Dosya:Jitka Nováčková for Answear.jpg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((992 × 1.195 piksel, dosya boyutu: 177 KB, MIME tipi: image/jpeg))


Özet

Açıklama
English: BITVA STYLISTŮ od ANSWEAR | Jitka Nováčková

Ukaž nám, že móda je tvoje vášeň. Vytvoř svůj vlastní styling a otevři si dveře k velké kariéře - zapoj se do Bitvy Stylistů.

Více najdeš na našich stránkách a blogu: http://bitvastylistu.answear.cz/ https://answear.cz/blog/bitva-stylist...

ANSWEAR.cz nabízí odpověď na jakoukoli módní výzvu, spojuje módu a módní doplňky z celého světa na jednom místě. Z pohodlí domova tak lze nakoupit dámské, pánské i dětské oblečení, boty a doplňky více než 300 světoznámých značek, které dohromady zahrnují přes 40 000 produktů. Nehledě na styl, příležitost nebo roční období, si každý může pro sebe najít ten správný kousek.

ANSWEAR.cz věří, že každý vyjadřuje svou osobnost po svém a móda má být rozmanitá. Proto v její nabídce najdete kompletní portfolio, které prochází napříč oblíbenými značkami (Mango, Parfois, Steve Madden), sportovním active wear (Adidas, Nike, New Balance), oslovuje milovníky DENIM (Pepe Jeans, Levi’s, Lee, Wrangler) i zažehne prémiové lásky na první pohled (Diesel, Guess Jeans, Tommy Hilfiger, Love Moschino, Calvin Klein, DKNY). Mimo jiné má Answear dvě vlastní autorské značky – Medicine a Answear. Kousky od ANSWEAR vás provází každý den. ANSWEAR je totiž MÓDA TESTOVANÁ NA LIDECH.

Obchod: www.answear.cz Blog: www.answear.cz/blog Mobilní aplikace: www.app.answear.cz Facebook: www.facebook.com/answearcz Instagram: www.instagram.com/answear_cz YouTube: www.youtube.com/answearczchannel

  1. BitvaStylistu #FashionIsTheAnswear
Tarih
Kaynak BITVA STYLISTŮ od ANSWEAR | Jitka Nováčková at 0:52, cropped, brightened
Yazar ANSWEAR cz

Lisanslama

Bu video, ekran görüntüsü veya sesli alıntı başlangıçta YouTube CC lisansı altında yüklendi.
Web sitelerinin durumları: "YouTube, kullanıcıların videolarını Creative Commons CC BY lisansı ile işaretlemelerine izin verir."
Yükleyiciye: Varsa orijinal dosyaya ve yazar bilgilerine bir bağlantı (URL) sağlamalısınız.
w:tr:Creative Commons
atıf
Bu dosya, Creative Commons Atıf 3.0 Uluslararası lisansı ile lisanslanmıştır
Şu seçeneklerde özgürsünüz:
  • paylaşım – eser paylaşımı, dağıtımı ve iletimi
  • içeriği değiştirip uyarlama – eser adaptasyonu
Aşağıdaki koşullar geçerli olacaktır:
  • atıf – Esere yazar veya lisans sahibi tarafından belirtilen (ancak sizi ya da eseri kullanımınızı desteklediklerini ileri sürmeyecek bir) şekilde atıfta bulunmalısınız.
Aslen BITVA STYLISTŮ od ANSWEAR | Jitka Nováčková at 0:52, cropped, brightened adresinde paylaşılan bu dosya, 29 Ekim 2020 tarihinde hizmetli veya inceleyici olan Leoboudv tarafından gözden geçirildi ve belirtilen tarihte belirtilen lisans altında erişilebilir olduğu doğrulandı.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

27 Eylül 2018

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel16.05, 28 Ekim 202016.05, 28 Ekim 2020 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli992 × 1.195 (177 KB)GRuban{{Information |description={{en|1=BITVA STYLISTŮ od ANSWEAR {{!}} Jitka Nováčková Ukaž nám, že móda je tvoje vášeň. Vytvoř svůj vlastní styling a otevři si dveře k velké kariéře - zapoj se do Bitvy Stylistů. Více najdeš na našich stránkách a blogu: http://bitvastylistu.answear.cz/ https://answear.cz/blog/bitva-stylist... ANSWEAR.cz nabízí odpověď na jakoukoli módní výzvu, spojuje módu a módní doplňky z celého světa na jednom místě. Z pohodlí domova tak lze nakoupit dámské, pánské i dětské...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Meta veri