Dosya:Giulio Romano - Meleager et Atalanta.jpg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((2.320 × 1.352 piksel, dosya boyutu: 3,56 MB, MIME tipi: image/jpeg))


Açıklama "Meleager et Atalanta", from a drawing by Guilio Romano, engraved by François Louis Lonsing. Atalanta is the woman on the far left with the bow; Meleager is just right of her, with the boar spear sticking into the Calydonian Boar.
Tarih (engraving)
Kaynak

SCHOLA Italica picturae sive selectae quaedam summorum e schola Italica pictorum tabulae aere incisae cura et impensis Gavini Hamilton pictoris ... - Romae : [s.n.], 1773. – 40 folhas de est. : toda il. ; 65 cm.

Scan from "CLASSICA DIGITALIA - VNIVERSITATIS CONIMBRIGENSIS", a service of the University of Coimbra. (Direct link to page)
Yazar
Giulio Romano  (1499–1546)  wikidata:Q215305 q:it:Giulio Romano
 
Giulio Romano
İsim seçenekleri
Birth name: Giulio di Pietro de' Gianuzzi (Giulio Pippi)
Açıklama İtalyan architect ve painter
Doğum/ölüm tarihi ca. 1492-1499 1 Kasım 1546 Bunu Vikiveri'de düzenleyin
Doğum/ölüm yeri Roma Mantova
İş konumu
Otorite kontrolü
creator QS:P170,Q215305
  • François Louis Lonsing, engraver (1739 - 1799)
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
Public domain

Bu çalışma ABD'de veya yazarın yaşamının sona ermiş olmasından 100 veya daha fazla süre geçtiğinde bu duruma uygun telif yasaları olan tüm ülkelerde kamu malıdır.


Ayrıca bu çalışma ABD'de neden kamu malı olduğuna dair ABD için kamu malı etiketlerini bulundurmalıdır.
Diğer sürümler
Bu rötuşlanmış bir resim olup, resmin özgün hâli üzerinde oynama yapılarak elde edilmiştir. Yapılan değişiklikler: Border cleaned up (notably, a stamp war removed), rotated and cropped, levels adjusted to something a bit more natural for paper, sharpened slightly.

Vikipedi

 Bu resim, İngilizce Vikipedi'de (Featured pictures) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.

Eğer bu dosyanın Vikimedya Ortak Alanında (Wikimedia Commons) seçkin resim olabileceğini düşünüyorsanız, aday göstermekten çekinmeyiniz.
Buna benzeyen kalitede uygun bir lisans sözleşmesi altında bulunan resminiz var ise onu muhakkak yükleyiniz, etiketleyiniz ve aday gösteriniz.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.
Meleager et Atalanta, from a drawing by Giulio Romano, engraved by François Louis Lonsing. Atalanta is at far left with bow; Meleager is right of her, spearing the Calydonian boar (1773).

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

image/jpeg

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel17.23, 18 Ağustos 201017.23, 18 Ağustos 2010 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli2.320 × 1.352 (3,56 MB)Adam CuerdenMaybe just lift the highlights a little
17.03, 18 Ağustos 201017.03, 18 Ağustos 2010 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli2.320 × 1.352 (3,57 MB)Adam Cuerden{{Information |Description="Meleager et Atalanta", from a drawing by Guilio Romano, engraved by Franc[is?] Loving. |Source= SCHOLA Italica picturae sive selectae quaedam summorum e schola Italica pictorum tabulae aere incisae cura et impensis Gavini Hamil

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Meta veri