Tartışma:Rottweiler

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Almanya (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Almanya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Almanya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Rottweiler asla bir bekçi köpeyi olmamıstır.. eğitildiği takdirde bir polis ya da asker kopegi olabılır ama bekci kopegi asla degildir aksine bir ev kopedigir.. egzersizleri gunde duzenli olarak kosu ve zıplama antremanları yapıldıgı takdırde evde cok iyidir.

Alt simge metni== Çalışma köpeği ==

Evet, Akıllı bir iş ve elbetteki koruma köpeği. Çene kuvveti en fazla olan köpek ırkıdır, Bullmastiffden sonra 2.olmasına karşın, durdurmak için öncelikle kola, bacağa vb. saldırır, Çocuklara sinirlenme zaafı vardır. Olayların içyüzünü bilmesekte, bildiğimiz canını bile verdiği sahibine asla saldırmadığıdır. 4-5 Haftalıkken karantinada derhal yapılması gereken aşısı parvovirus ve karma'dır.

Rodvayler Meksikada bi hırsızı alaşağı etmiştir ve kedimsi değildir.

Eğitimi kolay bir köpektir,[kaynağı değiştir]

Zeka arttıkça acı hisside artar diyor bilim insanları, tartışılır. http://www.haberturk.com/yasam/haber/784475-kan-donduran-iddia (173.45.108.66 16:29, 11 Ekim 2012 (UTC))

Subjektif Bir Başlık[kaynağı değiştir]

Tamamıyla subjektif bir başlık. Kaynak belirtilmemiş. İngilizce vikipedide böyle başlıklar zor görülürken maalesef türkçede çok sık karşılaşılıyor. Aynı zamanda gayrı ciddi bir başlık. 22.10.12