Tartışma:Leonardo da Vinci

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Leonardo da Vinci, eski bir seçkin madde adayıdır. Maddenin aşağıdaki aşama geçmişindeki bağlantılardan adaylığın neden başarısız olduğunu görebilirsiniz.

http://www.nrc-cnrc.gc.ca/aboutUs/nrc90/monalisa/flash/MonaLisa_e.swf


Solak oldugu, hatta daha kolay geldigi icin sagdan sola yazdigi bahsedilmeli. MonsterOfTheLake 06:32, 23 Ekim 2005 (UTC)

Ingiliz Wikide birkac satir buldum:
He was left-handed and used mirror writing throughout his life. This is explainable by the fact that it is easier to pull a quill pen than to push it; by using mirror-writing, the left-handed writer is able to pull the pen from right to left.
Turkcesi: Solaktı ve hayatı boyunca aynalı yazılımı kullandı. Bunun açıklaması tüy kalemleri çekmek itmekten daha kolaydır; aynalı yazılım kullanarak, solak yazar kalemi soldan sağa çekebilir.

--Pinar 08:14, 23 Ekim 2005 (UTC)

Leonardo da Vinci'nin tersten yazmasının nedeni o zamanlar kilise tarafından kabul görmeyen araştırmalarını gizlemekti. --erdemselek 01:57, 16 Kasım 2006 (UTC)

Leonardo da vinci[kaynağı değiştir]

Neden leonardo da vinci ve ya başka sanatçı ile ünlülerimizin küçükken yada illaki anılarını hatıralarını eserlerini sayfaya eklemiyor sunuz? Bence bunu düşünün. Elif sarı (mesaj) 07:28, 11 Mart 2017 (UTC)