Dosya:Kdf axb01.jpg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kdf_axb01.jpg((400 × 563 piksel, dosya boyutu: 247 KB, MIME tipi: image/jpeg))


Açıklama
Deutsch: "Kraft durch Freude"-Veranstaltung des Gaus Kurhessen, Jahr unbekannt (8. Jahrestag der KdF-Gründung war der 27. November 1941).
English: Announcement of a "Kraft durch Freude" ("Strength through Joy") variety show, year unknown (8th anniversary of the KdF's foundation was on 27th November 1941)
Kaynak Collection Alexander Buschorn
Yazar Alexander Buschorn
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
This anonymous work is most likely not PD by age (i.e. 70 years after publication), but it lacks the originality to be protected by German copyright.


Nazi symbol Yasal uyarı
Bu görüntü dosyası, Almanya'nın geçmişteki nasyonal sosyalist (NSDAP/Nazi) yönetimi, bu yönetimle yakın ilişki içinde bulunmuş bir örgüt ya da Almanya Federal Anayasa Mahkemesi tarafından yasaklanmış başka herhangi bir gruba ait bir sembolü içermektedir.

Almanya sınırları içinde yasaklanmış örgütlere ait sembollerin (örneğin Nazi svastika sembolü) kullanımı ayrıca Almanya, Avusturya, Macaristan, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Brezilya ve diğer bazı ülkelerde, kullanıldığı bağlama göre yasa dışı olabilir. Bu konuda Almanya ceza yasasının (StGB) 86a paragrafı ve Polonya ceza yasasının 256 numaralı maddesi (Dz.U. 1997 nr 88 poz. 553) yürürlüktedir.

Bu çalışma telif hakkı için uygun değildir ve bu nedenle kamu malı kapsamındadır çünkü tamamen ortak mülkiyet ve orijinal yazarlık içermez.

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel18.55, 9 Şubat 200618.55, 9 Şubat 2006 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli400 × 563 (247 KB)Fb78{{English}} Announcement of a Kraft durch Freude (Strenght through Joy) variety show, year unknown (November 27, 1941?)) {{Deutsch}} "Kraft durch Freude"-Veranstaltung des Gaus Kurhessen, Jahr unbekannt (8. Jahrestag der KdF-Gründung war der 27. Novembe

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Meta veri