Kullanıcı mesaj:YG1

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
21.07, 13 Ocak 2024 tarihinde YG1 (mesaj | katkılar) tarafından oluşturulmuş 31191054 numaralı sürüm (→‎Çatışma çözümü: Yanıt)

Son yorum: Ygmr01 tarafından 3 ay önce Çatışma çözümü başlığına

Arşiv

İş Birliği Projesi ödülü

İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Ygmr01,
2023/48. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Bilgi kutusu bulunmayan kişiler kategorisindeki maddelere bilgi kutusu ekleme" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 11.28, 4 Aralık 2023 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü

İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Ygmr01,
2023/49. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Çıkmaz sokak maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 10.28, 21 Aralık 2023 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü

İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Ygmr01,
2023/52. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Bilgi kutusu bulunmayan yapılar kategorisindeki maddelere bilgi kutusu ekleme" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 20.06, 1 Ocak 2024 (UTC)Yanıtla

Çatışma çözümü

Merhaba. Söylemek istediklerimi nasıl toparlayabileceğimi tam olarak kestiremiyorum fakat uzlaşmazlık ya da çatışma çözümlerinde, bazen çözüm için fazla uğraşıp zorlamak da olumsuz sonuçlar doğurabilir. Ben bu konuya tesadüfen rastlayıp dahil oldum fakat bir noktada yardım istemenin ve ardından biraz uzaklaşmanın çok faydasını görebilirsiniz. Kimi tartışmalar, özellikle kişiye ve kimliğe yönelik ifadeler kullanıldığında bir çıkmaza girebilir ve tüm taraflar için ya da sizin için olmasa bile diğer taraf(lar) için içeriğe odaklı kalmak zor olabilir. Böylesi bir durumda eğer iletişimin sizi herhangi bir sonuca ya da en azından ileriye götürmediğini fark ettiğinizde üçüncü görüş isteyebilirsiniz. Yalnız bunu şu dosya örneğinde hem Zafer'e hem bana seslenmeniz gibi değil de, o an konuya müdahil olabileceğini düşündüğünüz -başlangıç için yeterli sayı olarak- bir kişiye seslenme kapsamıyla sınırlı tutalım lütfen. Herkes her an burada olmayabiliyor, burada olsa başka bir konuyla meşgul olabiliyor ya da tamamen müsait olup yardımcı olmaya çalışsa bile bu kez birden fazla kişi aynı konuya vakit ayırıp "Ne gerek vardı o zaman?" sorusunu sorabiliyor. Anlaşmazlıkları, uzlaşmazlıkları çözmek, tartışmaları nihayete erdirmek, evet, keyifli bir histir fakat bunu aceleyle yapmaya kalktığınızda tıkanma yaşamanız da son derece olası. O yüzden naçizane tavsiyem; iletişim kurup bir şeyler anlatmanın faydasını görmediğinizi fark ettiğinizde durun. (Size durmanız söylendiğinde de "Tamam." demek için bile olsa aksini yapmayın, sadece durun. ) Yaşadınız ve tecrübe ettiniz, daha fazla iletişim kurmak, daha fazla anlatmak bir şey kazandırdı mı? Öyle görünmüyor. Onun için acele etmeyin. Merak etmeyin; Vikipedi sonu gelecek, vadeli bir proje değil. Her zaman çözülmesi gereken yeni meseleler çıkacak ortaya, her zaman o veya bu nedenle tartışmalar olacak. Her şeyi; her tartışmayı, her anlaşmazlığı bugün, hemen, şimdi neticelendirmek gerekmiyor. Lütfen keyif almaya bakın, acele yok. İyi çalışmalar. Dr. Coalmesaj 20.57, 13 Ocak 2024 (UTC)Yanıtla

Teşekkür ederim @Dr. Coal, eve tecrübe ettim bir daha asla böyle bir hataya düşmeyeceğim, söyledikleriniz de o kadar haklısınız ki…
Ben sadece insanların Vikipedi’ye küsmesini istemediğim için böyle bir diyaloğa girdim, fakat bu işe yaramıyormuş… Bu arada siz susun derken benim internete problem olduğu için mesaj geç geldi o yüzden bir karışıklık oldu onun içinde kusura bakmayın.
Zafer abi konusuna gelirsek Zafer abiye seslendim sonra profiline girip baktım 30 dakika önce değişiklik yaptığını gördüm, ben o anda çeviriyi tamamlamıştım sadede görseli eklemem kalmıştı, aman bir yanlışlık olmasın falan diye görseli eklemedim birine danışmadan, baktım zafer abiden 5 dakika sonra ses çıkmadı bende size danışmak istedim, sonra baktım zafer abi yorum yapmış, bende tam size zafer abi yazdı diye yazacakken sizde cevap vermiştiniz, o yaşanan durum için özür dilerim…
Güzel açıklama ve bana öğrettikleriniz için teşekkür ederim… saygılarımla… YG1 21.07, 13 Ocak 2024 (UTC)Yanıtla