Dosya:Flag of New Milford, Connecticut.svg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük(SVG dosyası, sözde 450 × 270 piksel, dosya boyutu: 3 KB)


Özet

Açıklama
English: Flag of New Milford, Connecticut
Tarih 22 Aralık 2007 (original upload date)
Kaynak Flag created by Jeanne Price for New Milford, SVG file created by Peter Orenski. Released into the public domain by the author.
Yazar The original uploader was Zscout370 at İngilizce Vikipedi.
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
Insignia Bu görüntüde bir bayrak, arma, mühür veya başka bir resmi nişan gösterilmektedir. Bu sembollerin kullanımı bir çok ülkede kısıtlanmıştır. Bu kısıtlamalar telif hakkı durumundan bağımsızdır.
VRT Wikimedia

Bu eser özgürdür ve herhangi bir amaç için herkes tarafından kullanılabilir. Eğer bu içeriği kullanmak isterseniz, bu sayfada görülen lisans şartlarını takip ederek kullandığınız sürece izin istemenize gerek yoktur.

Wikimedia telif hakkı sahibinin bu sayfada belirtilen şartlar altında yayınlanmasını onayladığını teyit eden bir e-posta aldı. Bu yazışmalar bir VRTS üyesi tarafından gözden geçirilerek izin arşivinde saklanmaktadır. Yazışma güvenilir gönüllülerce kullanılabilir bilet #2010122210017104.

Arşivlenen yazışmalar hakkında sorularınız varsa, lütfen VRT haber panosunu kullanarak bildiriniz. Bilet bağlantısı: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2010122210017104
Find other files from the same ticket: SDC query (SPARQL)

Public domain Bu iş yazarı Jeanne Price for New Milford tarafından kamu malı olarak yayınlanmıştır. Bu dünya çapında geçerlidir.
Bazı ülkelerde bu yasal olarak mümkün olmayabilir; öyleyse:
Jeanne Price for New Milford, bu işi herhangi bir amaç için, herhangi bir şart olmaksızın, yasalarca gerekli olmadıkça, herkesin kullanmasına izin veriyor.

Orijinal yükleme günlüğü

en.wikipedia üzerinden Commons'a Zscout370 tarafından CommonsHelper kullanarak transfer edildi.

Dosyanın orjinal açıklama sayfası burada bulunmaktadır. Aşağıdaki tüm kullanıcı adları için en.wikipedia bakın.
  • 2007-12-22 07:33 Zscout370 450×270× (3046 bytes) Flag created by Jeanne Price, SVG file created by Peter Orenski. Released into the public domain by the author. == Licensing == {{PD-because|Released into the public domain by the author.}}

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

22 Aralık 2007

image/svg+xml

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel02.23, 9 Ocak 201202.23, 9 Ocak 2012 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli450 × 270 (3 KB)File Upload Bot (Magnus Manske) {{BotMoveToCommons|en.wikipedia|year={{subst:CURRENTYEAR}}|month={{subst:CURRENTMONTHNAME}}|day={{subst:CURRENTDAY}}}} {{Information |Description={{en|Flag of New Milford, Connecticut<br/> en:Category:Flags of Connecticut [[:en:Category:New Milfor

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır: