Dosya:Logo of the United States Food and Drug Administration.svg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük(SVG dosyası, sözde 256 × 55 piksel, dosya boyutu: 10 KB)


Özet

Açıklama
English: Logo of the U.S. Food and Drug Administration, 2016 version
Tarih
Kaynak https://www.fda.gov/downloads/AboutFDA/AboutThisWebsite/WebsitePolicies/UCM519160.pdf
Yazar Food and Drug Administration
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)

The FDA logo is for the official use of the U.S. Food and Drug Administration (FDA) and not for use on private sector materials. To the public, such use would send a message that FDA favors or endorses a private sector organization or the organization’s activities, products, services, and/or personnel (either overtly or tacitly), which FDA does not and cannot do. Unauthorized use of the FDA logo may violate federal law and subject those responsible to civil and/or criminal liability.

FDA Logo Policy

Insignia Bu görüntüde bir bayrak, arma, mühür veya başka bir resmi nişan gösterilmektedir. Bu sembollerin kullanımı bir çok ülkede kısıtlanmıştır. Bu kısıtlamalar telif hakkı durumundan bağımsızdır.

Lisanslama

Public domain
Unless otherwise noted, the contents of the Food and Drug Administration website (www.fda.gov) —both text and graphics— are public domain in the United States. [1] (August 18, 2005, last updated July 14, 2015)
Trademarked Bu çalışma, bazı yargı bölgelerinde tescilli marka olarak korunabilen materyalleri içerir. Kullanmak istiyorsanız, bunu yapmak için yasal hakka sahip olduğunuzdan ve herhangi bir ticari marka hakkını ihlal etmediğinizden emin olmalısınız. Genel sorumluluk reddimize bakın.
Bu etiket, ekli çalışmanın telif hakkı durumunu göstermez. Normal bir telif hakkı etiketi hâlâ gereklidir. Commons:Lisanslama sayfasına bakın.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

2 Eylül 2016

image/svg+xml

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel00.34, 30 Ekim 201700.34, 30 Ekim 2017 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli256 × 55 (10 KB)Corkythehornetfanremoved unnecessary spacing around logo // Editing SVG source code using User:Rillke/SVGedit.js; upload handled by User:Rillke/MwJSBot.js
15.15, 25 Nisan 201715.15, 25 Nisan 2017 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli684 × 155 (8 KB)Gus PollyUser created page with UploadWizard

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Meta veri