Dosya:Metropolitian Istanbul - Landscapes of Turkey 09 (cropped).jpg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((3.764 × 1.829 piksel, dosya boyutu: 4,67 MB, MIME tipi: image/jpeg))


Özet

Açıklama
English: A metropolis is a large city or conurbation which is a significant economic, political, and cultural center for a country or region, and an important hub for regional or international connections, commerce, and communications.
Deutsch: Metropolen sind Großstädte, die einen politischen, sozialen, kulturellen und wirtschaftlichen Mittelpunkt einer Region oder gar eines Landes bilden.
Svenska: En metropolregion är en starkt förtätad storstadsregion av internationell betydelse.
Русский: егаполис или метрополис наиболее крупная форма расселения, образующаяся в результате срастания большого числа соседних городских агломераций.
Italiano: Una metropoli è una città di grandi dimensioni con più di 1 milione di abitanti con un'area comunale fortemente popolata, centro economico e culturale di una regione o di un Paese, e spesso nodo di comunicazioni internazionali.
Français : Une métropole est la ville principale d'une région géographique ou d'un pays, qui, à la tête d'une aire urbaine importante, par sa grande population et par ses activités économiques et culturelles, permet d'exercer des fonctions organisationnelles sur l'ensemble de la région qu'elle domine.
Türkçe: Metropol kelimesi, Yunanca μητρόπολις mētropolis meter (anne, ana) ve polis (şehir, kent) kelimelerinin birleşiminden oluşan meterpolis kelimesinin kısaltılması ile oluşmuştur ve anakent anlamına gelir.
Tarih
Kaynak Yükleyenin kendi çalışması
Yazar Mostafameraji
Diğer sürümler
resim çıkarma işlemi
Bu dosya başka bir dosyadan çıkartan
: Metropolitian Istanbul - Landscapes of Turkey 09.jpg
resmi dosya

Lisanslama

Ben, bu işin telif sahibi, burada işi aşağıdaki lisans altında yayımlıyorum:
Creative Commons CC-Zero Bu dosya Creative Commons Evrensel Kamu Malı İthafı altındadır.
Bu çalışmayı oluşturan kişi bu senet ile eser hakkında tüm dünya çapında telif hakkı yasaları kapsamında, yasalar tarafından izin verilen ölçülerde ve diğer benzer tüm haklarından feragat etmiş ve kamu malı olarak nitelendirmiştir. Siz bu çalışmayı ve eseri hiç bir izin almadan ticari amaçlar da dahil olmak üzere kopyalayabilir, değiştirebilir ve serbestçe dağıtabilirsiniz.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

7 Mart 2020

0,0015625 saniye

55 milimetre

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel23.58, 25 Aralık 202123.58, 25 Aralık 2021 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli3.764 × 1.829 (4,67 MB)KurmanbekFile:Metropolitian Istanbul - Landscapes of Turkey 09.jpg cropped 37 % horizontally, 54 % vertically using CropTool with lossless mode.

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri