Dosya:Apse mosaic Hagia Sophia Virgin and Child.jpg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((2.078 × 2.948 piksel, dosya boyutu: 4,99 MB, MIME tipi: image/jpeg))


Özet

Açıklama
Français : La mosaïque de la Vierge à l'Enfant (Théotokos), dans l'abside de l'ancienne basilique Sainte-Sophie (Istanbul, Turquie).
English: The Virgin and Child (Theotokos) mosaic, in the apse of Hagia Sophia (Istanbul, Turkey)
867
Tarih
Kaynak Yükleyenin kendi çalışması
Yazar Photograph: Myrabella
Kamera pozisyonu41° 00′ 29,95″ K, 28° 58′ 48,79″ D Kartographer map based on OpenStreetMap.Bu ve diğer görüntülerin konumlarını şurada belirle: OpenStreetMapinfo

VI seal

Bu görüntü değerli görüntü kriterleri kapsamında değerlendirilmiştir ve Commons'da kapsamında çok değerli görüntü olarak kabul edilir: Virgin and Child mosaic (Apse of Hagia Sophia). Görüntünün kendi adaylığını buradan görebilirsiniz: Commons:Valued image candidates/Apse mosaic Hagia Sophia Virgin and Child.jpg.

Lisanslama

This is a faithful photographic reproduction of an original two-dimensional work of art. The work of art itself is in the public domain for the following reason:

Public domain

Bu çalışma ABD'de veya yazarın yaşamının sona ermiş olmasından 100 veya daha fazla süre geçtiğinde bu duruma uygun telif yasaları olan tüm ülkelerde kamu malıdır.


Bu çalışma 1 Ocak 1929 tarihinden önce yayımlanmıştır (veya ABD Telif Hakkı Ofisinde kayıtlıdır). Bu nedenle eser ABD'de kamu malıdır.

This digital reproduction has been released under the following licenses:

Creative Commons CC-Zero Bu dosya Creative Commons Evrensel Kamu Malı İthafı altındadır.
Bu çalışmayı oluşturan kişi bu senet ile eser hakkında tüm dünya çapında telif hakkı yasaları kapsamında, yasalar tarafından izin verilen ölçülerde ve diğer benzer tüm haklarından feragat etmiş ve kamu malı olarak nitelendirmiştir. Siz bu çalışmayı ve eseri hiç bir izin almadan ticari amaçlar da dahil olmak üzere kopyalayabilir, değiştirebilir ve serbestçe dağıtabilirsiniz.

In many jurisdictions, faithful reproductions of two-dimensional public domain works of art are not copyrightable. The Wikimedia Foundation's position is that these works are not copyrightable in the United States (see Commons:Reuse of PD-Art photographs). In these jurisdictions, this work is actually in the public domain and the requirements of the digital reproduction's license are not compulsory.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

8 Kasım 2012

41°0'29.95"N, 28°58'48.79"E

105 milimetre

image/jpeg

c69700ad5c4b2ed9dbe902217b5ab2b2e7a55b43

5.227.985 Bayt

2.948 piksel

2.078 piksel

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel23.58, 18 Ocak 201323.58, 18 Ocak 2013 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli2.078 × 2.948 (4,99 MB)Myrabella== {{int:filedesc}} == {{Information |Description= {{fr|1=La mosaïque de la Vierge à l'Enfant (Théotokos), dans l'apside de l'ancienne basilique Sainte-Sophie (Istanbul, Turquie).}} {{en|1=Th...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Bu dosyanın daha fazla küresel kullanımını görüntüle.

Meta veri