Dosya:Flag of the United States Geological Survey.png

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Flag_of_the_United_States_Geological_Survey.png((324 × 216 piksel, dosya boyutu: 9 KB, MIME tipi: image/png))


Bu galeride bulunan tüm resimler vektörel grafikler kullanılarak SVG dosyası şeklinde oluşturulmalıdır. Bunun çeşitli avantajları vardır; daha fazla bilgi için Commons:Temizleme medyası sayfasına bakın. Eğer bu resmin SVG formatına sahipseniz, lütfen yükleyin. Lütfen SVG dosyanızı yükledikten sonra, bu şablonu bu resimdeki {{vector version available|yeni resim ismi.svg}} şablonu ile değiştirin.

Özet

Açıklama
English: The official flag of the United States Geological Survey (USGS).
Tarih circa 1906
date QS:P,+1906-00-00T00:00:00Z/9,P1480,Q5727902
Kaynak http://www.loeser.us/
Yazar United States Geological Survey (USGS)
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
Public domain
Public domain
Bu medya dosyası ve içeriği ABD'de kamu malıdır. Bu durum genellikle ABD'de telif hakkı süresi dolmuş eserler için geçerlidir. Çünkü ilk yayınlanması 1 Ocak 1929 tarihinden önce yapılmıştır. Daha fazla açıklama için bu sayfaya bakınız.

United States
United States
Bu görüntü, Amerika Birleşik Devletleri dışında kamu malı olmayabilir; özelikle ABD eserleri için Kanada, Çin Halk Cumhuriyeti (Hong Kong ya da Makao hariç), Almanya, Meksika ve İsviçre' gibi kısa vadeli kuralı geçerli olmayan ülke ve bölgelerde geçerli değildir. Yayını oluşturan ve tarihi gibi temel bilgiler belirtilmelidir. Daha fazla bilgi için Vikipedi:Kamu malı ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarına bakabilirsiniz.

Lisanslama

Public domain
Flag of the United States Geological Survey.png adlı görüntü kamu malıdır çünkü içeriği, ABD İç İşleri Bakanlığı (United States Department of Interior)  bünyesindeki bir daire olan Birleşik Devletler Jeolojik Etüd (BDJE; United States Geological Survey, USGS)  kökenli özgün malzeme ile ilgilidir.
Daha ayrıntılı bilgi için, bakın: BDJE'nin resmi telif hakkı uygulaması.

Bahasa Indonesia  català  čeština  Deutsch  eesti  English  español  français  galego  italiano  Nederlands  português  polski  sicilianu  suomi  Tiếng Việt  Türkçe  български  македонски  русский  മലയാളം  한국어  日本語  中文  中文(简体)  中文(繁體)  العربية  فارسی  +/−

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

image/png

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel20.41, 31 Temmuz 201320.41, 31 Temmuz 2013 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli324 × 216 (9 KB)Illegitimate BarristerUser created page with UploadWizard

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Meta veri