İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Cem Aksel

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 21:10, 31 Aralık 2015 (UTC)

Cem Aksel[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

KD değil --Zaitsév 22:27, 16 Kasım 2015 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Maddeye bir-iki kaynak ekledim. Röportajları filan da var. Kalabilir bence --Diyapazon, 20:44, 17 Kasım 2015 (UTC)
Kaynaklar bağımsız kaynaklar mı?--Zaitsév 12:16, 20 Kasım 2015 (UTC)
Zaitsév, yeniden kontrol ettim, görünen o ki: hayır 60'a yakın albümde çeşitli şarkıcılara eşlik etmesi, kalması için yeterli benim için. Sayfa içindeki kaynaklarda bu rakamın daha fazla olduğu belirtiliyor. --Diyapazon, 19:34, 20 Kasım 2015 (UTC)
Kalsın Kalsın Kalabilir bence. İlerde biraz daha genişletilir. - OkanfanEvet benim? 07:03, 18 Kasım 2015 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Maddenin, 'müzisyen ve müzikle' ilgili kd lik kriterlerini karşılamadığını düşündüğümden..--Eğitmenmahmut msj 20:48, 29 Kasım 2015 (UTC)[1]
  • Yorum Yorum " Yukarıda yazılan açıklamaların birinde " ..onca albümde eşlik etmek elbette bu kritere karşılık gelecek yeterlikte. " ifadesi yer almakta. "onca albüm" ne? "onca albüme eşlik etmek" in bir kriter olduğu nerede yazıyor? Hal öyle iken Vikipedi- müzik- kayda değerlik kriterleri de burada. Fazla bir şey söylemek ne denli doğru olur onu da bilemiyorum ama merak ettiğim bir şey var. Sanatçı 'Mustafa Keser' türkü söylerken ona eşlik eden sazcı, davulcu, zurnacı, darbukacı, vs.. kişilerin her biri için de ansiklopedide birer madde açsak mı, acaba? Lütfen... Bu sayfada bu anlamda ne kadar madde görüşüldü ve kriterleri karşılamadığı gerekçesi ile silindi. Maddenin mevcut hali, ansiklopediklik anlamında müzikle ilgili hiç bir kritere sahip değil. Sadece reklam unsuru olarak isme münhasır bir görünüm ihtiva etmektedir. --Eğitmenmahmut msj 11:01, 16 Aralık 2015 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.