Dosya:Emperor Akihito and empress Michiko of japan.jpg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((978 × 1.760 piksel, dosya boyutu: 256 KB, MIME tipi: image/jpeg))


Özet

Açıklama
English: Emperor Akihito and Empress Michiko of Japan; 050628-N-7293M-093 Garapan, Saipan (June 28, 2005) – U.S. Navy Capt. Conrad Divis and U.S. Air Force 2nd Lieutenant Kazumi Udagawa escort the emperor and empress of Japan from the Court of Honor at the American Memorial Park during a historic visit by the royal family of Japan. Japanese Emperor Akihito and Empress Michiko made their first-ever trip to commemorate a World War II battle. The royal couple took time on Saipan to visit sites and monuments that remember Japanese, island civilian and American fallen service members in order to affirm the friendship that has grown between Japan and the United States. U.S. Navy photo by Photographer’s Mate 2nd Class Nathanael T. Miller (RELEASED)
Deutsch: Kaiser Akihito und Kaiserin Michiko von Japan
Español: Akihito junto a la emperatriz Michiko
Tarih
Kaynak

Bu görüntünün kullanımı 050628-N-7293M-093 ID kimliği ile ABD Navy Kuvvetlerince serbest bırakılmıştır (sonrakiler).
Bu etiket, ekli çalışmanın telif hakkı durumunu göstermez. Normal bir telif hakkı etiketi hâlâ gereklidir. Commons:Lisanslama sayfasına bakın.


العربية  বাংলা  Deutsch  Deutsch (Sie-Form)  English  español  euskara  فارسی  français  italiano  日本語  한국어  македонски  മലയാളം  Plattdüütsch  Nederlands  polski  پښتو  português  русский  slovenščina  svenska  Türkçe  українська  简体中文  繁體中文  +/−

Yazar Nathanael T. Miller

Lisanslama

Public domain
Bu resim veya dosya ABD Deniz Kuvvetlerinde çalışan bir denizcinin ya da çalışan kişinin resmi görevi sırasında yapılmıştır. ABD federal hükûmetinde yapılan bu gibi çalışmalar ve resimler kamu malıdır.


Personality rights Bu çalışma özgür lisans ya da kamu malı olmasına rağmen kişi(ler) çalışma üzerinde hak iddia edebilir. Bu hak gerekli izinler olmadan yasal kullanımı sınırlar. Bu durum örnek bir izin ya da ihlal iddiasını çürütecek bir kanıt gerektirir. Çalışmayı yükleyen kişi -zorunda olmasa da- bu tür bir kanıtı bulmanız için yardımcı olabilir. Ayrıntılı bilgi için genel ret sayfamızı inceleyin.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

28 Haziran 2005

0,001 saniye

135 milimetre

image/jpeg

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel10.13, 2 Temmuz 200510.13, 2 Temmuz 2005 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli978 × 1.760 (256 KB)Stefan KühnEmperor Akihito and empress Michiko of Japan {{PD-USGov-Military-Navy}} http://www.navy.mil/view_single.asp?id=25793 050628-N-7293M-093 Garapan, Saipan (June 28, 2005) – U.S. Navy Capt. Conrad Divis and U.S. Air Force 2nd Lieutenant Kazumi Udagawa es

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Bu dosyanın daha fazla küresel kullanımını görüntüle.

Meta veri