Tartışma:Milliyet (gazete)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Gufosowa tarafından 3 yıl önce Birleştirmenin geri döndürülmesi başlığına

Maddenin bazı yönlerden oldukça taraflı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden şablon yerleştirdim. Bu nedenle Maddeyi baştan yazmayı düşünüyorum.--Martianmister 09:08, 2 Eylül 2006 (UTC)

Taraflılık konusuna ben de katılıyorum. Milliyet.com 'un ... hiç bahsedilmemiş olması, buna uygun (kaynak gösteren ve tarafsız bir üslupla yazmaya dikkat ettiğim) bir giriş yapmak istediğimde de anında yaptığım girişin silindiğini üzülerek gördüm. Bana yazdırmıyorsunuz madem, bari kendiniz "tarafsızca" bu konuya değinin. İngilizce Wikipedia'da Milliyet gazetesi başlığına bakarsanız, burada bile bu durumdan bahsediyorlar. Bu imzasız yazı 88.235.146.204 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Eğer Doğan Holding olduğu için böyle bir sansüre gidiliyorsa Vikipedi'nin hali üzücü. Gerçekten de Milliyet gazetesinin tüyler ürperten internet sitesi hakkında bilgilerin rahatlıkla verilebiliyor olması gerekir. Maddeyi kaleme alan kişi bunu gözden kaçırmışsa bile, daha sonra buna yönelik yapılan eklemeler silinmemeli. Lütfen moderatörlüğü de tarafsız yapalım.


Silinen katkı aşağıdaki gibidir: "Gazetenin genel kalitesiyle uyuşmayan bir web sayfasına sahip olan Milliyet, The Sun, Observer gibi çeşitli yabancı kaynaklardan izinli ya da izinsiz olarak aldığı içeriği kendi sayfasında, sık sık defalarca yayınlamaktadır. Aynı şekilde YouTube gibi sitelerde aylarca bulunan videoları, yeni haber kılıfı altında anasayfasında göstermektedir ve herhangi bir kaynak belirtmemektedir.[1]"

Çıkarılan şey, belirttiğiniz gibi "uygun olmayan sözcük" değil, yukarıdaki bütün paragraf. Bu paragrafın taraflı olduğunu düşünüyorsanız tam şu anda (ya da herhangi bir zamanda) Milliyet'e girip yayınladığı fotoğrafların ve videoların kaynaklarını araştırmanızı öneririm. Eğer gerçekten hakları alınmış ya da kaynak gösterilerek yayınlanmış, başka bir web sitesine ait bir doküman ya da görsele rastlarsanız size hak vereceğim. Ama bulamazsanız da bu defa sizin "taraf" tuttuğunuza karar vereceğim. Tekar ediyorum, İngilizce Wikipedia'daki Milliyet maddesine bakınız. Sizin sansür ettiğiniz içeriği onlar yayınlıyor. Bana "onlar bu işi bilmiyorlar" derseniz, buna da razıyım.

Kaynakça[kaynağı değiştir]

Birleştirmenin geri döndürülmesi[kaynağı değiştir]

Yakın zamanda bu sayfa Tan (gazete, 1935) sayfası ile birleştirilmiş. Bu birleştirmenin geri alınması öneriliyor. Şuradaki tartışmaya katılarak görüşlerinizi belirtebilirsiniz. Teşekkürler. --•gufosowa•✆• 11.47, 3 Ocak 2021 (UTC)Yanıtla

Bu konuyla ilgilenen olmadı. Ben bu birleştirmenin yanlış olduğunu düşündüğüm için geri aldım. Zaten birleştirme işlemi bir fikir birliğine dayanmıyordu. --•gufosowa•✆• 15.49, 17 Şubat 2021 (UTC)Yanıtla