Kullanıcı mesaj:Lionel Cristiano

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: MediaWiki message delivery tarafından 1 gün önce Wikidata weekly summary #626 başlığına

ibs

Hoş geldiniz!
Mesaj sayfama hoş geldiniz, mesajlarınızı bekliyorum.
Welcome to my message page, I am waiting for ur messages.

Saygılarımla ~ Lionel Cristiano


Smiling face!
Smiling face!
No money handshake!
No money handshake!

İlk EDKKK üyelerini seçmek üzere oy kullanmak için hatırlatma.[kaynağı değiştir]

Bu mesajı, Meta-Viki üzerinde farklı dillere çevrilmiş olarak bulabilirsiniz. Lütfen kendi dilinize çevirmeye yardım edin.

Sevgili Wikimedia Gönüllüsü,

Bu mesajı daha önce EDKKK sürecine katılmış olduğunuz için alıyorsunuz.

Bu, Evrensel Davranış Kuralları Koordinasyon Komitesi (EDKKK) için oy kullanma süresinin 9 Mayıs 2024 tarihinde sona ereceğini bildiren bir hatırlatma mesajıdır. Oylama ve oy kullanma kriterleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için Meta-wiki oylama sayfasındaki bilgileri okuyun.

Evrensel Davranış Kuralları Koordinasyon Komitesi (EDKKK), EDK'nin adil ve tutarlı bir şekilde uygulanmasını sağlamak üzere kurulmuş küresel bir gruptur. Topluluk üyeleri EDKKK için başvuru yapmaya çağrılmaktadır. Daha fazla bilgi ve EDKKK'nin sorumlulukları için lütfen EDK tüzüğünü inceleyin.

Lütfen bu mesajı topluluk üyelerinizle paylaşın ki onlar da katılabilsinler.

EDK Proje Ekibi adına,

RamzyM (WMF) 22.54, 2 Mayıs 2024 (UTC)Yanıtla

Vikipedi 3. İBP Katılım Yıldızı
Merhaba Lionel Cristiano,
Vikipedi'yi düzenlemek için hazırlanan Yılın günleri konulu Vikipedi 3. İşbirliği Projesine katılarak verdiğiniz destek için çok teşekkür ederiz. Projede birlikte çalışmanın anısı olarak Yılın Günleri Yıldızının sahibi oldunuz. Yıldızınızın hep parlaması, projelere katılımınızın devamı dileğiyle. Sevgiler, iyi Vikiler :)
Vikipedi Projesi.

ᕓikiolog ♥෴ 12.01, 4 Mayıs 2024 (UTC)Yanıtla

Tech News: 2024-19[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery 16.45, 6 Mayıs 2024 (UTC)Yanıtla

Wikidata weekly summary #626[kaynağı değiştir]

Here's your quick overview of what has been happening around Wikidata over the last week.
This is the Wikidata summary of the week before 2024-05-06.
Translations are available.

Discussions

Events

Press, articles, blog posts, videos

Tool of the week

  • Wikidata periodic table - Tool by User:Ricordisamoa, to browse all chemical elements available on Wikidata, with atomic number, chemical symbol, and localized label. It also includes two charts of the nuclides, with links to every isotope in Wikidata, colored by half-life or decay mode.

Other Noteworthy Stuff

  • A new UI mode is available for the online validator for EntitySchemas. It represents validation reports as a table rather than a very long string, and replaces most links with hyperlinks with some of the text behind them; making them easier to read. Currently being tested at https://shex-validator.toolforge.org/packages/shex-webapp/doc/shex-simple-improved.html, we are looking for participants to evaluate this tool. Some experience with editing Wikidata is appreciated, but no experience working with Schemas is required. If you are interested, you can sign up here. We hope to begin interviews around May 13. For more details, visit User:M.alten.tue

Newest properties and property proposals to review

You can comment on all open property proposals!

Did you know?

Development

  • We attended the Wikimedia Hackathon.
  • REST API: We are finishing the route for creating an Item (phab:T342990) and modify the data of a Property (phab:T347394)
  • EntitySchemas: We are continuing the work on creating the new datatype to link to EntitySchemas in statements (phab:T214884)

You can see all open tickets related to Wikidata here. If you want to help, you can also have a look at the tasks needing a volunteer.

Weekly Tasks