İçeriğe atla

Tartışma:Shake It Up Şekerim

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Eurovision (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Eurovision maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Eurovision kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Sayfada şarkı sözleri bulunuyor bunların telif hakları korunuyor diye biliyorum --Lorem Ipsumileti 23:09, 10 Mayıs 2007 (UTC)

Ne sahne şovları ne de muhteşem bir şarkıları yoktu. Ancak doğu bloku ülkeler komşuculuk oynayınca, zirveye çıktılar. cümlesi çıkarıldı.--Erdem Şenol 00:45, 13 Mayıs 2007 (UTC)

puan verenler[kaynağı değiştir]

beyaz rusya puan vermeyince ondan 0 puan almış olunuyor yani. vermeseler de almasını biliriz biz hesabı ;) güzell --Kadeem 07:30, 10 Haziran 2007 (UTC)

Shake It Up Şekerim[kaynağı değiştir]

bugun anasayfada en iyi 3. demis kenan icin ama benin bildigim 1997 yilinda sebnem hanimla bir 3. luk aldik onu hesaba katmamislar herhalde?