You're Cordially Invited

Vikipedi, özgür ansiklopedi
You're Cordially Invited
You're Cordially Invited
YönetmenNicholas Stoller
Yapımcı
YazarNicholas Stoller
Oyuncular
Stüdyo
DağıtıcıAmazon Prime Video
Çıkış tarih(ler)i30 Ocak 2025 (2025-01-30)
ÜlkeABD
Dilİngilizce

You're Cordially Invited, Nicholas Stoller tarafından yazılan ve yönetilen yaklaşan Amerikan komedi filmidir. Başrollerinde Will Ferrell, Reese Witherspoon, Geraldine Viswanathan ve Meredith Hagner yer almaktadır.

Filmin 30 Ocak 2025'te Amazon Prime Video tarafından yayınlanması planlanıyor.[1]

Sinopsis[değiştir | kaynağı değiştir]

Bir gelin (Viswanathan) ve babası (Ferrell), hayallerindeki düğün mekanının başka bir gelin (Hagner) ve onun düğün planlayıcısı kız kardeşi (Witherspoon) için çifte rezerve edildiğini keşfeder ve bunun komik sonuçları olur.[2]

Prodüksiyon[değiştir | kaynağı değiştir]

Filmin senaryosunu yazan Nicholas Stoller aynı zamanda yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlenmiştir. Will Ferrell ve Reese Witherspoon ise filmin ortak yapımcılığını ve başrolünü üstlenecekt. Yapımcılar arasında ayrıca Jessica Elbaum, Gloria Sanchez, Conor Welch ve Lauren Neustadter ile yönetici yapımcılar Ashley Strumwasser, Alex Brown ve Gloria Sanchez yer alıyor. Yapım şirketleri Stoller Global Solutions, Gloria Sanchez Productions ve Hello Sunshine'dır. Proje, Temmuz 2022'de Amazon Stüdyolarına ulaşmıştır.[3][4]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Zee, Michaela (14 Mayıs 2024). "'You're Cordially Invited' Trailer: Reese Witherspoon and Will Ferrell Wage Wedding Warfare in Prime Video's R-Rated Comedy". Variety (İngilizce). Erişim tarihi: 15 Mayıs 2024. 
  2. ^ D'Alessandro, Anthony (17 Nisan 2023). "Will Ferrell & Reese Witherspoon Amazon Studios Wedding Comedy 'You're Cordially Invited' Adds Geraldine Viswanathan & Meredith Hagner". Deadline (İngilizce). 3 Nisan 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mayıs 2024. 
  3. ^ Jackson, Angelique (6 Temmuz 2022). "Amazon Studios Lands Reese Witherspoon, Will Ferrell Wedding Comedy Directed by Nick Stoller". Variety (İngilizce). 26 Şubat 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mayıs 2024. 
  4. ^ Grobar, Matt (6 Temmuz 2022). "Will Ferrell-Reese Witherspoon Wedding Comedy From 'Bros' Director Nick Stoller Lands At Amazon". Deadline (İngilizce). 20 Ekim 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mayıs 2024. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]