 KB)DaBler{{Information |Description= {{cs|PuTTY (nightly build; rev. 7864) pod Wine v KDE 3.5.9 v Gentoo Linuxu}} {{en|PuTTY nightly build (rev. 7864) under Wine in [

Bu görüntü dosyasına bağlanan sayfa yok.

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

  • af.wikipedia.org üzerinde kullanımı
  • cs.wikipedia.org üzerinde kullanımı
  • it.wikipedia.org üzerinde kullanımı
  • nl.wikipedia.org üzerinde kullanımı
  • sr.wikipedia.org üzerinde kullanımı
  • sv.wikipedia.org üzerinde kullanımı
  • www.wikidata.org üzerinde kullanımı