Kullanıcı mesaj:Kadı: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: LevisCreat tarafından 11 ay önce LevisCreat adlı kullanıcıdan soru (20.57, 4 Haziran 2023) başlığına
İçerik silindi İçerik eklendi
LevisCreat (mesaj | katkılar)
Etiket: Danışmanlık modülü sorusu
179. satır: 179. satır:


:@[[Kullanıcı:Kaybedenler|Kaybedenler]], hayır görmezler. [[Kullanıcı:Kadı|<span style="1px 1px 2px #708090;font-size:105%;color:#708090">'''Kadı'''</span>]] [[Kullanıcı mesaj:Kadı|<span style="1px 1px 2px #003366;color:#003366;">'''<small>Mesaj</small>'''</span>]] 15.31, 4 Haziran 2023 (UTC)
:@[[Kullanıcı:Kaybedenler|Kaybedenler]], hayır görmezler. [[Kullanıcı:Kadı|<span style="1px 1px 2px #708090;font-size:105%;color:#708090">'''Kadı'''</span>]] [[Kullanıcı mesaj:Kadı|<span style="1px 1px 2px #003366;color:#003366;">'''<small>Mesaj</small>'''</span>]] 15.31, 4 Haziran 2023 (UTC)

== [[User:LevisCreat|LevisCreat]] adlı kullanıcıdan soru (20.57, 4 Haziran 2023) ==

Merhaba oluşturduğum her madde araştırılmadan kaynaklara bakılmadan siliniyor bu ne sorumsuzluk vandalizm le böylemi mücadele ediyorsunuz böyle yaparak vikipedia'nın güvenilirliğini azalttınız.Oluşturduğum sayfalara denk bir çok sayfa var vikipedi'da onlarıda silmeniz gerek böyle haksızlık yapmayın .Belliki para karşılığı hizmet veriyorsunuz bu utanç verici.lütfen oluşturduğum maddelerin kaynak değerlerine bakmadan silmeyin.. --[[Kullanıcı:LevisCreat|LevisCreat]] ([[Kullanıcı mesaj:LevisCreat|mesaj]]) 20.57, 4 Haziran 2023 (UTC)

Sayfanın 20.57, 4 Haziran 2023 tarihindeki hâli

Mesaj Sayfama Hoş Geldiniz!
  • Herhangi bir konuda ileti göndermek isterseniz sağ üstteki "kaynağı değiştir" yazısına tıklayıp sayfanın en altına iletinizi ekleyin.
  • Lütfen nazik olun ve kişisel saldırılarda bulunmayın. Nazik olmayan ve seviyesiz mesajları dikkate almıyorum. Geçmiş mesajlar için arşiv bölümüne bakınız.
  • Vikipedi'de politikalara dayanarak gerçekleştirdiğim işlemler hakkında bana husumet beslemeyin, benim kimseyle kişisel husumetim olmaz Vikipedi'de. Gerçekleştirdiğim bir işlem hakkında itirazınız varsa nazik bir şekilde mesaj sayfamdan bana ulaşabilirsiniz. Ek olarak da Vikipedi dışındaki mecralardan Vikipedi'deki işlemlerim nedeniyle beni tehdit etmeyin. Tehdit edenler oldu, ben bir şey kaybetmedim onlar kaybetti.
  • Yeni kullanıcılardan gelen elektronik postaları gizlilik sebebiyle cevaplandırmıyorum. Yeni kullanıcılar benle iletişime geçmek için mesaj sayfamı kullanabilirler.
  • Edilen hakaretlerin, tehditlerin hepsinin silinse ve gizlense bile kayıtları tutulmaktadır.
  • İletilerinizin sonuna dört tilde (~~~~) koyarak imza atmayı unutmayın. Teşekkürler...
  • Çıkar çatışması beyanlarım için bu sayfa incelenmelidir.
trolleri beslemeyiniz!
Bu kullanıcı çoklu ağ paylaşımı olan ortamlardan Vikipedi'ye katkı sağlamaktadır.


Okanertorun 1 adlı kullanıcıdan Kullanıcı:Okanertorun 1 hakkında soru (18.26, 8 Mayıs 2023)

Ben Okan Ertorun kendime vikipedi kurmak istorum --Okanertorun 1 (mesaj) 18.26, 8 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla

Hazarm7 adlı kullanıcıdan Önder demir hakkında soru (13.17, 12 Mayıs 2023)

Merhaba --Hazarm7 (mesaj) 13.17, 12 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla

Büyükelçiler

Selamlar. Herhangi bir kaynak barındırmayan, kitap falan yazmamış, başka faaliyetlerde bulunmamış maddelere hızlı sil ekleyebilirsin. Artık siliniyor bunlar, yüzlerce kez tecrübe ettik zaten, kayda değer değiller. Çok az bir ihtimal varsa silinmeye aday olabilir. İyi günler. Nanahuatl? 19.45, 14 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla

Selam @Nanahuatl, tamamdır. Kadı Mesaj 17.34, 15 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla
Selam Kadı. Aksini düşünüyorum. HS etiketlerine konu olacak maddeler değil büyükelçiler. Evet muhakkak hepsi kayda değer değildir ama en azından SAS'a götürülmesi gereken ve diğer kullanıcıların değerlendirme yapması gereken maddeler. @Sarv ile de iletişim halinde olunması -faydalı olabilir çünkü dün yazılmış maddeler değil. Bazıları 7-8 yıl önce oluşturulmuş. Kolaylıklar. --Adem message 09.30, 17 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla
@Adem çok teşekkür ederim evet 2017'de SAS'a @Nushirevan11 tarafından büyükelçiler taşındığında doğrudan o dönemki tartışmalarda @Nanahuatl bile o dönem başka kullanıcı adıyla, Büyükelçiler KD'dir görüşündeydi, sonradan sebebini bilmiyorum (ben gözden kaçırdıysam özür dilerim) bu görüşü Vikipedi'de çoğunluk bir anda değiştirdi ben o dönem SAS'a taşınan büyükelçilerin KD olduğu görüşü hakimiyet kazanınca maddeleri açmış sonrasında da bu konuda ısrarcı olmuştum bu tartışmalara dayanarak, ama sonra bir nevi linç yaşadım ve VP:İAD'ye aykırı davranmama çabasıyla büyükelçi maddeleri açmamaya çalışıyorum herkesin vakti değerli kısır bir döngü olmasın diye, benim görüşüm azınlıkta kaldı maalesef çoğunluk ne diyorsa o. Ama beni etiketlediğiniz için tekrar teşekkür ederim @Adem --SarvSarv 09.41, 17 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla
@Adem, Sen de haklısın. Kadı Mesaj 21.50, 17 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü

İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Kadı,
2023/19. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Yalın URL kaynaklı tüm maddeler kategorisindeki maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 07.58, 15 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü

Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Kadı,
2023/19. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Yalın URL kaynaklı tüm maddeler kategorisindeki maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 07.58, 15 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü

Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Kadı,
2023/19. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Yalın URL kaynaklı tüm maddeler kategorisindeki maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 07.58, 15 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla

Eşref Eroğlu

Merhaba Kadı Eşref Eroğlu sayfasını neden silme talebinde bulunduğunuzu anlayamadım. Kendisi babam olur ve dünyaca ünlü iznik çini sanatçısıdır. Bursa Ansiklopedisinde bile adı vardır. Yüzlerce yabancı belgeselde atölyesi konu olmuştur. İznik Çinisi hakkındaki bütün kitaplarda kaynaklarda adı geçer İzniktile (mesaj) 18.50, 16 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla

@İzniktile, merhaba VP:KİŞİ ve VP:ÇÇ sayfalarımızı okumanızı rica ederim. Kadı Mesaj 18.54, 16 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla
Okudum Hiçbir aykırı durum göremedim. Eşref Eroğlu birçok makaleye belgesele ansiklopedilere konu olmuştur. Eşref Eroğlu hakkında üniversitelerde panelleri bile düzenlenir. Siz niye şikayet ettiniz acaba? İzniktile (mesaj) 18.59, 16 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla

Merhaba

Bir ara gözden kaçarak milletvekillerini SAS'a taşıma durumunuz da olmuştu acaba belediye başkanlığı yapan Altan Raşit Civan adlı madde de öyle bir durum mu? Hesap sormak gibi bir durum asla değildir niyetim sadece kafam karıştı da aydınlanmak amacıyla danışmak istedim. Güzel çalışmalar dilerim. --SarvSarv 09.53, 17 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla

Efebaz adlı kullanıcıdan soru (09.02, 19 Mayıs 2023)

merhaba ben joshua project ile ilgili bir yayın olmaması sebebi ile kendim yayınlamak istedim ilk defa wikipedia da bir yayın yapıyorum ve bu doğrultuda dünden beri yazdığım yayını düzenleyerek kendimi geliştirdin en son iise kategori ekleyerek ve bir imla hatasını düzelterek son noktayı koydum sizin yayınım hakkında tavsiye ya da olumlu ve olumsuz olmak üzere tüm eleştirlerinizi dinlemek isterim --Efebaz (mesaj) 09.02, 19 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla

Anyone interested in bringing some environmental articles up to good standard?

Hello @Kadı

I prefer to attempt comments and talk in Turkish but you are right that my comment about the climate chart was not understandable - sorry about that - I was trying to say that that was likely the average for Samsun Province whereas the delta might be different (because for example it is lower than average altitude). Anyway the chart was unsourced so unless someone cites and re-adds it I don’t actually need to explain that now.

Much more importantly I wonder if you know anyone who would be interested in improving some Turkish articles related to the environment in Turkey while I work on the English articles. I am gradually bringing some “X in Turkey” articles up to good standard on enwiki, for example I have done en:Gas in Turkey and am working on en:Oil in Turkey. So for that example if any of you guys want to bring Türkiye'de petrol ve doğalgaz up to good I could easily translate bits missing from enwiki to English. And conversely they could translate some stuff I wrote on enwiki into Turkish.

Also as native speakers it may be easier for you to find sources. For example it is ridiculous that I am not sure exactly how many active coal-fired power stations there are. If you know anyone (English not essential) who might be interested please ask them to contact me for more details.

KIB Chidgk1 (mesaj) 18.13, 19 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla

@Chidgk1, I will look at Gas in Turkey article. We can work together for translations. If you need help, I can contribute. So, I can improve Türkiye'de petrol ve doğalgaz article by translating your contributions. Regards, Kadı Mesaj 18.18, 19 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla
Great. You may regret offering help because here is a tough request.
Could you make a freedom of information request to the government to ask:
“Please could we have a list of the names and generating licences (Üretim Lisansı or “unlicensed”) of all the coal-fired power stations which have generated electricity in 2023.”
For several years I have tried to make a complete list on Wikidata which is read by Türkiye'deki kömür yakıtlı enerji santralleri listesi. As you can see at the bottom of this list the number is added up automatically to “53 items”. However https://enerji.gov.tr/bilgi-merkezi-enerji-elektrik says “2023 yılı Nisan ayı sonu itibarıyla 11.941’e (Lisanssız santraller dâhil) yükselmiştir. Mevcut santrallerin … 67 adedi kömür … kaynaklı santrallerdir.”
So we only have 53 listed whereas the government says there are 67.
I tried to find out from TEİAŞ and CİMER but I was not successful.
Do you accept this challenge? :-) Chidgk1 (mesaj) 18.52, 19 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla
@Chidgk1, we have freedom of information law in Türkiye. @Justinianus may provide more information about this request. Kadı Mesaj 19.00, 19 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla
@Justinianus @Kadı Yes we have an article en:Access to public information in Turkey but it is not in Turkish. In my previous requests to TEİAŞ and Cimer I did not actually ask for a list but just told them our count was different to the government count and asked why. I did this because I thought our count was (roughly) correct and that they had just made a typo or some arithmetic mistake which they would then fix on the Energy Ministry website. However they both said the government count is correct but did not explain how ours is wrong.
Maybe the question would be tighter like this:
“How many of the 67 coal-fired power stations totalled at https://enerji.gov.tr/bilgi-merkezi-enerji-elektrik have generated electricity so far in 2023? Please could we have a list of the names and generating licences (Üretim Lisansı or “unlicensed”) of all the coal-fired power stations which have generated electricity so far in 2023.”
If you think that is suitable and polite could you translate it and I will submit to CİMER unless you prefer to submit yourself? Chidgk1 (mesaj) 13.12, 20 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla
@Chidgk1, I am translating it for you to submit to CİMER.
CİMER ile Gönderilecek İlgili Makama
2023 yılında https://enerji.gov.tr/bilgi-merkezi-enerji-elektrik adresinde belirtilen toplam 67 adet kömürlü termik santralden kaç tanesi elektrik üretti? Lütfen 2023 yılında günümüze kadar elektrik üreten kömürlü termik santrallerin isimlerini ve üretim lisanslarının bilgilerini alabilir miyim?
Saygılarımla, Kadı Mesaj 18.34, 20 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla
Thanks - I asked today and it has been autoforwarded from Cimer to Energy Ministry as I requested - ref number is 2303862130
Want to guess what their answer will be? Chidgk1 (mesaj) 11.40, 23 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla
I have nominated en:Oil in Turkey for good article. If you or anyone else has suggestions how to improve it (or indeed if you would like to do the good article review) I think that would be useful so that journalists or academics new to the subject have a good jumping off point for their further research Chidgk1 (mesaj) 07.30, 24 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla

Bsbnsbdb adlı kullanıcıdan Sezar şifrelemesi hakkında soru (19.12, 23 Mayıs 2023)

Ben bu Sezar şifrelemeyi çözemedim yardım eder misiniz şifre Vğeçazv --Bsbnsbdb (mesaj) 19.12, 23 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla

@Bsbnsbdb, merhaba. Sorunuzu tam olarak anlayamadım. Kadı Mesaj 19.51, 23 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla

Alanozu adlı kullanıcıdan soru (00.37, 24 Mayıs 2023)

Selam https://tr.wikipedia.org/wiki/Bardas,_G%C3%BCneys%C4%B1n%C4%B1r sayfasina yaptigim katki onaylanmamis. Yeni oldugum icin nicin onaylanmadigini ve ne gibi bir degisiklik yapmam gerektigini anlayamadim. Yardimci olursaniz sevinirim. --Alanozu (mesaj) 00.37, 24 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla

Please check it.

Please check. According to Wikipedia rules, having more than one account is prohibited


https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Kullan%C4%B1c%C4%B1:Modern_primat


https://fa.m.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1:Modern_primat Mr shafiee.ASH (mesaj) 12.47, 24 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla

@Mr shafiee.ASH, hello. @Modern primat was banned in various wikis but not in fawiki. So there is no violation. Best, Kadı Mesaj 13.41, 24 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla
Sayın Kadı,"Şablon:Türk Silahlı Kuvvetleri askerî rütbeleri" sayfasındaki tablodan uzman jandarma bölümünün kaldırılmasını talep ediyorum. Uzman Jandarmalar sadece Jandarma Genel Komutanlığında istihdam edilmektedir. Uzman Jandarma Okulu 2012 yılında kapatılmıştır. Uzman Jandarma istihdam edilmemektedir. Jandarma Genel Komutanlığı İçişleri Bakanlığına bağlanmıştır. Uzman Jandarmalar TSK'nin personeli değildir.Detaylı bilgi için "Kullanıcı:Sezgin İbiş" adlı kullanıcı ile iletişime geçebilirsiniz. İyi Günler Dilerim. 176.219.222.229 11.32, 25 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla

Şablon: Türk Silahlı Kuvvetleri askerî rütbeleri

Sayın Kadı,"Şablon:Türk Silahlı Kuvvetleri askerî rütbeleri" sayfasındaki tablodan uzman jandarma bölümünün kaldırılmasını talep ediyorum. Uzman Jandarmalar sadece Jandarma Genel Komutanlığında istihdam edilmektedir. Uzman Jandarma Okulu 2012 yılında kapatılmıştır. Uzman Jandarma istihdam edilmemektedir. Jandarma Genel Komutanlığı İçişleri Bakanlığına bağlanmıştır. Uzman Jandarmalar TSK'nin personeli değildir. İyi Günler Dilerim. 176.219.222.229 11.35, 25 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla

Hasantahsinaksu adlı kullanıcıdan soru (01.13, 31 Mayıs 2023)

merhaba kendi gecmişimi eklemek ısrtıyorum nasıl yapabılırım --Hasantahsinaksu (mesaj) 01.13, 31 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla

Hasantahsinaksu adlı kullanıcıdan soru (01.14, 31 Mayıs 2023)

merhaba --Hasantahsinaksu (mesaj) 01.14, 31 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla

Hasantahsinaksu adlı kullanıcıdan Vikipedi:Yükle hakkında soru (01.15, 31 Mayıs 2023)

merhaba ben kendi bıografımı olusturmak ıstıyorum bana yardımcı olurmusunuz --Hasantahsinaksu (mesaj) 01.15, 31 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla

@Hasantahsinaksu, merhaba. VP:OTO okuyunuz. Kadı Mesaj 17.16, 31 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla

Helinckmkc adlı kullanıcıdan soru (10.36, 1 Haziran 2023)

Arkadaşlar zoretanin kullandıktan sonra cildinizde böyle sivilce gibi ama yağ bezesi sanırım çıktı mı ya veya.ben ne olduğunu bilmiyorum bu kaç defa hastaneye de gittim doktor da.bilmiyor sadece yan etkisi diyor --Helinckmkc (mesaj) 10.36, 1 Haziran 2023 (UTC)Yanıtla

@Helinckmkc, Merhaba. En yakın sağlık kuruluşuna başvurup muayene olunuz. Geçmiş olsun. Kadı Mesaj 15.45, 1 Haziran 2023 (UTC)Yanıtla

Kaybedenler adlı kullanıcıdan soru (19.48, 1 Haziran 2023)

Merhaba yaptığım değişiklikleri tamamen silmek istiyorum --Kaybedenler (mesaj) 19.48, 1 Haziran 2023 (UTC)Yanıtla

Kaybedenler adlı kullanıcıdan soru (19.57, 1 Haziran 2023)

Oturumu yaptığım degişikliklerle beraber silmek istiyorum --Kaybedenler (mesaj) 19.57, 1 Haziran 2023 (UTC)Yanıtla

Kaybedenler adlı kullanıcıdan soru (20.00, 1 Haziran 2023)

Kaybedenler (mesaj) 20.00, 1 Haziran 2023 (UTC)Yanıtla

@Kaybedenler, merhaba. Böyle bir işlem teknik olarak mümkün değildir. Ancak kaybolma hakkınızı kullanabilirsiniz. Kadı Mesaj 20.02, 1 Haziran 2023 (UTC)Yanıtla
peki bu dönem tahtası ne oluyor ? Herkes görüyormu va nasıl görüyor Kaybedenler (mesaj) 20.05, 1 Haziran 2023 (UTC)Yanıtla
merhaba wkipedi ye oturum açmadan değişiklik yapılırsa ne olur . Kaybedenler (mesaj) 06.07, 2 Haziran 2023 (UTC)Yanıtla

Kaybedenler adlı kullanıcıdan soru (08.23, 2 Haziran 2023)

Merhaba silinen wkipedi sayfasında , o sayfanın geçmişi , kimin değişiklikler yaptığı gözüküyor mu ? --Kaybedenler (mesaj) 08.23, 2 Haziran 2023 (UTC)Yanıtla

Halilataogullari adlı kullanıcıdan soru (18.42, 2 Haziran 2023)

merhaba --Halilataogullari (mesaj) 18.42, 2 Haziran 2023 (UTC)Yanıtla

@Halilataogullari, merhaba. Size nasıl yardımcı olabilirim? Kadı Mesaj 18.47, 2 Haziran 2023 (UTC)Yanıtla
ben tanınmış kişi olarak sayfa açmak istiyorum fakat paneli yönetemiyorum en ufak bilgi sahibi değilim
bana nasıl yardım olabilirsin Halilataogullari (mesaj) 18.48, 2 Haziran 2023 (UTC)Yanıtla
@Halilataogullari, VP:OTO okuyunuz. Açtığınız biyografi muhtemelen silinecektir. Kadı Mesaj 18.54, 2 Haziran 2023 (UTC)Yanıtla
teşekkür ederim bilgi servetine beni dahil ettiğin için..
Ben ticaretle uğraşıyorum iş erbabıyım bu tanınmış biyogrofisini bize oluşturabilecek veya bunun adminliğini yapacak biri varmıdır panelde yönetici vs. Teşekkür ederim bu sorumada cevap verirsen seni rahatsız etmeyeceğim daha fazla.. Halilataogullari (mesaj) 19.01, 2 Haziran 2023 (UTC)Yanıtla
@Halilataogullari, yoktur. Kadı Mesaj 19.05, 2 Haziran 2023 (UTC)Yanıtla

Kaybedenler adlı kullanıcıdan soru (19.47, 3 Haziran 2023)

Wkipedia da yaptığı mız aramaların geçmişi varmı kaydedilir mı başkaları tarafından görülür mü ? Örnegin x sayfası var mı diye arattığımızda yada y kullancısı var mıd iye arattığımızda ? Bu başkaları veya danışma görür mü ? --Kaybedenler (mesaj) 19.47, 3 Haziran 2023 (UTC)Yanıtla

@Kaybedenler, hayır görmezler. Kadı Mesaj 15.31, 4 Haziran 2023 (UTC)Yanıtla

LevisCreat adlı kullanıcıdan soru (20.57, 4 Haziran 2023)

Merhaba oluşturduğum her madde araştırılmadan kaynaklara bakılmadan siliniyor bu ne sorumsuzluk vandalizm le böylemi mücadele ediyorsunuz böyle yaparak vikipedia'nın güvenilirliğini azalttınız.Oluşturduğum sayfalara denk bir çok sayfa var vikipedi'da onlarıda silmeniz gerek böyle haksızlık yapmayın .Belliki para karşılığı hizmet veriyorsunuz bu utanç verici.lütfen oluşturduğum maddelerin kaynak değerlerine bakmadan silmeyin.. --LevisCreat (mesaj) 20.57, 4 Haziran 2023 (UTC)Yanıtla